Aspirante optimiste > 20 ani (53)

Aspirante optimiste > 20 ani (53) | Autor: bibyrox

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:

Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia),Valentina G(Valentina Georgeta), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), elli(Manuela), andra10(Andra), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Natalia26(Raluca Elena),dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), florentin156(Rodica), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), Bibyrox (Rozalia), bubuleana(Georgiana), Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela) ,ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, Nadya, Alďż˝, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, luy(Luiza), iliuta, helicom, claui, iazminn, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Carla28, Oana_2006, Micky2007, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, ariana1005, Iulica81, fify, oana_r(oana), Dasha, Ramonella, Miki-ki, Gabitoni, Ileana2000, mcrissa(Cristina-Daniela), alexia28(Mihaela), AlinucaT, Alysh, zisaCami(Elena-Camelia), cosmina78, olim, iubisimo, alina.z, numeioana, Aylla, Smaddy, fecian, AleDutulescu, madutza_bra, vrmoana, -andreea-, nebunica-zapacica, winter, ysa26, printesa_roz, corivio, ache, bb_yasmi, irina_stef, iumosa, Moira, RGE, Monica11, andreutza23, teomaria, ade 7928, elena_mol(Elena), oana1177, geany25, Jovi, Adifle, Ami_79, BillyBilly, Denii mic, adinag, iulia25, Irlandeza(Marinela), Cocolyso, Adaria, oana_oana26, blueeyes2003(Mirela), Evy28, mBuca, doula.

-dutze foste aspirante:
iriss27(Irina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), doxinu, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a ( Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ (Andra), Tzuca74(Ioana), oanabbb, Olguttza(Ioana Alexandra), danutza2, estecri (Sorina), claucia(Claudia-Ioana), Alinutzaa, simo_al_jaafari, Oana T(Oana), Anculici, Luna1, mychydutza, july_g(Iulia), lachione(Mihaela Laura), brabe, oanaonyx(Oana), Betty78, Aniast72(Andreea),valicutza(Valentina), selina-d , thea_m(Teodora), laviniaN(Lavinia), mirella76, Sim_Stoian, NanaMotoc, toma_lly(Alina), Marunzika(Ana Maria), Irinabobe, cristina85ss, Lulu77(Alina Mariana), danielaradu, Danielle02, emma76, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes(Adriana), Sheherezada(Florentina), catty(catalina), Liana30 (Mariana), kalosalina, Adhnana (Caterina) .

foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, Cristinna(Cristina),

Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.

Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.

Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta,faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant. Painea nostra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi. Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Bucura-te Maria, cea plina de har,
Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
Acum si-n ceasul mortii noastre,
Amin.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
Amin

Link-uri utile (adunate de la aspirantele, gravidutele si mamicile de pe forum):

Index subiecte = Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale etc.
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in sarcina
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica, in diferite saptamani
filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina
126 zile concediu pre- si postnatal
lista bagaj spital
Arian-despre: TB, ovulatie, endometru, corp galben, foliculi, nastere provocata, sindrom premenstrual, monitorizare, administrare Utrogestan, rubeola, etc
Mav-Despre fertilitatea masculina

Adrese utile:

Calculator de ovulatie
www.fertility.com/Images/BasalChart_celsius_tcm38-1839.pdf" target="_blank">Tabel monitorizare TB
www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ffhandbook.pdf" target="_blank">Urmarirea fertilitatii - carticica PDF

www.pinelandpress.com/faq/hpt.html" target="_blank">Despre testele de sarcinawww.fertilityfriend.com/" target="_blank">
www.fertilityfriend.com
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala
www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume
www.presspro-gineco.ro/articole/ginecologie-106.php" target="_blank">Consecinte ale tulburarilor menstruale în viata genitala a femeii
www.copilasul.com/viitoarea-mama-nasterea/1/OVULATIA---CICLUL-OVARIAN-BM-COM.php" target="_blank">ovulatia-ciclul ovarian
www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina- saptamana cu saptamana
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">BHCG
www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri
calculator sarcina
www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat
normal anatomy

La cat mai multe II!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

biby,multumin pentru subiect,sa fie cat mai multe teste cu 2 liniute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

biby offf. draga mea! imi pare rau pt z1. se pare ca si la mine se apropie asa ca... la numarat din nou.

Eu am fost la analize vineri. m-au usurat medicii de la Cantacuzino de 5 mil scurt da' nu-mi pare rau. macar sa nu fie nici o problema cu mine.

maine asteptam sa se nasca fetita nasei. e programata la cezariana, saracuta era rau azi. o dor oasele. vomita... si nu mai are rabdare pana maine.

voi cum sunteti????

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, deci sa nu va suparati daca nu reactionez intotdeauna la niste vesti pe care le dati, nu reusesc sa citesc totul.

Am o intrebare: stiti oare din ce motive se scurteaza CM? mai demult il aveam intre 28-31 zile, ultimele luni daca ajunge la 25 zile e mult. Am folosit luna asta teste de ovulatie, si cred ca ieri a fost ovulatia. am si simtit-o (cred), cu intepaturi distincte in dreapta jos, timp de vreo doua ore si sentiment fff ciudat in bazin. nu stiu sa explic altfel. cand e atunci cel mai bine de prestat? parca stiam ca si pana la 24 ore dupa ovulatie? oricum, cam cu o ora dupa ovu simtita am prestat, si si inainte de ovu cu vreo 12 ore. sper sa se fi prins ceva!

neavand un ciclu asa regulat, dar stiind cand a fost ovulatia (deci ieri - 2.2., zic eu) cand va fi bine de facut un test (daca nu vin uratzii)? intreb pentru ca noi plecam in concediu pe 16 dimineata si parca as vrea sa stiu inainte...

ce parere aveti?
si ce analize faceti voi? aici nu prea face nimeni nici o analiza nimic inainte de sarcina...

pupici si la doua liniutze!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

buna fetelor,

eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, deci sa nu va suparati daca nu reactionez intotdeauna la niste vesti pe care le dati, nu reusesc sa citesc totul.

Am o intrebare: stiti oare din ce motive se scurteaza CM? mai demult il aveam intre 28-31 zile, ultimele luni daca ajunge la 25 zile e mult. Am folosit luna asta teste de ovulatie, si cred ca ieri a fost ovulatia. am si simtit-o (cred), cu intepaturi distincte in dreapta jos, timp de vreo doua ore si sentiment fff ciudat in bazin. nu stiu sa explic altfel. cand e atunci cel mai bine de prestat? parca stiam ca si pana la 24 ore dupa ovulatie? oricum, cam cu o ora dupa ovu simtita am prestat, si si inainte de ovu cu vreo 12 ore. sper sa se fi prins ceva!

neavand un ciclu asa regulat, dar stiind cand a fost ovulatia (deci ieri - 2.2., zic eu) cand va fi bine de facut un test (daca nu vin uratzii)? intreb pentru ca noi plecam in concediu pe 16 dimineata si parca as vrea sa stiu inainte...

ce parere aveti?
si ce analize faceti voi? aici nu prea face nimeni nici o analiza nimic inainte de sarcina...

pupici si la doua liniutze!

dupa testul pozitiv, de ovulatie, ar fi bine sa din 2 in 2 zile, medicii spun ca dupa test, ovulul este fecundabil in 36-48 de ore maxim 72.

sa dea DD sa te asteptam cu 2 liniute

Alexandra

Mergi la inceput

eu abia am facut analizele. vineri iau rezultatele. CMU, clamydia, listeria, toxoplasmoxa si alte chestii

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adina testul de sarcina il faci la 12 zile de la ovulatie...multa bafta sa fie bb

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

multumesc de raspunsuri.
pai atunci cred ca o sa fac un test in ziua plecarii, ar fi cam la 13-14 zile de la ovulatie.
eu sunt tare lipsita der abdare de felul meu, si nu mai pot astepta, as trebui sa ma gandesc la altceva, ca prea sunt fixata numai pe ideea asta...
la noi e si greu, pentru ca al meu lucreaza mult noaptea. in timpul zilei nu putem, ca e fiica-mea acasa, mai ales in weekend cand nu merge la gradinita. noaptea cand vine el, de obicei sunt deja la Jasmina, ptr ca se trezeste si adorm si eu la ea (are o faza acuma, ca e fff fixata pe mine, ma sufoca aproape).
noi ne dorim f mult un BB, jasmina este dintr-o casatorie anterioara.
mai incercam si in noaptea asta, poate-poate

astept vesti bune de la toate!

[b[biby[/b], acuma am vazut ca m-ai trecut in lista, multumesc frumos si sper sa golim lista cat mai repede si sa trecem la odisee...

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bibileana multumim ptr capitol,sper sa fie plin de gravidute si stai linistita ca nu uit sa intreb
Pam eu zic sa faci un test ca ai vazut ce a patit Biby....Doamne ajuta!!!!!!!!!!!
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

anca,am sa fac cred,ma mai gandesc,eu nu cred ca sunt insarcinata pentru ca nu are cum!sunt rare cazurile in care vine CM peste sarcina,cel putin eu asa am auzit!stiti cumva un motiv pentru care am o pofta grozava pentru dulce eu care mananc numai saraturi ??se poate sa am glicemia scazuta?de la ce?

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pam eu stiu ca sunt rare cazurile dar mai stii...si poftele astea sunt ciudate rau,eu zic sa iei maine un test sa il faci chiar daca nu e cu prima urina.CM l-ai avut normal?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput