Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
La multi ani, cu ocazia zilei de 1 Martie, si va doresc sa aveti toate cate un "martisor " in burtici.
Noi 2 singurei
felicia_ spune:
Hello!
Va urez si eu cu mult drag ca primavara sa va lumineze sufletul, sa aveti parte numai de bucurii!
bubulina1 spune:
Va urez tuturor o primavara frumoasa!
Am gasit un articol foarte dragut si vi-l postez in loc de martisor:
Inghetata favorizeaza sarcina 1 martie 2007
Femeile care raman greu insarcinate trebuie sa manance mai multa inghetata, spun nutritionistii americani, care au descoperit ca produsele lactate cu continut mare de grasimi (precum untul, smantana si inghetata naturala) ajuta organismul femeilor in timpul procesului de ovulatie. Infertilitatea motivata de lipsa ovulatiei se vindeca dupa o dieta bogata in inghetata, in numai trei-patru saptamani. Profesorul Jorge Chavarro, de la Universitatea Harvard, a efectuat studiul pe un grup de 18.000 de femei, cu varste cuprinse intre 24 si 42 de ani, pe o perioada de doi ani. Cresterea fertilitatii obtinuta numai prin schimbarea regimului alimentar a fost eficienta pentru 85% dintre femeile care, initial, au fost diagnosticate drept 'infertile' din alte motive decat anatomice.
Sursa: Adevarul
Autor: Sabina Tudor
Bubulina
Speranta moare ultima!
baby_r7 spune:
cam tarziu dar va urez si eu:
O PRIMAVARA FRUMOASA, PLINA DE BUCURII SUFLETESTI SI MULTI .
ROXALI mama pe ea ca poate e cu noroc
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA
Roxali spune:
Baby cu noroace ...ptr toate fetele.Nu te stresa ca mai rau iti faci.
De AngeliquedeS nu stiti nimic fetelor...pe 28 avea intalnire cu T.
Pe mine m-a apuc o nostalgie de vremurile cand primeam martisoare...pot sa spun ca am primit unu, in burtic.
toate duamnele
Ali
baby_r7 spune:
ROXALI , se pare ca nu pre e activitate pe forum.....poate se lasa cu II in viitor de la fete!!!!!
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA
L5845 spune:
Va doresc din suflet ca, odata cu inceputul primaverii, sa aveti parte de un nou inceput in vietile voastre, inceput care sa fie ceea ce asteptati din tot sufletul, adica !!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Va urez tuturor o primavara frumoasa!
Am gasit un articol foarte dragut si vi-l postez in loc de martisor:
Inghetata favorizeaza sarcina 1 martie 2007
Femeile care raman greu insarcinate trebuie sa manance mai multa inghetata, spun nutritionistii americani, care au descoperit ca produsele lactate cu continut mare de grasimi (precum untul, smantana si inghetata naturala) ajuta organismul femeilor in timpul procesului de ovulatie. Infertilitatea motivata de lipsa ovulatiei se vindeca dupa o dieta bogata in inghetata, in numai trei-patru saptamani. Profesorul Jorge Chavarro, de la Universitatea Harvard, a efectuat studiul pe un grup de 18.000 de femei, cu varste cuprinse intre 24 si 42 de ani, pe o perioada de doi ani. Cresterea fertilitatii obtinuta numai prin schimbarea regimului alimentar a fost eficienta pentru 85% dintre femeile care, initial, au fost diagnosticate drept 'infertile' din alte motive decat anatomice.
Sursa: Adevarul
Autor: Sabina Tudor
Bubulina
Speranta moare ultima!
Vai, mai fetelor, daca ar fi adevarat, eu ar trebui sa am pana acum o echipa de fotbal la cata inghetata mananc eu!! Super dragut articolul, Bubulina1!
Pe 28 februarie am fost la prima mea consultatie la dr. Tutunaru.
M-am dus la dumnealui cu un sentiment ca va fi ceva de genul "veni, vidi, vici" fiindca stiam din ce povesteau fetele ca e foarte concis si rapid, si nu se uita pe analize. Cu toate acestea a durat 35 de minunte consultatia. S-a uitat si pe analize. Mi-a facut eco si mi-a confirmat diagnosticul de ovare polichistice. A spus ca inainte sa imi faca laparo, vrea sa fac trei luni tratament homeopat si m-a trimis la o doctorita cu care colaboreaza dansul, Vladutu Luminita, spunandu-mi ca a obtinut chiar si sarcini prin tratament homeopat. A spus ca in astea trei luni sa nu iau altceva decat ce imi da doctorita asta si sa ma monitorizez. Apoi sa revin la el sa vedem cum facem mai departe.
Acum pentru voi sa va spun si cateva impresii personale despre dr. T: Cat stateam in sala de asteptare, il studiam pe dr. T cand deschidea usa ca sa intre alta fata. Prima impresie a fost: Doamne, ce urat e!!!! pe urma ma uitam de fiecare data la el si am avut timp sa il studiez bine ca au fost 14 fete inaintea mea: dupa ce m-am obnisnuit cu el a inceput chiar sa imi placa si dupa ce am intrat si l-am auzit vorbind m-a cucerit definitiv si ca om. Mai ales ca se vede ca e foarte inteligent. Mi-a placut ca e genul energic, care nu taraganeaza si nu te minte frumos, nu vorbeste mult, tace si face. Ceea ce e exact atitudinea de care am eu acum nevoie. Am fost succinta in explicatii, cred ca a apreciat faptul ca am cunostintele necesare ca sa ii inteleg limbajul de specialitate fara sa trebuiasca sa imi mai explice si la randul meu am fost foarte concisa si cu relatarea mea si cu intrebarile. pe scurt, jos palaria, m-am intors optimista si mai impacata. Poate se va intampla si la mine minunea si pana atunci viata e atat de frumoasa si merita traita!!!
Am fost si la doamna dr. homeopat vineri dimineata, a fost draguta ca m-a primit, i-am explicat ca stau doar cateva zile in Bucuresti si as vrea sa rezolv tot odata. A fost foarte bine la consultatie la dansa si mi-a dat un tratament pentru 4 saptamani dupa care sa o sun sa ii spun daca mi-a venit sau nu ciclul (mie de obicei nu imi vine CM fara medicamente, asa ca faptul ca mi-ar veni in astea 4 saptamani ar reprezenta chiar o victorie pentru mine) apoi, in functie daca vine sau nu, va sti ce sa imi dea mai departe.
Deci, treaba buna. Pup fetele!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...