Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eliana sper sa fie bine si sa mai rezisti un pic. Iti tin pumnii. Daca vezi ca nu ti-e bine, du-te la spital. Mai ales ca ti s-a spus deja ca e cam tensionat firul de cerclaj. Poate iti face injectii de maturare a plamanilor bebeilor, daca ei considera ca e mai bine. Oricum, daca au cam 2kg si ai intrat in 34 de saptamani, eu zic ca o sa fie super bine. Te pup si sper sa apuci sa ne dai de veste daca pleci la spital.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

MONICA felicitati pentru schimbarea care ai facut-o..adica ai iesit din randul gravidutelor si ai intrat in randul mamicile.....ma bucur mult pentru tine si va doresc la toti sanatate si o crestere binecuvantata de Dumnezeu!!!!

Fetelor m-am intors si eu din spital....dar cu vesti proaste....am Hepatita A si analizele la ficat sunt tare marite;se pare ca bb-ii apasa fiara si ficatul.Acum tin regim si stau cuminte in pat pt ca vreau sa mai stea bb-ii inca in burtica.Vineri merg la control,iar saptamana viitoare joi ma duc la eco si atunci o sa-mi faca programare la cezariana.

SHEANNAMP poti sa-mi dai ceva sfaturi sau info in legatura cu Hepatita A?

ELIANA iti doresc multa sanatate si putere in continuare

LEVI ce scumpi sunt bb-ii tai!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Liana 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Anail imi pare rau sa aud ca nu esti bine.
Din cate stiu eu nu afecteaza bb-ii. Am impresia ca n-o sa-i poti alapta. Nu sunt sigura... Cel mai bine te lamureste Sheannamp.

Promit ca dau de veste daca plec la spital. Promit ca sunt cuminte. Mandra sta cu tac'su, care obligat-fortat sta acasa... e bine ca poate.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

eliannesi eu am avut firul tensionat...eram in a 36-a saptamana si m-am dus la controlul pe care il faceam in fiecare luna la clinica . Eram foarte sigura ca o sa ma intorc acasa. Eram cu sotul si cu Andrei pt ca dupa control voiam sa mai facem niste vizite la rude in Bucuresti...Insa la doctorul a zis ca imediat, dar imediat sa ma duc la spital si sa ma internez si mi-a dat un biletel pt doctorul care era de garda in care scrisese ca sunt pacienta lui si sa nu imi faca nimeni control ginecologic...Eu nu am crezut ca e asa serios si l-am intrebat daca pot sa ma internez mai pe seara ca sa fac niste vizite...S-a uitat la mine ca la un extraterestru si mi-a zis "De aici te duci direct la spital si punct. O sa sun sa vad daca ai ajuns! "Mi-a zis ca ceva am facut eu de e in asa tensiune firul.I-am spus ca ne-am mutat si am tras de cutii, am aranjat lucrurile si mi-a facut morala...
Nu mi-a picat deloc bine. Mi s-a rupt sufletul cand l-am lasat le Andrei pe holul spitalului si mi-am luat ramas bun de la el...
Apoi am ramas o sapt in spital si mi-a facut litice, in rest am fost cu tratamentul meu. Insa s-a vazut ca am stat linistita pt ca dupa 3 zile mi s-a detensionat firul. Insa nu mi-a dat voie sa plec la Pitesti insa tot a fost bine ca mi-a dat voie sa stau la o matusa din Bucuresti.Si am stat la ea inca o saptamana, apoi m-am intors la spital cand implinisem 38 saptamani...
Asa ca, asa cum a zis medicul meu, sigur ai facut ceva...Si daca te interneaza poate ar fi mai bine...Ai multa, multa grija!!!

lavinia

Mergi la inceput

am gasit, am gasit documentarul!
Fiti atente, fetelor!!!!!!!!!!!
Intrati pe www.reclamamascataatentie , apoi pe forum , apoi viitoare mamica/tatic , apoi sarcina , apoi documentar despre gemeni , apoi acolo pe pagina la oana champion care expica ea cum sa-l descarcati
Succes!

lavinia

Mergi la inceput

ce chestie
e vorba de copilul punct ro

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

OTI, toboganul e luat din Selgros, iar cortul (de fapt sunt doua corturi si un tunel) din Quelle. Noi avem o pusculita unde adunam monezile de 50 bani si cand vedem o jucarie interesanta (si se aduna si banutii), „taiem” porcul. Toboganul are mare succes, pentru ca baietilor le place sa se catere. Au invatat deja sa se dea singuri.

