Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare!
Am fost plecata cateva zile si nu am avut net.....
Jojo-Miha: FELICITARI!!!!! O sarcina usoara si la termen!
Mai fetelor.....cine spunea ca trebuie rezervare la Marco Polo?? Cred ca ar fi bine sa stabilim si ora intalnirii, ce ziceti? Indraznesc sa propun orele 16....astept opiniile voastre. Daca stabilim ora poate facem si o rezervare.....
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc Maria08 ,am emotii mari ,maine mergem la doctor sper ca e totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cine stie mai multe informatii despre Dr Dantes? Am o prietena care ar vrea sa mearga la el, dar nu stie dc are program si in spital, daca vine la nasteri, daca are aparatura buna,etc... O puteti ajuta cu cateva sfaturi?

Jojo_miha: iti tinem pumnii, draga de tine si ne rugam sa fie bine...

maria:eu sunt de acord cu ora 16...Sper sa imi dea voie Darius sa vin...
De o saptamana alptez exclusiv, caci a cam luat-o inainte micul meu urias si la 2 luni si o sapt avea 7 kg..si 65 cm, cam cat la 5 luni...si cam greu cu plecatul daca nu mai mancam biberon. Tati nu are ce sa ne dea altceva, dar o ora cred k reusesc si eu sa fug...

Critina: maine pleci la bucuresti sau am retinut eu gresit? daca da, drum bun si sa dea D-zeu sa te intorci cu vesti bune...

Ioana:felicitari pentru spermograma! Sunteti pe drumul cel bun1 bravo!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

madaluta, eu sunt pacienta dr. Dantes si pot sa-ti spun ca aparatura ca la el la cabinet n-am vazut nici la dr. Moisa nici la dr. Tutunaru! ( am fost si pacienta lor pana anul trecut).
De venit stiu ca vine la nasteri ( mi-a spus-o el si am auzit si din alte nenumarate surse), in schimb nu stiu daca are program in spital. Cu siguranta e pe statul de plata de la CFR PORT dar despre maternitate nu stiu.
va pup, o zi buna

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Buna fetelor!
Desi nu astept un ingeras in viata mea pt ca el deja a venit acum 4 luni v-am descoperit cautand informatii despre dr Serghei.
Am avut o sarcina putin grea cu sangerari, tensiune si preeclampsie dar totul s-a terminat cu bine gratie dr Daduianu Ioana careia ii voi ramane recunoscatoare toata viata. Avand probleme cu tiroida mi-a fost mai greu sa raman insarcinata; la 3 luni am avut sangerari (desprindere de placenta) si apoi totul a fost ok pana in luna a 6-a cand am inceput sa ma umflu.
Doctora mi-a dat sa fac seturi de analize dar toate ieseau ok. Ma mai dezumflam, ma umflam la loc dar ma simteam bine. Cand am fost la un control la 35-36 sapt si m-a vazut doctora ca ma umflasem si la fata deja a intrat in panica si a doua zi m-a internat
Nu va spun ca am stat 3 sapt in spital inainte de a naste si a fost cumplit pt ca vroiam sa fug acasa tot timpul. Insa dr ma "calma" ca din spital nu voi pleca decat cu copilul. Dupa prima saptamana de analize am cunoscut o tipa care pierduse sarcina la 37 sapt din acelasi motiv: preeclampsie. Atunci m-am potolit si am ascultat-o pe dr mea intru totul. Vreau sa va spun ca toate analizele ieseau perfect si in final la 38 sapt a intervenit cu cezariana pt ca bebelul nu mai luase un gram cat am stat in spital si din cauza tensiunii si edemelor.
Hai ca v-am plictisit deja dar sper ca si voi sa aveti puiuti frumosi si sanatosi ca al meu.
Multa bafta viitoarelor mamici !!!

Mergi la inceput

Flisa spune-mi si mie te rog cat ai avut tensiunea si ce ai facut cand a inceput sa-ti creasca,ce tratament ai luat,dat de cardiolog sau de ginecolog,ce analize iti faceau in spitalerau monitorizata 24/24 ,please,ma bucur in sfarsit sa aflu ca cineva cu preeclamisie are in brate un bebelus.Merci mult!

Mergi la inceput

Eu am nascut acum 4 luni,aveam 37 saptamani,nu am iesit din camera cat am stat 2 zile ,dar povestea mea era cunoscuta in tot spitalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Flisa, bine ai venit printre noi. sa fii sanatoasa si tu si bebele tau, ca v-ati chinuit amandoi pana a venit pe lume. Despre dr. Serghei ce parere ai? care e problema pentru care vrei sa mergi la el? Eu ma tratez la el alternativ si sunt f multumita.

Madaluta, asa este, maine merg la Tutu. Ai ceva sfaturi sa imi dai despre el, cum sa vb, cum sa ma comport, ce sa fac?

Fetelor, pana la urma a ramas sa ne vedem pe 4 la Marco Polo? Mie imi convine ora 16 foarte mult.

Va pup si va mai scriu cand ma intorc.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Angelique Doamne Ajuta la Bucuresti sa ai numai vesti bune!!!
si eu pot sa vin la ora 16 la Marco Polo,
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cristina:Nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau , caci eu nu am vorbit cu el mai mult de cateva secunde la externare si apoi 2 minute cand mi-a scos firele...
- sa ai intrebari clare si pertinente pe care sa i le adresezi
- sa nu te superi dc iti va parea neatent si superficial si nu iti va acorda timpul necesar pt o discutie
-sa nu incerci sa ii dai bani
- sa nu te deranjeze stilul lui putin ironic..
sa suni azi sa iti confirme k este in localitate k sa nu bati drumul degeaba.sper totusi sa vii cu o impresie buna si sa il cunosti pe acel tutunaru altruistul, profesionistul si rabdatorul de alta data.sa dea D-zeu sa te intorci cu vesti bune !
Curaj !

Poate fetele care au fost pacientele lui mai mult timp te pot ajuta mai mult

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput