Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

iyoana

Iata ... eu am luat timp de 10 zile cate 2 pastile pe zi din ziua 14-15, nu mai imi amintesc exact. Senzatii.. sanii nu prea, acum ceva intepaturi in ovare, asa ciudate, ca o senzatie de ciclu, dar nu chiar.
Astept si eu ceva bun dupa toate astea... mai am azi de luat si gata.

In ceea ce priveste sressul nu e exclus sa fie un element perturbator important... Ma gandesc la mine unde dr. T a zis ca e OK inauntru (nu am facut laparo), spermograma e superOK... si nici nu am avut probleme ginecologice, ovare chistice si alte alea... Niciodata nu am avut nici o problema, m-am protejat cu sfintenie pana acum un an cand am decis ca vreau un bebe... si nu am ramas niciodata, pentru ca nu mi-am dorit. De multe ori ignor stresul care imi domina existenta...
Dar cred ca stresul e prezent mai mult sau mai putin in viata tuturor in ziua de azi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

Buna dimineata!

VERET, eu zic ca nu faci nici un rau nimanui daca te duci cu rezultatul analizelor deja facute. Pe mine, cand m-am dus prima data, m-a intrebat dr. T daca am facut ceva investigatii...(nu era cazul)..si ma gandesc ca, daca tot ma intreba, se si uita peste ele, nu? Iti doresc succes martea viitoare!

Maria2007 , s-ar putea sa ai dreptate si tu, cu stresul, pana la urma una dintre cauzele principale a celor mai "moderne" maladii este tot stresul. Ma bucur pentru prietena ta, dar ia spune tu: daca prietena ta este din Pitesti, tu tot din Pitesti esti? Ca si eu tot din Pitesti sunt...

Nicole, mama, m-am spart de ras la faza cu dezbracatul - imbracatul.. . Mai ai putintica rabdare pana saptamana viitoare, sa vezi ce repde trece si vei vedea numai II in fata ochilor!

Ioanatugs, ma bucur ca ti-ai mai revenit . Ideea sa-l suni pe dr T in z1 este buna, macar esti sigura ca nu te-a "uitat" si ca faci sigur interventia luna asta! Sanatate multa!

Daniela, eu sunt z26 si este ultima zi in care iau Utrogestan. E ciudat, tie ti-a dat sa iei mai putine, poate...(eu am luat din z17 => z26). Mai ai ceva senzatii de la el? Ca data trecuta spuneai ca aveai ceva dureri de sani! Hai cu veste buna!

Kora, Vali, , fetele dragi!

Ysa, iti tin pumnii vineri la monitorizare. Parca pe 02 febr esti programata, nu? Bafta!

Fac si eu galerie pentru Feli, Nicole, Daniela, Meteeuta, Mamidevladut (am uitat pe cineva in asteptare?)

O zi excelenta tuturor!

iyoana

Iyoana , esti o draguta, sunt din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!
Zeno, te aprob in totalitate in ceea ce il priveste pe Bogdan, care nici cu mine nu a fost prea dragut cand am facut laparo! Dar macar pe tine te-a "incalzit" Tutu, pe cand eu nici macar nu l-am vazut la ochii..Asa ca ...lasa-l ca nu merit#259;-grandomania e egala cu prostia!! In rest voi ce mai faceti??? Mai prestati?? Eu...astept sa fac 4 luni ca poate, poate voi scapa de greturi...si ma pregatesc sa merg la Iosup sa vad daca bebicu are outze sau nu Apropos, trebuie sa il sun cu mult inainte, sa ma programez??? si are program si dupa-amiaza????
Va pupic si va doresc mult spor la , sa iasa cu bebici!!!!!!!!!toate fetele!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pacat, Maria2007, ma bucuram si eu...

Daniela, am inteles, cred ca depinde de fiecare organism / CM, modul de administrare a Utrogestanului... Oricum iti tin pumnii ca senzatiile pe care le simti tu acolo sa fie...

