Cum se ingrasa o pisica????

Cum se ingrasa o pisica???? | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Am si eu o matza, are vreo 5 ani... si e cam slabanoaga. Comparativ cu ce pisici vad eu pe afara - si ma uit la toate!!

De mancat mananca tot felul de crontanele, si numai conserve speciale si pliculete cu mancarica in sos. Si mananca mult. Dar degeaba...

Am fost mai demult la veterinar si i`am explicat situatia. Mi`a dat niste pastile/vitamine care n`au avut nici un efect. Mai mult, am cautat prospectul lor pe net si am descoperit ca erau de fapt vitamine pentru ingrijirea blanii

Voi, care aveti pisici, dati`mi un sfat, o sugestie... ce sa fac sa am si eu o pisica mai grasa si mai moale?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Initial creeata de Iubika

Voi, care aveti pisici, dati`mi un sfat, o sugestie... ce sa fac sa am si eu o pisica mai grasa si mai moale?

...incearca cu praf de copt si Cocolino! Succes!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni
Iubika, ce inseamna slabanoaga?
Si motanul meu mi se parea cam slabut, fata de matza,dar eu am zis ca seamana cu stapanu , papa mult da nu pune nimik.
Da saracu slab nu e pt varsta lui, cel mult acum un an avea cam 6-7 kg la 8 ani.Acum am inteles ca e cam slabut, desi din poze nu mi s-a parut,da cred ca sufera de dorul nostru si abia astept sa le aduc aici si pe el si pe surioara lui.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Iubika, cred ca n-ai ce-i face.

Si noi avem o mitza, are 10 ani si 2 kile. Acum citiva ani m-am pus cu vitamine pe ea ca prea mi se parea ca-i slaba. si amai pus cu chiu cu vai vreo juma de kil pe ea. Pe care l-a dat jos cand s-au terminat vitaminele. Si mananca de rupe, cite 200gr de conserva/zi plus crantanele. Asa-i e felul. N-are viermi, e vaccinata, deparazitata, asta e... Dupa ce face pui, cind alapteaza, ajunge si la 1,200 kg.

Motanul cel sclifosit, abia apuca sa rontaie ceva si are 7 kile. Cind sare de pe masa se cutremura blocu'.

Noi ne-am calmat, doar ne mai minunam din cand in cand, si ne bucuram ca macar are parul lung si moale, ca altfel cred ca ne-ar suspecta veterinaru c-o infometam.

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sa faca pui si poate, dupa aceea, ramane cu cateva kg in plus (vesnica problema a proaspetelor mamici) .

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

cristina, cred ca nu-i valabil si la pisici. A noastra a facut pina acum vreo 60 de pui (am scris bine!) si tot emaciata e.

Am spalat-o odata si era sa fac cu nervii vazand cat e de slaba. Are niste oase, zici ca-s scobitori (e birmaneza din pozele mele)

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Sa faca pui si poate, dupa aceea, ramane cu cateva kg in plus (vesnica problema a proaspetelor mamici) .

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Ntzzz, am operat`o acum 2 ani....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Initial creeata de Iubika

...incearca cu praf de copt si Cocolino! Succes!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Asa ai facut cu pisicosu` din poza? La asa rezultat vreau sa ajung si eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boticelina

Am spalat-o odata si era sa fac cu nervii vazand cat e de slaba. Are niste oase, zici ca-s scobitori (e birmaneza din pozele mele)

Haha, super faza! Cam asa arata toate... spalate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Incearca sa-i dai mancare din casa. Motanul nostru este foarte slab si un mofturos si jumatate. N-am reusit sa pun kg pe el cu vitamine si mancare din petshop. In schimb, cand l-am lasat intr-o vacanta la socrii, s-a intors cu 1.5kg in plus, dar acolo a primit cam ce se servea la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Iubika, mare dilema...Eu am un motan slaaab, sfrijit si sclifosit, si 2 matze prea grase...Pe ele ma chinui sa le slabesc, si pe el sa-l ingras...depinde de metabolism, k la oameni( el seamana cu barbatu-meu si ele cu mine)

El are regim special, mananca numai curcan sau pui si Royal Canin for sensible cats - ma rog, tot ce e mai bun.Si e slab si scarbit si sclifosit, cand ii dai de mancare se stramba de parca i-ai pus o balega sub nas.

Ele mananca Friskies si ne-ar manca si urekile

Eu zic sa incerci sa ii mai dai vitamine, intreaba alt vet, ceva complex, nu numai pt. blana.Si incearca si cu carnitza fiarta( vita, pui, curcan)

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput