Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 2
MADYN spune:
Aime e un dulce! Sa va traiasca!
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
tumpi spune:
mai , mai ce baiat frumos are mama.Aime sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
EDIT: fetele, vedeti ca am dat drumu si la celelalte poze,dar asta doar pana la miezul noptii, asa ca salvati-le ca sa pot inchide iar albumele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Leditia spune:
Buna seara.Am trecut sa va salut.(multumesc tumpi de invitatie).Se pare ca trebuie sa citesc mult,mult,mult in urma sa ma pun la curent cu noutatile caci n-am mai intrat de tare mult timp pe aici.Va pup cu drag si aveti grija de voi.
POZE
aime spune:
'Neata! si o ...trezirea feteleeeeee!
tumpi si Madyn, multumim ...cred ca si al tau e un scumpicel Madyn ...ceva poze cu micutzu'?
aime si Vladimir
Relya spune:
aime, acu am vazut pozele . Ce baiat frumos ai !!! Ptiu , nu fie de deochi ! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numa bucurii !
toate fetele fara deosebire
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Natalia bine ai revenit! Sa-ti traiasca minunea! Imi pare rau pt. ce ai patit... Multa bafta in continuare, sa-i faceti un fratior lui Ana (sau o surioara, ce vrea DD). Ma bucur mult sa te revad. Stii, tu esti motivul pt. care am intrat eu pe DC, tot cautand informatii despre toxoplasmoza aia nenorocita.
Fetele, o spun in premiera pe forum, m-am hotarat, din vara ma fac din nou aspiranta. Abia astept....
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
valentinag spune:
Eh asa mai merge,viata nene p'aci,viata!
Androixo,tot nebuna ai ramas!Hai zi cand ma plimbi pe strase cu Loganu?
Natalia,spor la treaba!
Raluca,ce bine ca te apuci de nr.2,asa o sa fim iarasi mai multe pe aceeasi lungime de unda,vb. de ovulatii,tratamente,etc,ca-ntre vechituri!
Pia,las ca vine si vremea noastra!
Azi n-am mai uitat sa iau mararul!
O sa avem neste vizite importante azi la scirbici,ashea ca nu's daca mai intru,vedem!
Pup iu all!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
tumpi spune:
neata lume,
aime unde ziceai ca-i cafeaua aia?
Aici ploua si eu zic ca-s batuta.Merg sa-mi iau si eu o cafea si sper sa mai apareti intre timp.
O zi buna va doresc.
EDIT: una la mana ca mi-am luat cafeaua si recitind ce am scris am obs cat de adormita eram a am scris RAluca in loc de aime.
Acum cu langa mine citesc mai bine,mai ascult si Kiss FM si-mi aduc aminte de vremurile cand eram acasa.si parca nu mai e asa mohorata ziua asta in ciuda vremii de afara.
Vale nu te lasi cu mararu, nu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)