Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by annaeliza

Felicitari Roxali!!Stie cineva sa ma ajute si pe mine unde se gasesc testele astea de ovulatie??Am cautat astazi de-am inebunit la vreo 6 farmacii si nu avea la nici una. Stie cineva unde as putea gasi in Constanta asa ceva?Ca eu una nu stiu la ce farmacie sa ma mai duc.

Anaeliza, in Constanta gasesto teste de ovulatie la farmacia de la parter de la Tomsi Mall, langa Sara Blu, daca stii. Mai gasesti la Farmacia Dom, in Tomis II si cred ca si la farmacia de langa Leonardo pe Stefan cel Mare. trebuie sa fie si la altele dar la astea am vazut eu.

Poti intra si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94111 suntem numai fete din Constanta si te asteptam!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ali, te mai felicit si aici inca o data.

Baby, da pe 22.02 merg la eco.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IRLANDEZA TE SI AICI SI ASTEPT REZULTATUL PE 22 SIGUR.
MULT.

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ce onoare pe mine am reusit sa o scot din barlog si pe Noelici, va multumesc Feli, baby r7, elly me, AngeliquedeS, Dj Mama (mai coplesit de tot cu remarca), Bubu, Anaeliza, Irlandeza va doresc din toata inima sa vi se implineasca si voua dorenta asta arzatoare.
Ps Dj Mama n-am inteles ce anume trebuie sa povestesc.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

NOELICO inca greturi n-am, da te anunt eu cand sa arunci cu muratura in mine...cand aveam toate simptomele nu era nik...ma dor rau tatalii si de prestat am c-am slabut luna asta Z10 , Z14-seara tarziu, cu dureri de ovare si Z18, nu mi-am m-ai luat nci tb si nici teste ovulatie...ma obseda enorm astenospermia sotului ...in rest pauza plecase hasbantu...sexul nu ma intereseaza, sanatos sa fie ca la cate am citit pe aici m-am ingrozit.
AngeliquedeS cred ca ai avut mana buna.
toate duamnele

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

In urma unui HSG dr mi-a spus ca trompa stanga este nepermeabila.Nepermeabila inseamna ca este infundata?
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ali,mai draga, inca o data sa-ti fie de bine, ma bucur tare mult pentru tine.sa fie bine pana la capat! timpul trece ingrozitor de repede, uie acus ai sa-ti tii cocolosul in brate.
ai grija, nu face lucruri nesabuite, protejeaza-te cat poti.
in privinta prestatului...cand e sa se intample se intampla oricum.
sa-mi zici daca pastrez ceva muraturi!

anca, da asta inseamna, da sa nu ma intrebi cum se desfunda ca nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roxali, deci de prestat ai prestat vorba ta, cam slabut si uite ca s-a prins. Vorba mea, degeaba stam noi cu picioare pe pereti si numaram si calculam, majortatea fetelor care au ramas au ramas in lunile in care nici nu sperau, nici nu prestau (iaca-ta ca facui si poezii!)

Ancadragoman, daca trompa nu s-a desfundat in urma HSG mai ramane laparoscopia. Dar daca esti ok cu ovarele, faptul ca o trompa nu e buna nu te impiedica sa ramai insarcinata.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Angelique multumesc ptr raspuns ,uite o sa scriu exact cum mi-a scris medicul"Se evidentiaza uter de talie normala ,omogen opacifiat.Trompa dreapta opacifiata integral,permeabila.Trompa stanga opacifiata discontinuu ,nu este permeabila."
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

Multumesc mult Roxali.Sa te auda Dumnezeu si sa vina si la noi bb mai repede.Iti doresc numai bine chiar daca sunt mai noua pe acest forum si nu am discutat asa mult dar cand am citit ca esti insarcinata m-am bucurat foarte mult.

Mergi la inceput