Nazbatii la 1 anisor
Raspunsuri - Pagina 3
loren@ spune:
Alina ia sa bage un streaptease si Biei ca promit sa-i dea Bia picioarele la mirosit si sa-l caute de tite!
AUSTRIA 2007
alin@ spune:
Bey, chiar misto subiectul! Si eu sunt foaaaaaaaaaaaaaaarte amuzata de tot ce citesc aici!
acina spune:
Lui Andrei ii place sa traga prin casa incarcatorul de la mobil.
Il tine de un capat ( cal care intra in telefon)si celelat e tarat prin casa .
Din cand in cand se uita in urma daca mai e.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Ingrid S spune:
Diana se ascunde prin patutul ei, iar cand intru nu o vad ca sta lipita de tablie si pot sa fac infarct...crezand ca a cazut din pat. Cand ma vede o umfla rasul. Sau se preface ca a adormit, cand vreau sa o pun in patul ei, atunci deschide ochii si tzipa.
Ingrid S si Diana
alin@ spune:
Mi-am mai amintit: cand vine cineva la noi sta ce sta, studiaza si cand se plictiseste incepe si face "pa" energic si insistent. De fiecare data cel ce e in vizita se simte si scurteaza vizita.
Lorym spune:
Rid eu rid dar nu e risul meu cind vad ce ma asteapta acusi.Printesa mea are 3 luni.
Sa va traiasca puiutii si la cit mai putine nazbitii
LoryCatrinel Rianna
poze lory
Giova spune:
ne-am reunitr aici?
super faze fac spiridusii nostri .
Marco:
-se spala in bideu si wc, asta cand prinde usa deschisa la baie.
-schimba canalele pe muzica sau desene si da sonorul la maxim .
-cauta in cosul de gunoi si ori plimba chestiile prin casa, ori baga in gura .
- ia maturicea si farasul si imi matura florile si peretii. Nu vreti sa stiti cum imi arata peretii zugraviti de nici 3 luni.
- se urca pe mobila din living si stropeste tot cu ceaiul din sticluta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra