Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

picca, shehe: FELICITARI!!!!!!!!! S-A INTAMPLAT MINUNEA!!! SARCINA MINUNATA SI BEBEI SANATOSI VA DORESC DIN TOATA INIMA!!!

picca mi-e dor de tine, de cand s-a inchis subiectul tau de suflet nu prea ai mai scris (stii tu despre ce vb) - parca vroiai sa infiezi la un mom dat, nu? cum s-a intamplat pana la urma?? hai, spune-ne povestea ta ca va fi de mare ajutor moral multora dintre noi

shehe: stiu prin cate ai trecut si te admir foarte mult! Ai sa vezi ca de data asta iti vei tine puisorul sanatos si frumos in brate

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubule, azi voiam sa intreb de tine! Ma gandeam ca e timpul sa revii si tu din strainataturi!
Hai, spune cum a fost! Minunat, stiu, dar mai povesteste-ne si noua, celor care am stat la munca...

Mergi la inceput

feli: multumesc mult de vestile bune despre shehe si picca si sper sa mergi si tu in curand in vacanta, sa mai lesi munca fato

vacanta a fost senzationala, foarte frumoasa si plina de aventuri .
Acum incerc sa revin cu picioarele pe pamant si sa uit de paradisul acela ca sa ma pot apuca de treaba sa facem bani pt urmatoarea vacanta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubuleana.... ce povestesti tu aici, imi vine sa plang de ciuda... ce zile am avut eu in ultimele saptamani, munca de dimineata pana seara si tu povestesti de poduri suspendate in jungla si bai termale, si Pacific si.... vreau si euuuuu

BB nu da nici un semn, daca tot v-ati plimbat prin locuri atat de frumoase?

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bravo, Bubu! Ceva poze nu ati facut? Macar sa ne clatim si noi ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor vreau sa va intreb si pe voi ceva sa vad ce parere aveti.Am pe cineva care practic a ramas insarcinata dar ia venit ciclu peste sarcina si de atunci nu se mai opreste de aproape o luna.A fost le dr.iar aia nu i-au dat nimic,nu i-au facut nimic,decit isi dau cu parerea ca ar fi ori avort spontan,ori sarcina extrauterina.La analiza singelui prima data a iesit cam 50,a doua oara vreo 60,iar acum 48,voi ce credeti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo numa asta e devina.
Bubule pai acu se lipeste sigur dupa apa dinpacific, relax si altele...bv merita sa stii.
Aurel nu prea stiu, dar cred ca este etrauterina daca a scazut valoarea...se elimina singura

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Noela,ce dragutza esti ,uite ma-nvart medicii astia pe degete.
Am vazut-o si pe mami , o pup

Danyalo, multumesc mult pentru informatii, in "domeniu" nu am inca cunostinte dar vad ca urmeaza.

Mi-a iesit progesteronul f mic pentru a avea o sarcina.Momentan sunt in Canada si totul e pe invers .Am niste fibroame si stiam ca nu am sansa de bb- aveam hemoragii, am facut embolizare am scapat cu uter in tara ca vroiau sa mi-l scoata si am zis ca numai daca e grav si nu mai stau pe picioare accept.Noela si DJ mama stiu - si ce e de mirare ca ei nu se incurca de fibroame ca ai nostri! se iau de varsta( 40 in vara asta) si de embolizare.Imi tot spune ginecologul ce de teste se fac pt sindrom Down si cum embolizarea poate duce la sarcina prematura care poate insemna copil cu probleme la ochi sau creier.M-a intors pe dos ieri rau, iarasi.Ca sa nu zic ca nu mi-a zis - cica, ca daca stiam nu mai faceam, si ca e decizia mea.Desi n-au cine stie ce studii in America de nord privind embolizarea iar la noi sunt fete care au nascut si tocmai de aceea au facut-o , sa poata avea o sarcina si sa ramana cu uter.
Si analiza de data trecuta, care fusese progesteronul,am facut-o cu o zi inaintea ciclului !Si vad ca se face cu totul in alte zile. Ii spusesem ca trebuie sa vina ccl in ziua urmatoare si a zis ca atunci sa fac- iar noi am mers in aceeasi zi, iar a doua zi a venit ccl.Si a iesit 4,5 si cica normal e intre 3 si 50 (?) si ca e putin pt a avea o sarcina.Ieri de ce credeti ca ma chemase urgent, ca sa spuna ca a iesit jos progesteronul si credea ca ma mai prinde in timpul ciclului ca sa-mi dea FSH - in a trei zi, de facut.Pe undeva e bine ca n-am mai pierdut timp sa astept urmatoarea programare care era in martie, dupa viitorul ccl- ca aici abia te suna si pt chestii grave ( asa e regula, cand nu e bine te suna, daca e bine nu te suna dar nu o respecta intocmai,pot si sa sune prea tarziu daca e rau, au fost multe cazuri, nu e ok cu medicii nici aici- pentru cine nu stie)asa ca ma mir ca m-a chemat ca sa-mi mai dea repede un test.dar ma descurajeaza si numai nenorociri imi zice mosul.Ca varsta, ca organismul nu mai e ca la 25, ca Down, ca prematur cu probleme...Parca abia asteapta sa zic ca nu mai vreau.Eu cu sotul nu eram genul sa tinem mortis, am zis ca daca se poate bine, daca nu, nu, dar acum parca m-am ambalat in ideea ca se poate( pana acum stiam ca nu am sanse)si ma descurajeaza dar in alt sens- si mai rau e sa-ti zica ca se poate dar cu o suta de riscuri.

