Chiar nu se poate sa cautam copil?!
Raspunsuri - Pagina 2
cautmama spune:
Buna Silvana,
Poti te rog sa-mi dai o adresa valida de e-mail? Nu pot sa-ti trimit nici e-mail nici PM ca-mi da eroare. Da, s-ar putea sa-ti dau ceva idei cu privire la ce cauti. Merci
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
Mi-a iesit atestatul!!!
Fetelor, multumesc pt raspunsuri, m-am edificat.
Inca nu am gasit copil, de-abia am inceput sa caut.
Silvana,felicitari din tot sufletul pt.obtinerea atestatului.Sa dea Dumnezeu sa va fie scurta asteptarea si sa gasiti sufletelul care are nevoie de toata dragostea si afectiunea voastra!
Cu mult drag,
Teo
Teodora5+
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
andrada77 spune:
Silviana,unde ai inceput sa cauti????
Saptamana viitoare o sa-mi iasa atestatul si vreau si eu sa caut fetita mea...dar unde???
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, sincer, mi-ati facut o surpriza placuta sa vad ce de-a felicitarile am primit!
Andrada si cautmama v-am trimis cate un mail.
danielac spune:
Silvana, felicitari pentru atestat! sa iti de-a Domnul un copilas cat mai repede!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
alinacs spune:
Am lucrat la protectia copilului, nu la adoptii, ci la serviciul care se ocupa si de pregatirea copiilor pentru adoptie (declararea judecatoreasca a abandonului, consimtaminte). Astfel, indirect, am vazut o gramada de cazuri de adoptie. Parerea mea este sa asteptati copiii propusi de DPC. Am asistat la o gramada de cazuri in care "aranjamentele" au fost facute de parintii adoptivi si cred ca nici acum nu au liniste deplina.
Este mai bine ca parintii copilului sa nu stie cine sunteti. In personalul de la maternitati, cred ca nu mai este cazul sa va spun, nu trebuie sa aveti incredere. Gura targului este sparta.
Chiar daca procedura este anevoioasa trebuie sa aveti rabdare, este cea mai sigura.
Mult noroc!
andrada77 spune:
SILVANA,multumesc de info.Cred ca si eu o sa fac la fel..as vrea sa merg si prin tara sa depun cereri...
ioanaalice spune:
Mie cei de la DPC mi-au gasit copilul. Toata lumea spune ca seamana cu mine. Nu stiu daca am avut noroc sau a fost mana lui Doamne-Doamne.
ioana, mamica de boboc
criadi spune:
Incerc pentru prima data sa postez si eu pe acest forum desi sunt 7 luni de cand intru zilnic, citesc ce mai scrieti, problemele pe care le intampinati, m-am bucurat pentru toate fetele care au reusit sa-si aduca acasa copilasii si acest lucru mi-a dat speranta ca se poate si ca trebuie sa merg inainte. Desi...sincer sunt atat de deceptionata de cum merg treburile in acest domeniu, de 6 luni de cand avem atestatul practic de la DPC ni s-au dat detalii doar despre o fetita de 7 ani si un baietel mulatru de 1.5 ani. Noi am dori o fetita intre 1.5 si 4 ani si se pare ca acest lucru este practic imposibil. Toti cunoscutii care vad diverse articole sau emisiuni spun ca nu inteleg de ce nu reusim de vreme ce sunt copii adoptabili practic peste tot, ca poate nu ne zbatem noi suficient. Inclin sa cred ca au dreptate, dar sincer sunt nou-venita in Bucuresti, nu stiu la ce usi trebuie sa bat ca sa-mi gasesc si eu copiluta pe care o visez in fiecare noapte. Deci va rog din suflet daca exista posibilitati de a cauta copilasi spuneti-mi si mie pentru ca simt ca devin din ce in ce mai depresiva pe masura ce de la DPC mi se spune nu numai ca nu au in acest moment copii adoptabili dar nici macar nu sunt perspective apropiate