Ati auzit de banca OTP?

Ati auzit de banca OTP? | Autor: Mirrella

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac un credit pentru nevoi personale si m-a sfatuit cineva sa incerc la aceasta banca,OTP.Ati auzit de ea,stiti ce conditii au,a luat careva bani imprumut de acolo?

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da am auzit. Nu te du acolo !
Am fost in vara pentru informatii legate de credite. De cand am intrat ne privea o don'soara taaare lung....ca si cum n-am avea ce cauta acolo. I-am cerut informatii. Mi-a dat ceva pliante sa le citesc si mi-a spus ca nu prea are timp de explicatii . ce sa iei de la ei, daca de la inceput incep asa?!
Oricum iti pot spune ca au la comisioane de nu te vezi.
Eu am luat de la BRD (daca te ajuta cu ceva)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Multam de sfat,nu mi-e frica de mutrele acre/nepasatoare ale functionarilor,doar traim in Romania si m-am obisnuit,dar cu comisioanele mi-ai dat de gandit,sper sa-mi raspunda si cineva care a luat credit de la ei ori care stie mai multe......

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

otp bank este o banca ok, insa...pentru un credit de nevoi, zic eu, nu sunt tocmai avantajosi, asta daca cauti costurile cele mai mici!
costurile cele mai mai mici se regasesc la banci precum volksbank, alha, bt, depinde ce vrei....

comisioanele la otp- acordare - 5,9%, rambursare antic. 2,5% si cam atat. dobanda este 10 % la euro si 12,5 la lei. Ei au insa credite si in franci elvetieni cu o dobanda de 7,50...

ei au castigat mult pe partea de imobiliar; acum cateva zile au relansat credit ipotecar pe 35 de ani cu o dobanda medie...Sunt ok!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

FUUUUUUGI CAT DE REPEDE POTI DE EI!!!!!!!

Noi avem credit de la ei, noi ca si firma, si lucram MIZERABIL cu ei. Nu exista respect de nici o culoare pentru client, oameni slab pregatiti (de genul prostul nu e prost destul daca nu e si fudul) dar cu ifose si pretentii, sincer, daca m-apuc sa-ti insir cate probleme am avut noi cu ei, nu-mi ajunge forumul.
Iar daca cumva vrei credit in franci elvetieni, ala la care-i fac reclama ca e cu super dobanda, fi atenta la un mic amanunt pe care ei UITA sa ti-l spuna, nu te poti duce cu lei romanesti la casa de schimb valutar sa cumperi franci elvetieni!! Te duci cu lei, cumperi Euro si apoi schimbi euro in franci. Gandeste-te cam cat pierzi la schimburile valutare, adauga restul costurilor care nu's de neglijat, si s-ar putea sa nu mai fie deloc un credit ieftin!!

Noi avem din pacate un credit mare si nu-l putem inchide peste noapte, ca altfel rupeam de mult relatiile cu ei. De fapt gandeste-te altfel, daca noi avem un credit de peste un milion de euro la ei, suntem foarte buni platnici, si totusi inghitim o gramada de mizerii din partea personalului, si dezinteres cat cuprinde (se misca cu viteza melcului turbat, pana-ti opereaza un banal OP poti sa stai si juma de ora la ghiseu) ce sanse ai avea tu, cu un credit de cateva mii de euro sa te bage in seama.

Ma rog, alegerea e a ta, dar prin prisma experientei pe care am avut-o si o avem in continuare noi cu ei, eu nu ti-i recomand.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Of,Mickyyy,chiar la creditul in franci elvetieni ma gandeam,ca au dobanda mica si se lauda ca e "cea mai stabila moneda momentan",dar nu mi-au zis ca nu se poate achita rata in lei la cursul zilei...Aici in Brasov personalul este foarte amabil,deci sper sa nu ne lovim de problema voastra,si nici nu vrem sa luam chiar multi bani,doar vreo 2 mii de euro...
Multumesc mult pentru sfaturi,ne mai gandim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Si eu sunt interesata de acest tip de credit.
Dar mai ieftini sunt cei de la VBR.
Mickyyy, m-am interesat chiar astazi referitor la schimbul de care ai zis, si nu este deloc cum ai spus tu... ma rog, poate ca era, dar mi-au zis clar... se face schimbul direct (rron ... chr).
Mult succes Mirrella.

Mergi la inceput

mariana, stiu sigur ca acum cateva luni era, a fost si mare scandal in presa cu asta. daca cumva au revizuit politica si accepta schimbul direct, inseamna ca au facut un pas inainte.
Totusi din schimb valutar se pierde mult, uite un articol din saptamana financiara pe tema asta www.sfin.ro/articol_6391/creditele_in_franci_elvetienila_fel_de_scumpe_ca_si_in_euro.html" target="_blank">aici.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Uite alt subiect de discutie pe tema OTP aici.

In prima postare de pe topic ma recunosc 100%, exact asa se comporta angajatii idn Bucuresti, nici eu nu stiu daca i-as fi putut descrie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Problema asta cred ca se intalneste la majoritatea bancilor (si am lucrat cu cateva, fie ca PF, dar si ca PJ).
Oricum, eu vreau sa-mi refinantez creditul la casa... si am studiat putin piata pentru credit in CHF, iar cei mai buni in oferta si comisioane/taxe sunt VBR, apoi OTP, BancPost...
La toate aceste 3 banci, am primit graficul de rambursare si asa am putut analiza ce si cum.

Pupici, o seara faina.

Mergi la inceput

Am intrat pe site-urile lor,OTP si VBR,si am vazut ca rata iese aceeasi chiar daca au dobanzi diferite,tot acolo ajungi...Unii au dobanda mai mare,iar ceilalti recupereaza prin comisioane...
M-ar tenta creditul in franci elvetieni,dar cine stie oare cum va evolua aceasta moneda in viitor?

Mergi la inceput