Kristind, asteptam cu nerabdare sa vedem ce carucior punem la bebe: roz sau albastru?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteeuta spune:

Buna fetelor
mia dat si mie utrogestan 2 pe zi din z 19 vaginal azi e prima zi,
dimineata si seara,este dine asa sau trebuie sa le bag pe amindoua odata (sunt cam micute).
toate fetele si va doresc cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdany spune:

salutare fetelor,
mteeuta eu am luat in dec. utrogestan 2 ovule pe zi doar seara vaginal , deoarece iti dau stari de somnolenta dimineata nu este bine sa le iei.
eu sunt in Z13 a CM , maine merg la spital sa vedem ca se mai intampla cu foliculul, care in ziua 12 era de 18.3, cred ca o sa-mi dea din nou utrogestan.
pupici
daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Meteeuta, si eu le iau tot pe amandoua odata, vaginal, seara inainte de culcare.

Sdany, super-valori! Sigur iti da iar Utrogestan!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

krisinid sa-ti povestesc ce am patit eu: am fost la inceputul sapt. trecute la dr.T care a calculat varsta gestationala pt ca la fix 14 sapt. sa ma duc la dr. Iosup iar in urmatoarea zi la Genetic lab pt TT. Toate bune si frumoase, numai ca dr. Iosup a pus varsta gestationala cu 2 zile mai repede (deci eram in 13 sapt. si 5 zile). Imediat dupa ce am iesit de la dr. Iosup am fost si la dr.T care s-a uitat pe eco si mi-a dat tratament cu Pregnyl (dar numai dupa ce fac TT!!). Pentru ca nu aveam 14 sapt. in cap cei de la Genetic Lab mi-au spus ca nu imi pot face TT ci numai un 'test combinat'. Nu mai pun la socoteala ca m-au chemat iar pentru ca proba mea nu era tocmai buna (sangele hemolizase) iar intre timp eu incepusem tatamentul cu Pregnyl....
Deci, sfatul meu e sa nu te grabesti foarte tare! Adica sa fii sigura ca ai trecut de 14 sapt.
Dr. Iosup are program si dupa-amiaza (eu am fost joi la 16!)iar programarea mi-am facut-o cu 2 zile inainte!

orchis
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Mersi mult Orchis!! Chiar ma gandeam si eram putin in dubii, pentru ca vineri cand am fost la tutu, eu stiam ca am 12 sapt si 2 zile, iar tutu mi-a zis ca am 12 sapt si 6zile. Eu stiu ca astazi am 13sapt, asa ca o sa mai stau sa treaca sigur peste 14.
Imi pare rau pt. tine, ca te-a intepat de 2 ori..si iti doresc sa fie totul bine!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kristind, asa cum ti-a spus si Orchis (draga de ea, cum nu ti s-a nimeri tie cu programarea si varsta bebicului) programeaza-te dupa ce stii sigur ca ai facut 14 saptamani, e mai bine si pentru Iosup si eco morfologica si sigur mai bine pentru TT. Acuma...eu am facut TT la 5 zile distanta de eco, nu e nici o problema, sunt corelate pentru a fi sigur ca stiu varsta bebicului pusa de o mana experimentata. Cu alte cuvinte, puteai sa mergi la TT oricand insa eco (pe langa alte date importante) pune si o varsta sigura. Mie mi-a pus pe TT varsta de 14 saptamani si 6 zile (iar eco era de la 14 saptmani si 1 zi). Acuma daca masuratorile de pe eco nu mai corespund...ce sa fac? Sper sa nu iasa un dezastru.

Nu trebuie sa fi sub tratament cu Pregnyl si nici la mai putin de 2 saptamani de la terminarea lui pentru ca cei de la Genetic Lab masoara si nivelul Hcg - iar pregnylul cam asta este, deci va fi inutil.

Eu am sunat sa ma programez cand aveam 12 saptamani si ceva si asistenta vroia sa ma programeze un pic inainte de 14 saptamani. Si i-am spus ca nu vreau sa merg asa devreme, ci dupa data de 24 pentru ca atunci voi face 14 sapt. Si mi-a spus sa ii spun atunci cand vreau eu. Si a ramas pe 25.

Va pupic si "hai fetele in asteptare" vreau colegute gravidute!

Clau

15+

bb mic

Mergi la inceput