Nazbatii la 1 anisor
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Alin@ faza cu streaptessul e mortala, iar Bia spalandu-si sosetele in pipi....m-am stricat de ras nu alta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Lorym, enjoy perioada cand e bebe mic si daca ti se pare ca acum e greu cu ea asteapta sa vezi cand incepe sa mearga sa intinda mana si sa ceara tot, mai ales ce nu e voie, sa tipe ma-ma-ma sa o iei in brate cand il pui in tarc. Si sa nu poti sa faci nici pp ca te gandesti ca face o tampenie intre timp. Este greu, dar este foarte frumos!
alin@ spune:
Gio, welcome! M-a amuzat tare cu Marco cu maturatul si spalatul in wc! Nu stiu dc nu imi pare smile-ul ala care se rostogoleste razand ca vroiam sa il pun.
Ingrid S spune:
Alina, Lorena imi place subiectul
M-am amuzat grozav citind ce fac copilashii. Si eu cred ca le place sa fim ingrijorati..se bucura de numai, pt mine e alta chestie.
Giova, o sa ai un ajutor de nadejde in casa!
Mi-a placut si faza cu Ayan care se dezbraca si Bia care isi spala lucrurile..in pipi .
Ingrid S si Diana
anymony spune:
Iata ca ne-am regasit iar!
Ioana mea are casetofonul la ea in camera.Cind e inchis se duce linga el si da din minute ca si cind ar dansa...iar cind il deschid e superfericita! ce mai face...?perie cu mina covorul-zice ca face curat.am invatat-o sa ridice de pe sapte picioarele si sa le apuce cu minutele la comanda-ii spun:unu-doi si executa. daca ii zic "hai sa ne spalam pe miini"freaca palmutele una de alta...pozne nu face inca...asa cum am vazut ca faca altii-sper sa nu faca boroboate prea mari
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
anasol spune:
sa va zic si io de dav cu tzatele,moare de ras cand le vede,ma apuca tare de ele cu degetelelesi io fac auuuuuuuuu si el auuuuuuuuuuu si ma lasa si apoi strange cu dintiiiiiiii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
alin@ spune:
Anasol, si Ayan cand vede tzatzele nu stie cum sa ajunga mai repede la ele, doar de acolo a venit papa 10 luni!Incepe si tuseste asa la misto si cand ajunge la ele le chinuie!
alin@ spune:
Nu mai zic ca dam banii pe jucarii degeaba, tarcul lui e plin de craticioare si cutii in care se pune mancarea, capace si castronele. Singurele care ii atrag atentia. Si bineinteles telecomandaaaaa!
Si mai nou aduna scame de pe jos si le mananca!
anasol spune:
alina,asta cu mancatul scamelor e poveste veche la dav,io as putea sa-l pun pe post de aspirator,cred ca e mai eficient ca aspiratorul,mai nou mananca din gunoi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
loren@ spune:
Ingrid deci Diana se ascunde, himmm...cred ca faci pe tine pina o zaresti!Giova dar de Bia care il fugareste pe kk sa bage piciorul in olita sa-l faca plat ce zici?Any vad ca ai o harnicuta...sa o invete si pe Bia sa se spele pe picioare sa nu ii mai "puta"!Anasol la joaca...Bia alaptata doar 3 luni nu stie decit de joaca cu ele, dar nasol e cind trage si de ale altora pe unde ma duc!
AUSTRIA 2007