FIV 102

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Monilland endometrul cat e?Tu iei maca?
Sherica si eu iti tin pumnii azi si in fiecare zi!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu nu iau maca.
Nu stiu cat e endometru ca nu am intrebat. Sa nu uit maine sa intreb . Data trecuta pe la jumatatea stimularii avea deja 9 mm. Acum probabil e mai micut din cauza petelor.

Monica

Mergi la inceput

Monilland in ce zi esti?Bafta maine la eco, neaparat sa afli si cat e endometrul.Daca e mai micut de 9 sa ii zici sa iti dea ceva estrogen sau ce trebuie ca sa mai creasca daca maca nu iei.

Kora

Mergi la inceput

Kora, azi sunt in ziua 7 de stimulare. Eu cam am avut probleme cu estradiolul de fiecare data ca era super ridicat. Asa ca nu cred ca as avea nevoie suplimentar de estrogeni.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna, fetelor. Am inceput si eu astazi tratamentul pentru inhibare, protocolul lung, la Cluj. Vroiam sa va intreb pe cele care va faceti singure Dipherelinul, acul (seringa pt. insulina) trebuie introdus in totalitate? Astazi m-am dus la o clinica sa vad cum mi-l face, dar de maine vreau sa incerc singura. Moniland, tu te pregatesti pentru FIV la Cluj - am inteles bine!? Daca da, cu cine il faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna dimineata fetelor!
Monice repede trece timpul, deja esti ziua 7 de stimulare. Bafta in continuare cu tratamentul!
cris e super bine ca poti face inca de 2 ori ET. ma bucur sa te vad aici de vorba cu fetele.
koraAm vazut ca ai lasat dulciurile si cafeaua. Ai vointa se pare. Eu toata stimularea am mancat dulce mult. Poate din cauza asta nici nu am avut asa multi foliculi.

pupici,
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

sheri bafta multa, multa azi!
zuzu

Mergi la inceput

Andrao, dipherelinul se face subcutanat in burtica (colacel). Acul se introduce tot, la un unghi de 45 gr. Mult succes!

Adhnana, multumesc

Monica

Mergi la inceput

Adhnana se pare ca tie ti-au prins bine dulciurile , cand mergi la eco sa vezi puisorul????Te simti bine, simptome de sarcina ceva ai?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Neata,
Moniland,si eu eram balonata si-mi simteam ovarele si in somn,mai ales in ultimele zile de stimulare parca eram deja gravida in 3 luni,si dupa ET am fost balonata destul de rau pana in ziua a 7.

KoraPop,,hai si cu tigarile ca nu-i asa greu,eu nu am fumat nici luni cand am fost fff suparata

sheri,tin punii stransi,stransi sa ne dai de veste

Adhnana,,ce face mamica si burtica?

Cat despre hiperstimulare nu stiu daca e sau nu indicat sa faci ET daca ai facut , eu v-am spus doar ce am citit pe net.Si apropo de endometru pana la urma l-am avut de 9 , nu de 9,5 cum credeam eu si in loc de 9 embrioni congeleti acum am 8

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput