FIV 102
Raspunsuri - Pagina 26
Liana30 spune:
Sheritoooooo tin pumniii!!!
Moni nu ma duc vineri la echo ca e dc de garda si nu poate veni la cabinet..asa ca o las pe luni te pup si tin pumnii..
Teo
de fapt va tin pumnii la toate care sunteti in focuri..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
marrina spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Marinna, te-a bagat la protocol lungo-scurt. La tine z10 este prima eco si in functie de marimea ovarelor, endo, iti da drumul la stimulare. Iti va mai face inca vreo doua eco, apoi te opreste, faci pregnyl, si dupa doua zile punctia. Felicitari, ti-a dat drumul la FIV ! Sa fie intr-un ceas bun. Deacu minim doi litri de apa si proteine o gramada.
Sheri Presupun ca nu se stie decat la eco din ziua 10 cand urmeaza sa ma mai cheme. O sa o innebunesc pe sefa . macar de nu mi-ar zice: NU.
Iar proteine incep de azi. Plus apa la greu si fructe. Maca incep sa iau din ziua in care incep stimularea?
pe burtica sa fie totul bine.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by Dariela
Marrina - La Giulesti te lasa sigur sa alegi embriologul? Eu intelesesem ca lucreaza cumva in ture si faci cu cine se nimereste pe schimb. Care este embriologul cu cele mai mari reusite?
Nu stiu NIMIC de embriologi. Intrebam....
marrina
Sheritra spune:
Marinna, mi-a copiat prost calcultorul, daca incepi Diphe din Z2 faci protocol lungo-scurt. In z10 te duci la eco fara nimic, in functie de ce vede proful iti da pe mai departe injectiile. Nu-ti ia sange.
Pt FIV sunt doua embrioloage : Cocei si Dascalescu, o saptamana una, o saptamana alta. Cum te nimeresti. Oricum pana pe 15 Cocei este in concediu.
Sheritra
Kariris spune:
Marrina felicitari pentru demarajul in cursa FIV!!! sa fie cu noroc! nu mai faci nici o analiza de sange, doar ecografii.
Bafta multa Oana!!! Am auzit ca esti experta in autoinjectare..
Sheri
lachi 12+
Liana30 spune:
lachiiii mai tutungesti?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
marrina spune:
Lachi Multumesc de urari. Sunt cam speriata de demaraj. Ti-am scris un PM.
marrina
MadalinaM spune:
marrina, succes!
am si eu o ?: daca ieri ai fost la doc.~la ora 12(cind erau consultatiile) si ai inceput inhibarea tot ieri. La ce h ai facut primul dipheriline?Stii ca tb facut dimineata la aceeasi h!
Cu tiroida nu e o pb.Eu iau euth. pt hipotiroidie de ceva ani. Mi s-a spus ca daca TSH-ul e in limite normale, mai apropiat de val min. e bine!
Kariris spune:
Marrina sa nu-ti fie frica de nimic, ca nu ai de ce. Am citit PM-ul dar nu am timp sa-ti raspund ca tre sa plec dar o sa te sun maine si vorbim.
Da, Liana, mai fumez. Dar ce, te roade curiozitatea? tigari medicinale fumez....
lachi 12+
marrina spune:
MadalinaM Profu' mi-a zis sa fac primul Diphereline atunci (adica la ora 16:00) si urmatorul dimineata si in continuare la aceeasi ora ca si a doua fiola. Am mai intrebat-o o data si pe asistenta (Ana?) si mi-a zis ca e bine asa. Tu ai intrebat daca e OK combinatia inhibare+Euthyrox? Eu am de azi dimineata un nod in gat si mie teama sa nu fac vreo prostie combinandu-le desi stiu ca Euthyrox-ul nu trebuie sa-l intrerup niciodata. Sper sa reusesc sa vorbesc cu endocrinoloaga.
Lachi Ramane pe maine.
marrina