Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 11
jojo_miha spune:
Buna dimineata fetelor!Ce repede zboara vestile.Da, saptamana trecuta am facut un test si mi-a iesit pozitiv,desi eram sigura ca asa va fii,intarzierea uratilor era prea mare.Va multumesc mult pentru urarile de bine ,sunteti minunate.Astept sa merg la control sa vedem ce-mi va zice,dupa cum ati vazut imi este frica,este si normal am trei sarcini pierdute,dar ca de fiecare data tind sa cred ca totul va fii bine.
Vorbind despre doctorii voi merge in continuare la d-ul Cristurean,ce e adevarat nu are decat echo la cabinet,si d-lui recoamnada triplu test si morfologica la d-na Lutescu,dar asta nu-l face un medic mai putin bun.E adevarat ca nimeni nu se mai astpta sa pierd sarcina la 37 saptamani,mai ales ca eu fusesem cu doua zile ininte sa nasc la control si mi-a zis sa stau linistita.D-lui m-a trimis la cardiolog si desi tensiunea mea era 14 cu 7 mi-a zis sa stau linistia.As arunca cu pietre in multi ,eu si la urgenta am fost si mi-au zis ca e ok,desi daca mergeam pe simtul meu de mama acum eram si eu o fericita,dar la nimic nu ar ajuta ca fetita mea tot in Rai este.Ea este un ingeras si imi doresc ca de acolo de Sus sa vegheze pt fratiorul/surioara ei,sa fie ingerul lui/ei pazitor.
De ce m-a lasat sa ma chinui atat la nastere?A fost groaznic desi fata a avut 2.300kg m-a si taiat m-am si rupt,sunt foarte ingusta.Cand am acceptat ideea ca a murit am cerut cezariana,am zis ca vreau sa se termine totul repede si sa nu stiu nimic,dar d-ul dr.ne-a sfatuit si pe mine si pe sot sa nasc normal,sa ne gandim si la viitor,desi atunci am zis ca eu nu-mi mai doresc copii.Mai nascusem la 25 saptamani (atata avea a doua sarcina care am pierdut-o)dar habar nu aveam ce ma asteapta,imi doream sa mor numai sa se termine.Insa daca d-ul doctor imi facea cezariana mai eram eu insarcinata acum?NU! Trebuia sa stau un an de zile,si nu doar pt asta nu mi-a facut,probabil la fel ca si mine s-a gandit ca nu se stie cand voi avea un bebelus in brate,eu nu zic in cuvinte ,dar stiti la ce ma refer.Daca Doamne Doamne are grija de noi si totul va fii bine,cezariana vom face,ca v-am zis sunt foarte strimta.
Sunt convinsa ca mai sunt medici buni,dar eu nu pot sta sa astept cate o luna pt o programare,eu voi merge foarte des la control.Orisicuum sunteti minunate ca va ganditi la mine.
Sper saptamana viitoare sa va dau numai vesti de bine.
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
Jojo-Miha m-am bucurat mult cand am aflat ca esti din nou insarcinata! Iti doresc o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos!
Cris ma intrebai daca sotul meu a inceput injectiile cu aloe. Inca nu, ca n-are cine sa i le faca 13 zile la rand.Pt. ca nu sunt ca niste injectii obisnuite, nu putem merge la vreun dispensar. Mai cautam..
Fetelor astept sa stabiliti si ora pt. intalnire si desi nu cred ca pot veni, s-o stiu totusi, poate dau o fuga sa va vad!
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata, fetelor, ce vreme oribila!!!
Jojo_Miha, ce ne povestesti tu aici este groaznic, un cosmar. Nici nu stiu ce as putea sa iti spun. Dar totusi, nu ti-au spus care sunt motivele pentru care pierzi sarcinile atat de mari? Macar sa stii sa te feresti acm!
Ioana, imi pare tare rau ca nu reusiti cu injectiile, eu spun sa incercati si la vreo asistenta.
Criss, sigur ca poti veni cu noi la intalnire! Doar ca inca nu am stabilit ora.
Pup toate fetele, imi doresc foarte mult sa ne vedem!
Luni ma duc la Policlinica cu plata sa stau de vorba cu dl. dr. Theodor Leonte, nu ma duc la control, doar sa stam de vorbe pentru sfaturi, ceva.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
jojo_miha: ma bucur mult k ai atata incredere in medicul tau.E un lucru admirabil, dupa toate cate ti s-au intamplat.Putine paciente isi sustin medicii dupa ce au avut un esec.De obicei toate dam vina pe medic,dar tu esti speciala....Eu cred k as fi fost manioasa si pe Dumnezeu, nu numai pe cei care ar fi fost lanaga mine si nu ar fi facut tot posibilul sa imi salveze puiul.. Eu te in trebam de fapt de ce nu ti-au facut cezariana inainte de a se intampla nenorocirea....Sau s-a inatmplat la inceput si apoi au urmat cele 14 ore de chin? Eu am o cunostinta care a avut travaliu prelungit si medicul nu a intervenit si a nascut fetita cu leziuni cerebrale...e distrusa pe viata...si de aceea condamn eu medicii care te lasa sa te chinui ore in sir , cu riscuri mai mari decat ale unei taieturi pe burta...Datorita intamplarii acestei cunostine(tot din C-ta), a nenorocirii tale si a Veronicii...am sustinut sus si tare sa fac cezariana impotriva vointei medicului meu...Au fost prea multe vesti tragice in doar cateva saptamani...si ma gandeam k eu urmez...
In preeclampsie ai voie sa faci cezariana? sau este interzisa?..Nici nu stiu..poate ssi asta a fost un motiv pentru care nu ti-a facut la timp..
Dar sa va dau si vesti bune: Constanta s-a mai imbogatit cu o locuitoare:prietena mea( mamica de mart-apr)a nascut azi o fetita desi avea doar 34 de sapt.Are 2,300 kg si sunt bine amandoua.Am crezut k e o gluma cand m-a sunat, pentru k ieri fusese la mine si nu avea nimic....I s-a rupt apa azinoapte si pt k nu au inceput contractiile pana azi la pranz i-au facut cezariana....
Aviz gravidutelor: sa aveti bagajelul facut de la 7 luni k nu se stie...!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
dandusa spune:
JOJO,
draga mea ,ma bucur tare mult sa aflu ca esti insarcinata...Iti doresc din suflet tot binele din lume,sa treci cu bine peste cele 9 luni de sarcina,sa aduci pe lume un puiut sanatos si frumos.De multe ori ti-am citit mesajele si de cele mai multe ori am plins alaturi de tine,te-am dat exemplu bun la multe cunostintele.Bravo tie ,ca esti puternica ,bravo ca poti sa o iei de la capat.Te admir din toata inima si-mi doresc ca intr-o buna zi sa te intilnesc in parc ,alergind dupa ptitik...Te imbratisez cu drag si ma rog la D-zeu ca totul sa decurga asa cum iti doresti.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
jojo_miha spune:
Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau Dandusa,mi-am adus aminte cand am intrat sa va scriu la odisee ca nu mai sunt alaturi de voi,imi era asa de greu si va invidiam pe toate,eram asa de geloasa ca voi aveati acea comoara din viata fiecarei femei.Nu am mai intrat la odisee,iti dai seama ca nu eram in stare,am facut-o acum vreo 3 saptamani sa vad daca toate erati bine si am vazut ca pe mine nu m-a sters nimeni,figuram ca si cum as fi nascut la termen. Trebuie sa o iau de la capat cu totul,sa ma lupt cu teama din sufletul meu,sa revin in spital ca sa nu cumva sa ma uite asistentele.........dar totul merita,voi care sunteti mame stiti asta mult mai bine ca mine,eu nu concep viata fara un copilas,fara un rod al dragostei imense care ma uneste pe mine si pe sotul meu.
Iti multumesc mult, si pe tine si pe frumusetea ta de fata.
andicu spune:
Jojo_Miha, felicitari si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si o sarcina usoara si la termen! toata admiratia mea pt tine si nu-ti doresc decat bine!
Criss, bine-ai venit si iti doresc sa ajungi repede !
Madaluta, sa-i traiasca fetita prietenei tale si multa sanatate pt amandoua!
In principiu, si eu as putea veni la o intalnire pe 04 martie, si ca ora, as prefera sa fie ori pana in pranz, ori dupa 4.
Andicu 20+
Poze cu burtica
mav spune:
Buna dimineata!
Mi-a fost tare dor de voi!
Am avut modemul prajit si uite asa am stat 3 zile, fara net si fara telefon.
Suntem foarte bine. In primele zile dupa operatie, nu prea vroia omuletul sa manance (chiar pasata, lua doar mancarea din varful linguritei si "mesteca" ... 5 minute!? fiecare "imbucatura"), dar de alaltaieri, efectiv urla de foame: "Mi-e fooooameeeee!!!!!!! Vreau mancareeeeeee!!!!!! Da-mi sa mananc!!!!!!!!!!". Am ajuns s-o traim si pe asta!
O sa-l mai tinem acasa inca o saptamana, sa fim siguri ca s-a refacut complet, apoi la gradi cu el....
Jojo_miha, multa-multa sanatate iti doresc! Sarcina frumoasa, nastere usoara si cel mai sanatos si frumos bebelus!!!!!!!!!
Criss, bine ai venit! Vezi ca pe prima pagina a subiectului gasesti link-uri utile. Eu am ramas gravida doar de doua ori in 5 ani de "incercari". De Sebi ne bucuram in fiecare zi, insa a doua sarcina am pierdut-o atat de repede.....
Fug la treburi, dar sa stii ca sunt iar cu un ochi pe voi! Intalnirea ramane valabila din partea mea.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Slaba activitate pe aici...
Am fost la d-na dr Lutescu si sunt f multumita, mi-a placut. Ma bucur ca m-ati indrumat catre dansa. Multumesc!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Neata. Nici eu nu am noutati. Doar ca ma pregatesc sa merg miercuri la Bucuresti.
Mav, ma bucur ca puiul tau este bine, uite asa se va invata si el sa nu mai faca mofturi la mancare Si eu am avut calculatorul inutilizabil pt trei zile din cauza virusilor asa ca stiu ce ai simtit
Eu sunt curioasa totusi daca chiar e adevarat ca la dna Lutescu platesti 100 ron pentru mai multe ecografii, pentru ca inainte te usca, le plateai pe fiecare separat, pentru cateva secunde dadeai o caruta de bani
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...