Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Zenobia spune:
Kristin, hai ca nu mai e mult si o sa iti treaca. Imi pare rau ca ai venit si tu in contact cu acel paleontozaur, asta e, sa speram ca nu vom mai avea nevoie de el.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
Nicole31 spune:
Veret, sincer, cred ca te cari degeaba cu analizele dupa tine, pentru ca Tutu nu o sa se uite peste ele, mai ales daca o sa auda de Giuly. Si eu m-am dus, constiincioasa, cu tot dosarul, dar nici macar nu s-a uitat spre el. Prima data o sa-ti puna niste intrebari si o sa-ti faca un fel de fisa ("scrisorica"), poate o sa-ti faca si o eco, depinde in ce zi te duci. Mult succes!
Kristind, Clau si Orchis, gravidutele noastre active! Ce ma mir eu este cum poate un ecograf sa stabileasca cu atata exactitate (sau ma rog...aproape ) varsta sarcinii Ce ti-e si cu tehnologia asta!
Galeria pentru fetele in asteptare continua:
HAI IYOANA, HAI MAMIDEVLADUT, HAI DANI !!!
Galeria pentru celelalte in ale asteptarii, adica Felicia si Mteeuta, va incepe saptamana viitoare. Pana atunci ne conservam energia!
sim_stoian spune:
Cand am fost prima data la Tutu, aveam la mine analizele pe care le facusem dupa ce am pierdut sarcina. S-a uitat in treacat pe cele de la Cantacuzino si mi-a spus ca nu il intereseaza din trecut decat ceea ce ii aduce un beneficiu real in prezent. Nu a vrut sa vada biletul de externare din spital si ce mai aveam eu pe acolo. Am avut la mine pana si ecografiile care le facusem. De fapt, le mai am si acum intr-un sertar si tare as vrea sa le arunc si sa nu imi mai aduc aminte de nimic. Dar inca nu ma indur.
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
Zenobia spune:
Mamidevladut, Daniela, Yioana, va tin pumnii!!!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
Nicole31 spune:
Fetelor, cum fac sa postez si eu niste poze, eventual sa folosesc un cuvant drept link, ca sunt novice in ale forumului...?
Zenobia spune:
Uite aici, Nicole:
Pui asa: [, apoi scrii url, apoi =", pui link-ul tau cu poze, inchizi gilimelele, apoi pui ], scrii cuvantul poze (sau ce vrei tu), apoi scrii [/url]. Apoi toata chestia asta ti-o pui la semnatura In Profil personal.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
VERET spune:
multam pentru raspusuri,voi reveni cu amanunte marti,dar pana atunci va urnaresc cu interes
Zenobia spune:
Veret, te-am trecut in lista, daca vii cu amanunte sa ma bati la cap sa ti le adaug.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
danielac100 spune:
VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE.
CHIAR AM NEVOIE, APROAPE CA MI-AM PIERDUT SPERANTA...
DANIELA
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by danielac100
VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE.
CHIAR AM NEVOIE, APROAPE CA MI-AM PIERDUT SPERANTA...
DANIELA
Daniela, ce-ai dragutzo???? ce-ti veni????? Lasa-l naibii de stres, ai vazut ca nu face bine!
Mai ia unu' de te-nveseleste!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------