FIV 102

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Apropo de embrioni donati,in cazul in care aveti mai multi congelati si cu ajutorul lui DD reusiti sa ramaneti gravide si sa nastei unu ,doi,trei copii,si considerati ca nu mai vreti sa faceti alti,ati fi de acord sa-i donati pe cei care v-au ramas?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Chris - ai atins un subiect sensibil.Cum ai trai stiind ca ai alti copii pe care nu stii cine ii creste si cum traiesc?I i-as dona doar surorii mele , altcuiva nu as putea sa fiu sincera , poate sunt egoista dar asta e... ca de donat ovocite , mai treca merga , dar embrioni.....

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sheri draga,acu' explica si de ce tre sa faci musai intre punctie si ET, ca asta n-am auzit-o pana acum...poate ca sa mai scapam de stress...?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

De placere !

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

banuiam eu...mor de ras!!!!!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by galuscuta
Marrina - daca ai inceput cu Diphereline faci protocolul lung de cca 10-14 zile de inhibare iar apoi stimulare cca 10 zile .Dupa eco si analiza din Z10 vede daca incepi deja stimularea .Tinem pumnii si pt. tine

In ziua 10 ce analiza trebuie sa fac? Nu mi-a zis sa merg cu nici un rezultat. Deci in afara de eco imi recolteaza sange pentru o analiza?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by thea_m

Sheri si eu am avut ca embriolog pe Dascalescu si mi-a placut mult de ea, a fost foarte draguta. Cand am sunat la 24 si 48 ore sa vad cate ovocite s-au fertilizat si cum s-au dezvoltat mi-a dat imediat raspunsul ( ceea ce mi-a aratat caa sta bine cu memoria), ca sa nu mai spun de rezultat, aceeasi doi samburei ca si Lachi, asa ca eu spun ca poti avea incredere in ea.
Bafta multa tuturor!

thea m Exista mai multi embriologi la Giulesti si te intreba cu care vrei sa ? pentru

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsurile rapide. Alaturi de voi parca am mai mult curaj.

Moniland - Am inceput din 02.02.07, prima eco va fi pe 14.02 si dr spune ca pe 27-28 va fi punctia, asa ca am emotii cu carul.

Referitor la dipherelin m-am mai linistit. Am vorbit cu asistenta de la FIV si spune ca se poate face si in mana, dar sa fie sigur facut subcutanat si nu intramuscular. Oricum imi este frica sa mi le fac singura, intotdeauna am avut oroare de injectii.
Nu stiu sigur cum voi face gonal-ul. L-am cumparat dar astept dupa 14.02. instructiuni de folosire.
Edometrul creste in timpul stimularii? La mine era de obicei 7-8 la eco facute in ziua a 14-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Marrina - La Giulesti te lasa sigur sa alegi embriologul? Eu intelesesem ca lucreaza cumva in ture si faci cu cine se nimereste pe schimb. Care este embriologul cu cele mai mari reusite?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Marrina, habar nu am de pb de tiroida. Stiu doar ca o prietena are pb cu tiroida, dar nu stiu ce fel de pb, si pana nu le rezolva nu poate sa faca copilasi. Bafta multa! Eu stiu ca protocolul lung incepe in ziua 21 a cm. Pe foaia mea de tratament scrie protocol lung cu incepere in ziua 21 a cm. Conteaza daca e lung sau scurt?

Eu nu pot zice ca am probleme cu tiroida dar dr. endocrinolog mi-a dat acum 2 luni Euthyrox si eu am uitat sa intreb la Giulesti. Incerc azi sa o sun pe endocrinoloaga pe mobil. Poate o gasesc.
Chestia cu protocolul lung si scurt am citit-o in prospect la atingerea inhibitiei hipofizare se incepe administrarea de gonadotropine concomitent pana in ziua stabilita pentru administrarea hCG. Mai mult nu ma pricep dar sunt sigura ca fetele care stiu ne vor lamuri.

marrina

Mergi la inceput