Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 17
L5845 spune:
Buna seara, fete dragi! Am si eu o intrebare,(chiar daca e putin offtopic) pentru doamnele care deja au un copil. Odorul unor prieteni a fost diagnosticat cu oxiuriaza si eu am avut tangenta cu el deseori in ultima perioada iar acum toti din casa lor fac tratament. Ca sa nu mai spun ca l-am si pupacit mult de tot, ca mi-e tare drag....Intrebarea este daca ar trebui sa luam (eu si sotul) preventiv, ceva pentru oxiuri, sau nu trebuie sa-mi fac probleme? Am pus intrebarea aici, deoarece ma simt mai apropiata de voi decat de fetele din "Clubul scutecelor.Va multumesc anticipat
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
ladymina77 spune:
L5845,din cate stiu eu din pacate cam toti avem ,ba oxiuri,ba alt fel de viermi,nu e neaparat sa-i fi luat si tu daca ai intrat in contact cu copilasul,de obicei se i-au de pe lenjerie ,capace de WC,etc.Si baiatelul meu a avut,i-am facut tratament si apoi ne-am facut analize toti,la el au iesit iarasi ,la noi nu.Depinde de la om la om.Multa sanatate iti doresc.
mina
L5845 spune:
Merci mult Mina de raspuns . Ma gandeam oricum in urmatoarea perioada sa ne facem niste analize, ca tot nu am facut de mult si cu ocazia asta o sa facem si coprocultura, nu de alta, dar mai bine sa stam linistiti. Stiu ca fiecare dintre noi avem paraziti "la bord", dar unii pot crea probleme si mai bine le evitam sau sa le tratam din timp. Inca o data merci de raspuns si pe burticuta in crestere, poate se ia si la mine .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
floarea de colt spune:
buna dimineata duamnili meli....felicitari roxali pt burticut...bravo , sa aveti grija de voi !!!!
io vreau sa ma laud putin........a venit iarna!!!!!!!!! in sfarsit e ger de crapa pietrele , imi scartie zapada sub ghete , mi se lipesc narile de la frig , cand respir , si vad turturi la streasina caselor...offf cat am asteptat peisajul asta de iarna.....credeam ca nu o sa mai avem asa ceva...
asa acum sa fiu si on topic , azi sunt ziua 18 , prin ziua 13 seara avusei un test de ov.pozitiv , prestat atunci seara , si cam atat , ca pe 14 eram obositi amandoi si am clacat , facusem gimnastica artistica din ziua 10 ,seara de seara ....
sper ca totusi gigei sotului cam lenesi ,sa fi avut si timp si putere sa ajunga la intalneala...in cel putin 24 de ore..or fi reusit vreo unu sa fie mai strong..nu stiu..sper...
acum nu imi ramane decat sa numar zilele si sa urmaresc semnele...
totusi zilele astea ma confrunt cu o treaba...am niste scurgeri abundente...cam vascos branzos ceva....de culoare alba...fara mancarimi..pur si simplu simt tot timpul daca nu pun tampon zilnic , ud..si se vede si pe hartia ig...
m-am speriat putin , ma gandeam ca am racit sau am luat ceva de pe undeva , dar daca nu ustura la urinat si nici nu am mancarimi , pot sa stau totusi relaxata??! ce ziceti??
acuma as vrea sa aud dumnili meli cu ce se mai lauda???
noeloo , de asta imi esti??iesi din barlog doar cand e rost sa te lauzi cu gogonelele tale???da asa sa ne mai zici din life nu vrei ???
avalon , numara cu mine..sau e putin inaintea mea cu vreo cateva zile...astept sa ne spuna o veste buna luna asta...
mami , pi undi umbli mataluta??ca nu te-am mai vazut pe aici de vreo doua zile,....??!!!
feli , de ce simt de la tine , un fel de plictis , blazare ,sau ceva asemnator..??
medo , se rotunjeste bine burticuta??? ce e pan la urma ai aflat???
apropo.....ati facut listuta cu nume????
io pup pe toate si va doresc spor la bebei..
felicia_ spune:
Floricico, ai spirit de observatie... eu sunt intr-o semipauza de forum... citesc, dar nu ma trage inima sa scriu... ca nu prea am ce...
Roxali spune:
Flori multam si sa ma ajungi din urma cat mai repedela odiseea...prestai vartos...si mie imi aparuse secretia aia, daca nu te manca nui bai...progesteronu cred.
Avalon cred ca-i plimbareata ca nu mai stiu nik de ea...dar celelalte u le mai inteleg deloc, ca ziceau ca-s dependente.
Ali
baby_r7 spune:
ROXALI !!!!!
cum te mai simti?
toate fetele din !!!!
fetelor eu sunt in Z17 din 28 si Z4 DPO.
TB e de 3 zile 37.1, in prima zi DPO a fost 37.
mijlocul ma doare ca inainte de CM si ovarul stang ma inteapa cam rau.
oare o sa avem luna asta?
sa sper?
oricum daca nu e o sa incercam in fiecare luna asa ca nu ne descurajam noi.........
daca vine CM, poate reusim pana la urma....
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA
amameda spune:
Pupam toate duamnili ca tare dor ne e de ele.
Am terminat portia de analize si ecografii pe aceasta perioada. Am scapat de triplul test si de eco de morfologie fetala ( la dr. Herghelegiu) -ambele au iesit bine. Multumim la duamnelor care ne-au incurajat. Acum puteti vedea cine a castigat pariul cu sexul fiindca va anunt ca voi avea o domnisoara . S-a procopsit tati cu gasca de fete pe cap. Dar e fericit ca va da cineva iama in bijuteriile si smacurile mele.
Floricico, burtica nu prea e,decat asa ceva de grasunica si ma pot deocamdata sustrage ochiului public. Nu m-am ingrasat deloc insa am fost martora unei redistribuiri a colaceilor preexistenti. Te pup si astept sa fi fost cu folos si gimnastica si...gimnastica.
Si de la Noela astept noutati , am mai vanat pe ici pe colo postarile ei si pot sa-i spun ca sunt bucuroasa ca si-a facut programare la M. Pacat ca eu ajung in Bucuresti abia pe 22 si nu cu o zi inainte... O pupam si pe ea, amandoua cucuietele.
Pentru Mami cea sfatosa avem portie dubla de pupici si nu in ultimul rand si pt. Avalon...
Felicit noile gravidute si vreau sa inteleg sii eu ce se intampla cu Irlandeza ca am tot citit despre ea si cand e cand nu e...
MEDA si 18+
bubuleana spune:
meda: sa-ti traiasca domnisorica, sa fie sanatoasa, frumoasa si sa-ti poarte bijuurile
feli: ma regasesc in cele spuse de tine, si eu sunt intr-o semipauza de forum, cam fara chef de scris, dar mai citesc din cand in cand.
In alta ordine de idei sunt Z3 si fac monitoziare luna asta sa vad ce si cum...
pup toate fetele endometriste: avalon, ali, cocolyso, dj mama, noelica, floricica si va stiti voi care
bubuleana
Roxali spune:
Babyr7 ma simpt bine (excluse durerile de san si de mijloc)...adik ca o graviduta , se poate si mai rau...pai daca tb se mantine sus atunci e de bine
Meda ma bucur ca ai trecut cu brio examenele...ce emotii...sa-ti traiasca bebelina
Ali