Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 21
kristind spune:
Nicole stai linistita!! Amicilina este singurul antibiotic admis, sau mai bine zis care nu face rau unei eventuale sarcini. Nici in a doua problema nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca e tocmai bine! Eu am facut laparo in Z27 si eram graviduta, dar nimeni nu stia - si iata-ma azi in sapt 15 si bebelina mea e foarte bine! Te pupic si bafta!!
kristin [15+]
Flr spune:
asa sa ma bagati pe lista de gravidoase,ca merit ce mult m-au bucurat urarile voastre pot spune ca sunt fericita,numai voi care treceti prin aceeasi traire luna de luna puteti stii ce greu e sa fii mereu dezamagita si sa te intrebi daca iti va venii si tie timpul sa fii mamica,va pup si ce sa zic poate trag piciorul dupa mine si ramaneti si voi burtoaseasa sa fim toate poate ne aude DD si face ceva pup
Iyoana spune:
Va pup si va urez noapte buna!
Fug si eu de la munca acum, ca inchid astia pe aici portile si am de facut bagajele!
Nicole sanatate multa!
iyoana
KoraPop spune:
Nicole in ce zi de CM esti?Personal ma incred in primul rand in ceea ce imi spune dr.-ul,daca il intreb ceva si el imi spune sfatul lui , eu ii urmez sfaturile.E foarte important sa ai incredere in doctorul tau.Daca a zis ca e ok cu monitorizarea inseamna ca asa e, si eu cred la fel, nu are legatura cu monitorizarea faptul ca iei antibiotice,oricum esti deja in ziua a 5-a de antibiotice,mai mult de 7 zile sigur nu iei.Cu laparo....daca dansul a zis ca e ok probabil din moment ce vei fi la sfarsitul CM nu incurca laparo cu nimic.Stie el ce zice,dar daca nu esti linistita poti reprogama.
Sanatate multa si incearca sa mergi pe drumul catre bebe cu incredere si optimism,daca nu simti asa, alege alt drum...eu ti-am dat un sfat prietenesc,alegerea o faci tu
Kora
Nicole31 spune:
Kristind si Kora, va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Aveam mare nevoie de ele! Acum pot spune ca m-am mai linistit. Ai dreptate, Kora, trebuie sa am incredere in Tutu. Sa-mi fie rusine 5 minute!
gabitoni spune:
buna,tuturor!
FELICITARI, mihailescu_teodora !!!
FELICITARI, FLY!!!
Sper sa va urmam cat mai repede...
Zenobia, iti multumesc pentru mes.
Kora, mult succes,in continuare. Sa ne spui si noua cand incepeti...
Daniela100, cat te-a programat pentru laparo? Poti sa-mi spui de ce...
Iyoana, multumesc pentru actualizare
mmc_nd, cand esti prgramata pentru laparo?
Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar sotul meu a avut probleme de sanatate, iar eu ba la dr, ba la serv....
Am fost la T pentru monitorizari.A treia oara mi-a dat sa fac un pregnyl, si sa prestam, a doua zi. Zis si facut, doar ca ieri, 14, am fost la el si mi-a spus ca nu s-a spart, ca urmeaza. Mi-a mai dat niste ovule, utrogestan,(adevarul este ca nu stiu pentru ce sunt)
Dupa ce am facut pregnilul, am avut niste dureri grozave. Cred ca este normal, nu.
Va pup si multe!!!
Diddy spune:
Fetelor, iertati ma, nu am putut sa va scriu. Pup dulce toate fetele care si-au facut griji pentru mine.
Ce am facut cu laparo? Pai T a zis ca ma opereaza desi sunt pe ciclu. Am ales sa nu fac laparo atunci totusi. Mai departe ma gandesc daca sa mai merg la el sau nu. Am vorbit si cu un o alta doc. care a ramas cu gura cascata cand a auzit ca mi-a zis doc. meu ca facem laparo pe ciclu....deci nu sunt nebuna. Asa ca....daca am vesti, va scriu fetelor...pana atunci va citesc din umbra.
lucialu spune:
Este ok sa faci laparo pe CM.Am facut la dr. T.Am postat la "Laparoscopie"toata povestea.La endometrioza se vad mai bine leziunile pentru ca si ele sangereaza in timpul CM.Eu am fost bine merci.N-are nici o treaba una cu alta.Decat poate una buna Va
A, sa nu va inchipuiti ca prima zi n-a fost decat de intimdare si nu se pune.A venit din start mult, rosu curat, parca sa-mi faca in ciuda(de obicei, din cauza bolii ce era sange adevarat ramanea in burta, iar afara ieseau niste pete, chisturi maronii inchis,ce ma tineau 2-3zile)Parca eram ca al ce se vaita de masea si cand ajungea la dr. ii trecea
PPS:Flr felicitari din toata inima!Sa fie tot bine si sa ai bb-el sanatos in brate cand se implineste termenul!Fetele de la endo. te asteapta se te felicite si ele.Ai vazut ca te-ai stresat degeaba?
danielac100 spune:
bUNA FETE.
EU MIINE MERG LA TUTU DUPA AMIAZA CA NU POT DIMINEATA.
DAR AM AUZIT CA ESTE SI DIMINEATA LA SPITAL... ASA A ZIS DANSUL.
VA PUP.
DANIELA