Am noroc ca baietii nu-s mofturosi. Le-a placut sucul de morcovi de la prima lingurita. Si n-am intampinat refuz pentru nici un aliment nou introdus. Daca la Clara am facut totul „ca la carte”, acum, la baieti, nu prea am tinut cont de reguli. Am facut ca mancarurile sa aiba gust bun si au mancat. Multa vreme, la pireuri puneam cate-o lingurita-doua de lapte praf. Eu am inceput cu supa de legume (nu doar cu morcovi) si-am pus morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei (mie-mi place foarte mult gustul ce-l dau ardeii in mancaruri). Acestea erau baza oricaror supe. Treptat, am introdus in supa cartofii, dovleceii, rosiile, fasolea verde, mazarea, conopida; apoi pireurile simple de cartofi, spanac si brocolli (cu usturoi si galbenus de ou). La pireuri mai adaugam branza de vaci, smantana, unt sau ulei de maslin, cand cum aveam chef, ca sa mai schimb gustul. Pe urma am introdus pieptul de pui, carnea de vita, carnea de peste si ficateii de pui. Pestele-l fac pe gratar, in folie de aluminiu, cu multe legume, iar ficateii cu ceapa si usturoi. Blenderul mi-e de un mare ajutor. Chiar si acum mai mananca mancare data prin blender (cand nu vor sa manance bucatele – mai au si ei mofturi). Pentru a-mi usura munca si eu am pus mancare la congelator. Fierbeam diverse supe, le portionam si le pastram in congelator. Asa puteam varia zilnic maniul (altfel, n-as fi putut face in fiecare zi alta supa).
Gravidutelor, sper ca nu v-am facut pofta.

ELENITA, fetitele tale s-au dezvoltat foarte bine. Uite o sa te inveselesti si sa treci peste depresie. La inceput e destul de greu sa-i impaci pe toti. Bine ca fetitele isi formeaza un program si, mai ales, ca noaptea poti dormi, cat de cat.

MADY, nu trebuie sa fii trista. Bebelusii simt starile tale. Stai linistita, asa cum ti-a zis medicul si-o sa fie bine. In ultimele saptamani si eu „functionam” doar cu no-spa si tot aveam contractii.

ELIANA, sper ca esti bine si ti-au trecut contractiile (sau cel putin nu sunt intense).

LIANA, imi pare rau ca nu esti bine... Cred ca hepatita n-o sa afecteze bebelusii, altfel medicul ti-ar fi spus.

LAVINIA, multumim mult! Chiar acum descarc filmul!!!

Uitati-va cum se joaca baietii www.dropshots.com/day.php?userid=218597&cdate=20070213" target="_blank">IN CARUCIOR

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vin la raport... Pana acum m-am simtit mai bine. Stau cuminte in pat si iau gynipral, no-spa. Incerc sa n-am nici o contractie.

Ainia sper sa se detensioneze si firu' meu
Multumim pentru filmulet... l-am descarcat aseara.

Tatiana au mai trecut contractiile, nu de tot... dar sunt usoare. Ar trebui sa n-am deloc... sper sa reusesc astazi.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Anail, imi pare rau de vestile proaste! Sper sa dai de capat firului tensionat si sa nu fie nevoie sa mai stai in spital! Partea buna e ca a mai ramas asa de putin si apoi o sa-ti tii comorile in brate!

Eliana, ma bucur sa aud ca ai vesti bune! Tine-o tot asa! Si nu uit aca suntem aici sa te incurajam!

Tatiana, sunt superbi nazdravanii tai! Asa de scumpi si au asa o luminita in ochi!

Eu astazi plec sa mai vad un diabetolog, poate ma lamureste asta mai multe in ceea ce priveste regimul pe care ar trebui sa-l tin!

Mari 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna mamicilor!
Anail imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate, dar daca doctorul nu azis ca afecteaza copiii, trebuie sa ai incredere in el. Am avut si eu hepatita A, pe la 8 ani. Din cate stiu este cea mai usoara forma de hepatita si se trateaza numai prin regim. Din pacate nu stiu in ce fel afecteaza o sarcina. Iti doresc multa sanatate si numai bine pentru tine si ingerasii tai!
Tatiana multumesc mult pentru sfat. Stiu ca asa este si incerc sa fiu cat mai optimista. Cateodata trec de la a fi foarte fericita la a fi foarte trista, dar cred ca asta este privilegiul femeilor insarcinate nu?
Eliana, ma bucur ca te simti mai bine acum si sper sa-ti treaca contractiile complet. Iti doresc ca bebeii sa stea la caldurica, in burtica la mami cat mai mult posibil. Multa sanatate si sa ne tii la curent cu starea ta! Suntem alaturi de tine!

Mady 29 ++

Mergi la inceput