Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Daniela, eventual ia oscillococcinum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

[/quote]

cred ca o sa-ti iei caruciorul roz si burtik si o vii in curand la Ioana sa ne vedem

[/quote]

Asta da!

17+

bb mic

Mergi la inceput

quote:
Clau, zi "in clar" ca sa stim si noi care e treaba...

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Clar/neclar azi/maine a fi sau anu fi..., ce mai conteaza? Noi sa fim sanatoase,
voi sunteti niste scumpe si eu va pup pe toate. Nu spun nimic nici daca
ma fortezi!

Pupilici dragalasha mea Zeno

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

hai ca esti dementza! Va pup pe amandoua!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Daniela, scumpa, maine unde te duci la monitorizari, la spital sau la cabinet, si la ce ora? Trebuie sa merg si eu, iar daca e la spital dimineata, nu-l mai sun, ca o avea si alta treaba decat sa-mi faca mie programare pentru monitorizareMercic mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, stie cineva ceva de Ioana??? Vad ca nu a mai dat nici un semn......
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Ce se intampla claucia ?? Tocmai cand imi gasisem si eu o 'cuscra' pe cinste...ca sa nu mai zic de dragalasa de nora!!

Pupici

orchis
16+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by orchis

Ce se intampla claucia ?? Tocmai cand imi gasisem si eu o 'cuscra' pe cinste...ca sa nu mai zic de dragalasa de nora!!

Pupici

orchis
16+

Nu parasesc pe nimeni, nu plange, si mai ales nu parasesc eu bunatate de ginere.

Si nora si cuscra se prezinta la apel de cate ori sunt solicitate!

Pupaturi fetelor!

Clau

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ana p , Zenobia mersi
Iyoana ma gandesc deja la laparo,pt k sotul meu a facut de 2 ori spermograma aici in Valcea si a fost ok, eu dupa cum am observat ovulez natural, deci am o alta problema, dar chiar vreau sa fac laparo, si maine as face-o dak mi-ar cere T.
Sa-mi dai detalii cu ce ai facut pe 24 la d-na Matei. Cand i-am spus sotului k trebuie sa-si faca analiza la fata locului, a refuzat, mi-a spus k isi ia o camera la un hotel din apropiere k el nu va putea la spital.Nu stiu cum vom proceda, trebuie sa duc mai multa munca de lamurire.
Cat despre uratii sunt sigura k trebuie sa apara, pt k simt niste taieri pe ovare.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Buna, fete dragi! Ce dor mi-a fost de voi! O nesuferita de raceala m-a tintuit la pat pana astazi, insa pana la urma i-am venit eu de hac!

Teo, nu ma pot abtine sa nu te mei felicit inca o data! Iti doresc tot binele din lume si multa sanatate tie si lui BB mic!

Flr, felicitari pentru sarcina!

Iyoana, novice, novice, dar ai mana buna la gravidute, frantuzoaica mica!

Diddy, da-ne si noua un semn si spune-ne ce ai mai facut cu laparo!

Zeno si alexia, va tin pumnii ca luna asta sa fie cea norocoasa si sa ingrosati randul -utelor!

Feli, ce plan de bataie ai pentru luna asta?

Kristind, felicitari pentru fetita! Sa va traiasca!

Fetelor, eu sunt intr-o mare incurcatura. Va zic si voua, cum i-am zis si lui Tutu azi la telefon: am 2 probleme:
1. Sunt z 5 si iau ampicilina 500mg 1/6h din z 1 pana in z 8. Cu toate astea, Tutu a spus sa ma duc si luna asta la monitorizare, pentru ca "nu este nici o problema";
2. Sunt programata pentru laparo pe 13 martie, cand voi fi z 3-4 a CM. Si de aceasta data raspunsul lui Tutu a fost "nu-i nimic, n-are nici o treaba".
Eu am indoieli in ambele privinte... Sa fiu eu paranoica? Voi ce ziceti?

Mergi la inceput