Info despre Thassos

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor care a-ti fost in insule deja. M-ar interesa si pe mine de unde a-ti luat ferry, din ce localitate, si cam cat sant preturile.

In Santorini a fost cineva?

Si noi vom merge in Grecia la vara, nu m-am decis inca la un itinerariu, as vrea sa facem 2-3 insule, iar una din ele sa fie Santorini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ma inscriu si eu in clubul iubitorilor de Thassos! am fost toamna trecuta, in perioada 4-13 septembrie si as mai pleca inca odata fara niciun resentiment!
ca sa ajungi pe insula, exista 2 variante- ferryboat-ul sau cursa rapida din Kabala cu destinatia Skala Prinos (cu ferry dureaza cam o ora si jumatate, cu barca rapida in jur de 30 de minute) sau cu ferryboat-ul din Keramoti pana in Thassos(capitala insulei- parca Limeria se mai numea)- dureaza cam 45 de minute. Din pacate nu mai stiu exact care erau preturile la ferryboat(daca nu ma insel, 2 euro ferryboat-ul si 5 euro speed boat-ul)In Limeria, nu ratati taverna lui SIMI( noi ne-am intors din Skala Prinou special pentru keflaki-ul de acolo!!
Plaja din Aliki nu este egalata decat de cea din makriammos ( cu diferenta ca cea din urma este plaja privata unde am platit vreo 5 euro pe zi).aici sunt fotografiile facute in vacanta de anul trecut.
noi am fost plecati prin agentie, cu autocarul, deci nu va pot ajuta foarte mult cu detalii legate de cazari, etc.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
24+ cu
poze

Mergi la inceput