Va pup acum, inca-s cam suparata dar o sa-mi treaca- nu stiu de ce are asa efect asupra mea mosul asta, care altfel e amabil si foarte bland insa prea sceptic in caz ca as ramane.mai multe zice de ramas decat de neramas si ma intoarce pe dos.

Sper ca nu v-am indispus si eu pe voi.

Mergi la inceput

angelique: ooofff, stiu cum e sa muncesti pana nu mai stii de tine si sa-i auzi pe altii ca au fost in vacante si ma uitam la ei de parca erau extraterestrii ... se pare ca acum a fost randul meu si sper sa mergi si tu, cat de curand intr-o super vacanta, cel putin la fel de frumoasa ca a mea;

feli: draga mea am facut sute de poze dar inca nu le pot descarca pt ca n-am cablu necesar, astept pe cinvea si cand o sa le am o sa-ti arat cateva

roxali: habar n-am cand sau daca am avut ovulatie si daca s-a prins sau nu aflam cam peste 2 sapt dar nu-mi fac mari sperante, important e ca a fost minunat

arinna: analizele hormonale pt a da rezultate cat mai precise se fac in functie de lungimea CM, de exemplu la CM de 30 zile se fac in Z8, Z15 si Z22, altfel rezultatele n-au nici o relevanta si nici nu stii ce masuri sa iei! In alta ordine de idei cred ca ar tb sa-ti schimbi dr pt ca e dus cu pluta! Un dr tb sa fie si suport moral, sa te sustina si sa te incurajeze si se pare ca al tau e varza la acest capitol. Te rog sa nu-l asculti, n-are nici un sens si nu-ti face nici un bine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

te pup arina
imi dau cu parerea punctual doar la ceea ce mai stiu si eu; ceea ce este cu rosu este mess. tau:
Mi-a iesit progesteronul f mic pentru a avea o sarcina.
este in primul rand pt. ca l-ai facut in singura zi cand desigur ca scade tocmai pt a veni menstra; mai este si in relatie cu varsta dar se corecteaza medicamentos; deci sunt solutii; iar analiza se face in zi 21 la un ciclu de 28 zile
Am niste fibroame
sigur ca imputineaza sansele dar nu inseamna sa nu-ti incerci sansa;
sa nu-ti dea stimulare cu clostybegit care scade endometeul si tr sa-ti dea in compensatie estrogeni care maresc fibroamele; stimulare cum a zis si mosul, cu FSH
se iau de varsta( 40 in vara asta)
ma mir pt. ca in America de ex. femeile fac mai intai cariera si abia apoi se apuca de facut copii; nu zic ca e bine pt. ca multe ajung la vitro nemaiexistand sanse; doctorilor de acolo ar trebui sa le fie familiare astfel de cereri la o varsta trecuta de 40;
si 40-41 nu e de speriat; dupa aceea se inrautateste; barometrul este daca iti vine menstra cat de cat regulat;
ce de teste se fac pt sindrom Down
aceste teste le fac si fetele tinere, toate!!!!!!!!!!
riscul e mult mai mare la varstnice dar tocmai de aceea se fac testele; dc apare ceva, poti sa renunti (sa ma ierte Dumnezeu)
Ieri de ce credeti ca ma chemase urgent, ca sa spuna ca a iesit jos progesteronul si credea ca ma mai prinde in timpul ciclului ca sa-mi dea FSH - in a trei zi, de facut.
aici e de felicitat mosul ca ametit cum e puteai sa ratezi; sper ca l-ai facut; sa nu uitati candva tr facuta si prolactina, poate la ovulatie
dar ma descurajeaza si numai nenorociri imi zice mosul.Ca varsta, ca organismul nu mai e ca la 25, ca Down, ca prematur cu probleme...Parca abia asteapta sa zic ca nu mai vreau.
pentru asta, mosul trebuie amendat si sa-l schimbi cu unul tanar si mai dornic de munca;
pe ei ii doare ca toate aceste demersuri sunt costisitoare pt casele de asigurari si desigur ca nu incurajeaza;
stiu pe cineva care a stat 4 ani pe undeva in nord pe asigurari sociale; a zis sa profite si si-a facut dantura pe gratis (desi cam prost lucrat), s-a invartit pe la toate specialitatile, tot soiul de controale si dupa 4 ani nici un medic de acolo n-a putut constata ceva elementar, ca avea tensiune cronica si colesterolul cat casa; m-am minunat de asa o nepasare si pana la urma si la ei sunt dr. buni si dr. prosti; tr. sa-l gasesti pe ala bun ca nu mai e timp; ca sa-l gasesti pe ala bun tr. sa te rogi sa ti-l scoata Dumnezeu in cale; vorbesc serios!
Eu cu sotul nu eram genul sa tinem mortis, am zis ca daca se poate bine, daca nu, nu, dar acum parca m-am ambalat in ideea ca se poate( pana acum stiam ca nu am sanse)si ma descurajeaza dar in alt sens- si mai rau e sa-ti zica ca se poate dar cu o suta de riscuri.
n-ai ce pierde mai mult decat o sarcina; macar ai incercat
mosul vorbeste din carti; exact acelasi lucru, cuvant cu cuvant, mi-a zis mie doctorita Badea aici si sigur ca m-a afectat dar n-am renuntat pana nu m-am lamurit ce se poate totusi face in situatia mea; si la mine, in masura egala sunt problemele varstei dar si ale fibromului fiind intramural spre subseros fundic;
tu trebuie sa te duci la un dr. SPECIALIZAT IN PROBLEME DE FERTILITATE ci nu la orice medic ginecolog care asta iti va repeta de fiecare data;
tu cum stai cu ovulatia? ti-ai monitorizat-o? nu mai e timp de incercat natural, te rog sa ma ierti ca o spun direct;
cred ca maresti sansele daca te inseminezi, asta implicand moniitorizare ecografica si daca nu se reuseste, trebuie incercat vitro si dc nici asta nu reuseste iti vei spune ca ai facut tot ce se putea si atunci nu-ti mai ramane decat adoptia; asta este insa varianta pesimista spusa dur;
nu uita de varianta optimista
toate aceste proceduri sper sa se compenseze prin sistemul medical pt. ca altfel cred ca e mult mai scump ca aici; IA (inseminare) se poate face si fara stimulare daca se constata ca NU ai FSH mare si ovulezi cum trebuie;
Va pup acum, inca-s cam suparata dar o sa-mi treaca- nu stiu de ce are asa efect asupra mea mosul asta, care altfel e amabil si foarte bland insa prea sceptic in caz ca as ramane.mai multe zice de ramas decat de neramas si ma intoarce pe dos.
sarcina cu probleme poate fi depistata prin acele teste, triplu teste; oricum atitudinea lui nu-ti face bine; de la o varsta dr. sunt inchistati in dogme; doar cei care sunt la clinici de fertilizare privesc altfel lucrurile asa ca nbu mai pierde vremea;
ca sa te incurajez, cunosc un caz, o doamna singura care a vrut musai copil si l-a facut la 43 ani, natural si cu uter polifibromatos si care avea o menstra trenanta de vreo 3 saptamani (nu stiu cand avea in acest caz ovulatia dar nu am pus nimic la indoiala din tot ceea ce spunea, doamna aceea fiind extrem de serioasa) si are o fetita extraordinara, acum are cam 4 ani;
nu te lasa; orice efort va fi rasplatit; numai o mama poate sti cum este cu copil si cum este fara;
sa fie clar, trebuie copil, fie si adoptat sau obtinut vitro cu embrioni donati (orice varianta);
nu ti-o spun tie pentru ca voi inca functionati, nu e cazul vostru...
o spun pt. alte fete care mai citesc pe aici

Mergi la inceput