Cum se ingrasa o pisica????
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by Tzuniquote:
Initial creeata de Iubika
Voi, care aveti pisici, dati`mi un sfat, o sugestie... ce sa fac sa am si eu o pisica mai grasa si mai moale?
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
...incearca cu praf de copt si Cocolino! Succes!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Asa ai facut cu pisicosu` din poza? La asa rezultat vreau sa ajung si eu
...he he he, in poza nu-i matza mea, e una...imprumutata!
O sa razi, dar sa stii ca si pisica mea, in ciuda mancarii bune si la discretie pe care o are, e tot...silueta. Nu se ingrasa. Dar ma bucur, pt ca macar arata bine si nu are probleme cu sanatatea, alearga repede cand e vorba sa ne fugarim prin casa si cand imi doarme pe piept sau in cap, nu suport kile prea multe! Sanatoasa sa fie!
_
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Nu se ingrasa. Dar ma bucur, pt ca macar arata bine si nu are probleme cu sanatatea, alearga repede cand e vorba sa ne fugarim prin casa si cand imi doarme pe piept sau in cap, nu suport kile prea multe! Sanatoasa sa fie!
_
Da, si a mea alearga foarte repede dupa mine prin casa. Cand vrea sa ma muste de picioare. Adica mai mereu D`aia si vreau s`o ingras, sa nu ma mai maltrateze
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Victoria
El are regim special, mananca numai curcan sau pui si Royal Canin for sensible cats - ma rog, tot ce e mai bun.Si e slab si scarbit si sclifosit, cand ii dai de mancare se stramba de parca i-ai pus o balega sub nas.
Royal Canin au mancare si pentru pisici?
Hmm, chiar ma gandeam... de curand zabauca de Missi a inceput sa manance si conserve pt catzei...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by xelanoimis
Incearca sa-i dai mancare din casa. Motanul nostru este foarte slab si un mofturos si jumatate. N-am reusit sa pun kg pe el cu vitamine si mancare din petshop. In schimb, cand l-am lasat intr-o vacanta la socrii, s-a intors cu 1.5kg in plus, dar acolo a primit cam ce se servea la masa.
Mancare gatita? Naaah, nici o sansa! Mananca numai delicatese speciale. Chiar si pe alea le miroase de 10 ori pana pune gura pe ele, de parca am vrea sa o otravim...
Si totusi esti sigura ca socrii nu au indopat pisoiul tau cu altceva? Intreb si eu...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Mimo
Daca o castrezi sigur se va ingrasa.
Am castrat`o acum un an.
daniela_b spune:
quote:
Initial creeata de Iubika
Voi, care aveti pisici, dati`mi un sfat, o sugestie... ce sa fac sa am si eu o pisica mai grasa si mai moale?
Eu i-am dat niste vitamine de la magazinul cu hrana pentru animale, niste tablete galbui (promit ca intreb saptamina asta cum se numesc, de vindut se vindeau la bucata dintr-un borcan mare ca de bomboane), le-am cumparat mai mult aiurea, ma si gindeam ca mitzoaca nici n-o sa le bage in seama...
Cu toate astea, am continuat sa i le pun sfarimate printre crantzanici, am crezut ca macar praful ala o sa i se lipeasca de matze odata cu mincarea si exact asa a fost, in nici doua saptamini s-a ingrasat de nu-mi venea sa-mi cred ochilor! Si a inceput sa le manince si daca i le pun intregi, probabil s-a obisnuit cu gustul
Asa ca revin ca sa-ti spun cum se numesc tabletele (ii dau cam 2, 3 pe saptamina si costa extrem de putin...de aia nici n-am crezut ca rezolv mare lucru cu ele...ca sa vezi cum se inseala omul...)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
kasemada spune:
Cred ca depinde si de rasa ei. Si noi avem un siamez, si mananca f rau. Stramba din nas aproape la orice si totusi e...nu pot spune gras, dar nici slab. La cat mananca, ar trebui sa cantareasca 1 kil
Totusi ar trebui sa vezi daca nu are viermisori, dar daca ai fost deja cu ea la veterinar.....nu stiu ce sa zic...
Oricum mult succes si sanatate pisicutei tale!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Eu i-am dat niste vitamine de la magazinul cu hrana pentru animale, niste tablete galbui (promit ca intreb saptamina asta cum se numesc, de vindut se vindeau la bucata dintr-un borcan mare ca de bomboane), le-am cumparat mai mult aiurea, ma si gindeam ca mitzoaca nici n-o sa le bage in seama...
Cu toate astea, am continuat sa i le pun sfarimate printre crantzanici, am crezut ca macar praful ala o sa i se lipeasca de matze odata cu mincarea si exact asa a fost, in nici doua saptamini s-a ingrasat de nu-mi venea sa-mi cred ochilor! Si a inceput sa le manince si daca i le pun intregi, probabil s-a obisnuit cu gustul
Asa ca revin ca sa-ti spun cum se numesc tabletele (ii dau cam 2, 3 pe saptamina si costa extrem de putin...de aia nici n-am crezut ca rezolv mare lucru cu ele...ca sa vezi cum se inseala omul...)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ahh, te rooog sa imi spui si mie cum se numesc!!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by Victoria
El are regim special, mananca numai curcan sau pui si Royal Canin for sensible cats - ma rog, tot ce e mai bun.Si e slab si scarbit si sclifosit, cand ii dai de mancare se stramba de parca i-ai pus o balega sub nas.
Royal Canin au mancare si pentru pisici?
Hmm, chiar ma gandeam... de curand zabauca de Missi a inceput sa manance si conserve pt catzei...
Cum sa nu, Royal Canin si Hills sunt printre cei mai buni producatori de mancare (si de) pisici.Ia-i pentru pisici mofturoase( nr.33, punga mov) si vezi ce zice
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu