Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!ma primiti la o cafea?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tumpi, multumesc pentru invitatie.
Este o placere sa va revad aici pe cele mai multe aspirante si foste aspirante.
ziceai ceva de niste poze vechi??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aime am pus poze la capitolul anterior. Parca nu le-as mai pune inca o data sa nu plictisesc fetele!

Raluca eu de cind ma stiu aspiranta la BB1 in mintea mea era si nr. 2, dar cine stie cind o mai fi .... ca dak nr.1 a fost asa de fitzos si s-a lasat asteptat, nr.2 o fi si mai si .
P.S. - nu m-am apucat inca

Vale salutam fata ; si sa nu uiti mararu'!

Si io o ca d-aia adevarata n-am apucat.

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cum sa nu Ralu, mai buna e asta viruala, desi ce bine ar fi sa ma rezum la ea si sa nu o mai beau pe asta reala.
Vale, Anca, peste ce credeti voi ca am dat eu?
Mai stiti intlnirea de la Moara Mariei unde am fost doar noi, ca deh restul ne-au abandonat? doar Dandanuta ne-a facut o surpriza placuta si a venit.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna dimineata...
ce faceti fetelor? Ce dor imi era de voi!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Chiar imi era dor de voi.
Merci Tumpi pt invitatie.
Va sunt datoare cu niste scuze si multumiri. So, va multumesc ca ati fost alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele si imi cer scuze ca am disparut de pe forum dar chiar nu mai am timp de net. Nu stiu cum va descurcati voi dar eu mereu sunt in criza de timp. Am sa incerc sa mai intru pe forum macar sa va salut si sa vad ce mai faceti.
Am incercat sa pun poze cu bebelina, le-am introdus in album dar nu stiu unde s-au dus. Daca ma poate ajuta cineva, eu mai sunt pe aici vreo 10 min.
Va pup.

Betty si bebe Andreea Sanziana (19.iunie.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

anis
betty in care album le-ai pus?creaza-ti pe yahoo un album si apoi dai linkul aici ,-ici si tie.
Fetele, eu am mai trimis invitatii,unele fete vad ca nu si-ai deschis PM-urile, altele vad ca da,dar nu au raspuns invitatiei.Am mai trimis si pe e-mail ,dar mi s-au intors inapoi.Acum nu stiu daca am mai omis dintre fete, dar daca am facut-o ,nu a fost intentionat.Asadar mai trageti-ma de manecuta si intrbati daca de ex lui cutarica i-am trimis, ca deh......

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bety,bine ca e totul bine acum,cand mai ai 5 min libere,baga si la noi un oki si zi-ne ca sunteti bine!Pup fata!

Aniiiis,ci faci fumeie???ce face bebe mic>Ai pus pozici in album?Ma'c sa ma uit!

Mady,perseverez,perseverez,doctorii care remodeleaza titi sa ramana fara activitatea muncii?

Trecu si delegatia de nemti pe la noi,acu il asteptam pe Tariceanu!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Asa voi face vali.
Tumpi, se pare ca inca nu au fost aprobate de administrator, sau cel putin asa scrie in dreptul pozelor.
Mai astept nitel sa vad ce se intampla.

Betty si bebe Andreea Sanziana (19.iunie.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fetele.
Am intrat si eu putin.Am f multa treaba si nici nu ma simt prea ok
ma napadira rushii...
Dar am intrat sa va salut.
Am apucat sa vad doar aca Anis a intrat sa ne salute...pupici multi Anis tie si printeselor tale.

Mergi la inceput