FIV 102

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Sheri, astept vestile despre punctie si tratamentul de dupa ca piinea calda!

Chris86 esti inca un exemplu, pt. noi toate, in a gasi puterea sa te ridici, oricit de greu iti este la un moment dat...

Moni daca tu simti ca nu vrei biopsie pt sotul tau nu o accepta! Sau mai citeste si vezi care sint ef. post-biopsie pt a avea (sau nu) argumente.

Fetelor, injectia de Dipheriline e cea care se prepara cu un ac normal si apoi se scoate acesta si se ataseaza acelui recipient acul de insulina?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti!!!
Sheribafta azi!!!
Monilandsus moralul!!! O sa fie bine
Crise super ok ca poti face 2 ET!!! pentru endometru ce ti-a dat?? Sau o sa vezi dupa eco din Z12??
adhnanace face burticuta??? cand mergi la eco???
Andra0Sa fie intr-un caes bun!!! Tinem pumnii
Zouzousi eu am facut Gonal F din pen de 450 Ui..am folosit 3 penuri la un FIV
Kora, Cris Mi-e rusinica..dar dupa 3 zile de pauza..iar pufaiesc Stiu ca nu e bine, dar imi lipseste mobilul..randul trecut m-am lasta pentru BB si tot nu a venit...o sa incerc din nou sa ma las, dar imi trebuie liniste...
Mie nu mi-a venit CM...luni si ieri am avut toate simptomele posibile:dureri de burta si de mijloc, foame...azi nu le mai am nici pe astea!!! Mie imi vine intre 22-25 de zile, azi sunt 26 ..il mai astept pana luni ..dupa care il sun pe Chivu!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

kora, pussi Pe 14 februarie merg la eco. Nu am simptome de sarcina. Singura problema e ca am insomnii. Adica ma trezesc la 4-5 si adorm dupa 1 ora jumate - doua.
cris stiu ca si andicu a avut aceeasi problema cu endometru, si a doua oara a fost bine. Oricum 8 embrioni e super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina M,eu acum incerc sa iau esecul meu ca pe o experienta in plus.Si ma ajuta mult si faptu ca mai am copilasi la congelator

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Kora,Pussi, VINE MIKI LA VOI SI VA RUPE URECHIUSELE

Miki,,eu sunt cuminte si nu fumez

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MadalinaM, acela e dipherelinul .

Pussi, asa se intampla de cele mai multe ori. Cand vrei nu vine si cand nu vrei, vine. E enervant dar nu avem ce face.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Multumesc pentru raspuns si incurajari. Am vazut ca s-a discutat despre faptul ca Maca poate sa ne dea peste cap hormonii, si m-am gandit sa va spun ce am constatat eu.Dupa ce timp de un an am facut un "tratament " homeopat si mi-am reglat ciclul, cu ovulatie in fiecare luna, citind atat de multe despre maca, m-am gandit ca ce ar fi sa incerc si eu. Dupa ce am luat in prima luna (septembrie 2006) cate 1 Maca pe zi pana la ovulatie, am constatat ca aveam doi foliculi de aceeasi marime, fiecare pe cate un ovar, ceea ce nu mi se mai intamplase. A doua luna am repetat tratamentul cu Maca, cam la fel, dar de data aceasta nu am mai reusit sa obtin nici macar unul de dimensiuni optime. Luna a treia la fel. In Decembrie am luat si tinctura de branca ursului, la fel pana la ovulatie, dar nu am mai reusit sa ma monitorizez, ovulatia picand in perioada sarbatorilor de iarna. Deci, in cazul meu cred ca hormonii mi-au fost cam dati peste cap, in conditiile in care monitorizandu-ma inainte aproximativ 6 luni, nu am avut probleme cu ovulatia. Bineanteles ca fiecare organism reactioneaza in felul propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salu bambinelor

Stimabilul Marinesckovici a hotarat: duminica punctia, la 8 dimineata.
Vineri seara la 22 fac doua pregnyl-uri.
Mai ma stimulez azi si maine deoarece foliculii de pe ovarul stang sunt mai micuti (15-16.5 mm)decat cei de pe dreptul (17.5-18.5 mm).
Nenea a zis ca ICSI cel mai probabil.
Dascaleasca ca sa vedem, poate s-a imbunatatit ceva pe-colo-pe-colo. Io cred ca ma trombonea, de unde stie ca s-ar putea imbunatati ? Doar nu scria in dosarul meu de FIV ce mi-a dat Tutu sa-i dau? Cica ultima spermograma nu era asa dezastruoasa. Canci, am fata de 5 ani sa ma prosteasca chiar asa? Si nici n-am nevoie de complimente, stiu f bine cum stam, nu ma imbat cu apa rece.
Ce sa spun, bine cu 2 mil ! Si la punctie ma intreba daca accept donator. Off, numai tromboane pe capul meu.
Am pus piciorul in prag si am cerut abstinenta pt sot din seara asta pana duminica dimineata (imi spunea ca-i cam mult, dar eu stiu ca nu este) si cu prelevare cat mai apropiata de punctie (nu mai vin cu ea de acasa, raman cu borcanul gol pan’ la spital, nu stiu pe unde ies gigeii).
L-am intrebat pe Profu daca ICSI are mai mici sanse de succes decat FIV-ul si mia spus ca nu, de ceva timp s-au imbunatatit sansele si au reusite egale.
Doamne-ajuta!
Tratament : medrol si tetraciclina (special pt ICSI) si acid folic (sa incep sa iau !!!). I-am spus ca iau de doi ani.
Am emotii cu Dascalasca, nu ma simt prea confortabil cu gandul la ea, dar faptul ca a asistat-o si pe scumpa Lackiuta, parca-parca mai respir.
Bey Fraila noastra era intr-o dispozitie de zile mari, matura holul cu paciente si barbati de paciente, ce-i pica in gherute sfasiat iesea.
Am inteles ca nu mai au voie barbatii in zona salonului? Trebuie sa astepte la FIV?
Iar din ciclul Moisa Reload, o cauta o tiganca cu un borcan de sperma intre titi (se si vedea) si alerga nauca si intreba de ea peste tot. Florina ii spune sa astepte pe hol pana vine. La care tiganca : da’ nu mi se strica sperma, ca s-a subtiat rau, trebe s-o bage doamna Moisa inauntru mai repede ! Florina ii spune s-o tine intre titi in continuare. Asta: acolo o tin, ia uite! Si ne arata locsorul caldut in toata splendoarea. Arata super bine acolo, dar cand a ranjit mai avea cativa dinti in gura, ih ce horror! Si tanara!

Va pup pe toate

Sheritra

Mergi la inceput

Sheritra,bravo ai super productie.Cat despre Fraila noastra asa era de ieri ca cica a avut ministerul pe cap si ca a primit amenda, de parca o plateste ea din buzunar.

cristina

Mergi la inceput

A si daca ti-a aratat tiganca tatele sigur se lasa cu BB de data asta

cristina

Mergi la inceput