Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici-6
Raspunsuri - Pagina 19
Ignatica spune:
Sheanna da-l incoace pe Gabriel si ti-l fac si eu pachet pe David ca in ultima vreme face mutre si la papat supica .
FloriDeCires ce mai faceti?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
try spune:
tot des ne-am trezit azi noapte si tusim.
Anna, am si eu o intrebare. Daca bebe e racit, e ok sa i se faca vaccin?
Azi merg la pediatru si trebuie sa facem vaccinul contra RSV (daca mai e cazul) si cele doua vaccinuri clasice de la 6 luni. Si mi-e teama ca el e racit sau ceva de genul asta acum. Mi-e teama sa n uzica dr. ca e ok si de fapt sa nu fie ok sa facem vaccin in conditiile astea. Eu am o verisoara care a ramas handicapata dupa un vaccin facut cand era racita. A ramas la stadiu de 6 luni dpdv mental. Am impresia ca dr. nu prea acorda importanta acestui aspect: raceala cnad e vorba de vaccinuri.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Sheannamp spune:
Andra, Synagisul poate sa il faca sigur! Chiar e recomandat sa il faca!
De restul chiar nu stiu ce sa zic! Nu am inteles niciodata legatura dintre raceala si vaccin!
O sa intreb la subiectul nostru de medicinisti sa vedem ce zic colegele mele!
Sanatate multa dragului nostru Adrian!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Mi-Ka spune:
try, eu stiu ca atunci cand se face vaccinul, copilul trebuie sa fie perfect sanatos. Si Alexia a avut rosu in gatut, iar pediatra nu i-a facut vaccinul pana nu i-a trecut. Eu, in locul tau, as incerca sa aman vaccinul pana cand Adrian se va face bine .
Pupici si multa sanatate!!!
Mare pacat de verisoara ta...ma ingrozesc cand aud astfel de vesti...
_
Printesa noastra,Alexia
try spune:
Multumesc fetelor, asa s-a intamplat. Am amanat vaccinurile clasice si am facut doar Synergis-ul. Exact asa a zis si dr. ca synergis-ul e chiar indicat in situatii de-astea, ca ajuta, ca n ue chiar un vaccin clasic, sunt doar anticorpi.
Adrian azi noapte a tusit parca mai putin ca ieri noapte. Deci suntem spre bine.
Am reusit sa luam iar 800g luna ce-a trecut. Ceea ce ma bucura caci ne apropiem usor usor de media varstei lui corectate. Avem 6500g si-ar trebui sa avem cam 7500g la varsta lui corectata. Dar e adevarat ca suntem si mai piticuti decat media.
try spune:
Am pus pozite noi cu baieteii mei cei scumpi. Ia priviti.
Alex il iubeste mult pe adrian si sunt sigura ca si adrian, dar deocamdata el nu stie s-o arate in limbajul nostru, al oamenilor mari.
try spune:
Fetelor, avem un dintisor. Gataaa, am crescut mari!
Mi-Ka spune:
try, pai daca aveti un dintisor inseamna ca sunteti gata de insurat, nu? Ce zici imi dai baietul de ginerica?
Si de la Alexia pentru Adrian:
_
Printesa noastra,Alexia
try spune:
Daca alexia o sa semene cu mami, sigur o sa-i placa si lu' Adrian . Io ti-l dau de ginerica, da' tu sa te pregatesti mamico sa traiesti departe de ea, caci alexia vine-n Canada, io nu trimit baiatu-n RO . Sau poate-i plantam pe teren neutru, undeva prin Elvetia.
Mi-Ka spune:
try, nu trebuie sa-l trimiti tu, vine el singur
Pentru ce este vaccinul asta, synergis? Eu nu am auzit de el
Pupici multi si apasati !!!
_
Printesa noastra,Alexia