Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aime e un dulce! Sa va traiasca!

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mai , mai ce baiat frumos are mama.Aime sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

EDIT: fetele, vedeti ca am dat drumu si la celelalte poze,dar asta doar pana la miezul noptii, asa ca salvati-le ca sa pot inchide iar albumele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna seara.Am trecut sa va salut.(multumesc tumpi de invitatie).Se pare ca trebuie sa citesc mult,mult,mult in urma sa ma pun la curent cu noutatile caci n-am mai intrat de tare mult timp pe aici.Va pup cu drag si aveti grija de voi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'Neata! si o ...trezirea feteleeeeee!

tumpi si Madyn, multumim ...cred ca si al tau e un scumpicel Madyn ...ceva poze cu micutzu'?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

aime, acu am vazut pozele . Ce baiat frumos ai !!! Ptiu , nu fie de deochi ! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numa bucurii !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata!
Natalia bine ai revenit! Sa-ti traiasca minunea! Imi pare rau pt. ce ai patit... Multa bafta in continuare, sa-i faceti un fratior lui Ana (sau o surioara, ce vrea DD). Ma bucur mult sa te revad. Stii, tu esti motivul pt. care am intrat eu pe DC, tot cautand informatii despre toxoplasmoza aia nenorocita.
Fetele, o spun in premiera pe forum, m-am hotarat, din vara ma fac din nou aspiranta. Abia astept....

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eh asa mai merge,viata nene p'aci,viata!

Androixo,tot nebuna ai ramas!Hai zi cand ma plimbi pe strase cu Loganu?

Natalia,spor la treaba!

Raluca,ce bine ca te apuci de nr.2,asa o sa fim iarasi mai multe pe aceeasi lungime de unda,vb. de ovulatii,tratamente,etc,ca-ntre vechituri!

Pia,las ca vine si vremea noastra!

Azi n-am mai uitat sa iau mararul!
O sa avem neste vizite importante azi la scirbici,ashea ca nu's daca mai intru,vedem!

Pup iu all!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata lume,
aime unde ziceai ca-i cafeaua aia?
Aici ploua si eu zic ca-s batuta.Merg sa-mi iau si eu o cafea si sper sa mai apareti intre timp.
O zi buna va doresc.

EDIT: una la mana ca mi-am luat cafeaua si recitind ce am scris am obs cat de adormita eram a am scris RAluca in loc de aime.
Acum cu langa mine citesc mai bine,mai ascult si Kiss FM si-mi aduc aminte de vremurile cand eram acasa.si parca nu mai e asa mohorata ziua asta in ciuda vremii de afara.
Vale nu te lasi cu mararu, nu?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Vine vine...

Mergi la inceput

Si ce, eu nu pot sa-ti dau o cafea?

Mergi la inceput