Ati auzit de banca OTP?
Raspunsuri - Pagina 2
Gaby spune:
buna, mirella...nu tot ce zboara se mananca!...
atentie: nu exista banca perfecta si ce spunem noi aici sunt pareri persoanle, cu exceptia mea, desigur, lucrez in bransa
si myckyyy, dar ia are alt gen de contacte; glumesc..
acum mai depinde si la ce sucursala mergi: pe buzesti sunt numai bomboane de fete (acolo este sediul central )asa ca daca vrei sa faci o vizita si sa-ti faci propria impresie...acolo ar fi bine;
daca faci un tur al bancilor fiecare are cate un defect,cusur sau cum vrei tu! si niciuna nu este casa de ajutor, deci sa nu crezi ca pierd ci castiga. Important este sa nu fi jecmanita! tocmai de asta spun sunt ok, merge!
volk are comisioane multe si inventate- "ma intriga:pt ce le platesc??? ce platesc de fapt??? scopul acestora, intreb un reprezentant, si el raspunde: pai, ca va dam creditul tot?! asa cred...!!!!(sau)pai nu platiti creditul? pai si dobanda??? intreb eu... A, da! nu m-am gandit pana acum ce platiti prin acest comision, o sa intreb la centrala!"
si ex. gasesc destule, peste tot. Asa ca daca ai citit suficient despre credit si te duci la banca nu prea ai de pierdut, peste tot cam acolo iesi!
Succes in alegere!
Tania21 spune:
Buna, a aparut banca OTP si aici de citeva luni, cumparind o alta "retea" locala. Si intr-adevar comisioanele sunt cele mai mari in comparatie cu celelalte banci.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Da am auzit. Nu te du acolo !
Am fost in vara pentru informatii legate de credite. De cand am intrat ne privea o don'soara taaare lung....ca si cum n-am avea ce cauta acolo. I-am cerut informatii. Mi-a dat ceva pliante sa le citesc si mi-a spus ca nu prea are timp de explicatii . ce sa iei de la ei, daca de la inceput incep asa?!
Oricum iti pot spune ca au la comisioane de nu te vezi.
Eu am luat de la BRD (daca te ajuta cu ceva)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
E foarte usor sa vorbesti cind nu te pricepi.....
Nu poti cataloga o banca numai dupa felul cum te-a tratat un angajat de-al lor(ca sa fim cinstiti,cred ca la mai toate bancile sint specimene din astea).....
Cit despre comisioane,cauta sa afli mai intai ce fel de comisioane sint....
Am prietena care este director de sucursala la o banca si a mers la OTP sa faca creditul pentru locuinta,pentru ca au cea mai buna oferta.
Si crede-ma,ca a studiat amanuntit toata piata,mai ales ca se pricepe si mai ales ca putea face chiar la ea imprumutul.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
codruta_grg spune:
Eu i-am raspuns Mirelei, care vroia credit pentru nevoi personale, nu pentru locuinte. Pentru nevoi personale am mers si eu la ei si am analizat dobanzile si comisioanele si consider ca i-am dat un raspuns in cunostiinta de cauza, nu "nepriceput"
In ceea ce priveste personalul bancii, iti pot raspunde ca aceasta este prima imagine a bancii, angajatul.
quote:
Originally posted by brendamitranquote:
Originally posted by codruta_grg
Da am auzit. Nu te du acolo !
Am fost in vara pentru informatii legate de credite. De cand am intrat ne privea o don'soara taaare lung....ca si cum n-am avea ce cauta acolo. I-am cerut informatii. Mi-a dat ceva pliante sa le citesc si mi-a spus ca nu prea are timp de explicatii . ce sa iei de la ei, daca de la inceput incep asa?!
Oricum iti pot spune ca au la comisioane de nu te vezi.
Eu am luat de la BRD (daca te ajuta cu ceva)
asa crestem noi
E foarte usor sa vorbesti cind nu te pricepi.....
Nu poti cataloga o banca numai dupa felul cum te-a tratat un angajat de-al lor(ca sa fim cinstiti,cred ca la mai toate bancile sint specimene din astea).....
Cit despre comisioane,cauta sa afli mai intai ce fel de comisioane sint....
Am prietena care este director de sucursala la o banca si a mers la OTP sa faca creditul pentru locuinta,pentru ca au cea mai buna oferta.
Si crede-ma,ca a studiat amanuntit toata piata,mai ales ca se pricepe si mai ales ca putea face chiar la ea imprumutul.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
asa crestem noi