Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
dimalexia spune:
Da, Mirela, dupa-amiaza ma opereaza!
Multumesc mult pt. incurajari!
Multumesc Corina! O sa va povestesc, tot indata ce voi putea.
Mi-a spus ca ma va externa sambata sau duminica... Asta in cazul in care suntem bine... sper sa fie bine si pentru bebe si pentru mine...
Dimalexia 38+
Shine spune:
dimalexia
Nu mai retin...
parca tu erai ingrijorata cu tarifele.
Sa stiti ca eu am dat cat v-am spus pe Pm la fiecare in parte, iar Nayel, inca o data mi-a confirmat aceeasi suma .
Deoarece mi-a fost tare rau dupa nastere eu nu i-am dat anestezistei,nu aveam geanta langa mine, si abia articulam cuvintele La Nayel s-a dus sotul meu luni la cabinet, si Anestezista am rezolvat-o tot prin Dr.
Helenutza, Sandybell, odihniti-va.
Eu in maternitate am dormit cam 2 ore in fiecare noapte.Daca nu venea NAyel sa imi dea verde sa plec duminica, eram in pragul unei crize.
Avem poze noi cu Bebel (pana la botez, este tot Bebel )
Shine
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx
dimalexia spune:
BUNA SHINE?
Am vazut bebelul, este tare dragalas, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Deci, tu ai nascut joia si te-a externat duminica? Sau ai nascut vineri?
Dimalexia 38+
dimalexia spune:
M-am dus in urma si am vazut: ai nascut vineri pe 02 febr. si te-a externat duminica. Deci se fac externari si duminica...
Ma gandesc si eu, ca o sa nasc joi dupa-amiaza si nu stiu daca o sa imi dea drumul sambata... dar macar duminica sa-ma externeze...
Multumesc pentru "galerie".
Dimalexia 38+
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Dimalexianastere usoara ,te asteptam cu vesti!
Shine sa-ti traiasca puiutul frumos!
Florentina merci pt incurajari.
37+
dimalexia spune:
Buna dimineata!
A SOSIT ZIUA CEA MARE!
S- acumulat oboseala din serile trecute si am dormit in noaptea asta pana la ora asta... Tot e bine, ca ma simt odihnita...
Totusi am o problema, ma doare putin in gat, azi nu trebuie sa mananc nimic, doar apa pana pe la 12, si nu multa... Asa ca sper sa-mi treca gatul asta, ca nu pot sa iau nimic azi... Sper sa nu am probleme din cauza asta...
Va pup!
Raluca22: Multumesc si Bafta la control! ( Sa fie bebicul intors).
O sa intru mai tarziu, am programare la epilat, la manichiura de dimineata asa ca o sa-mi treaca si dimineata repede...
Inca o data va multumesc la toate, pentru incurajari si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine!
Dimalexia 38+
sandybel spune:
Dimalexia,
Sa ai curaj , sa ai un bebe sanatos si sa-ti revi repede ca doar te asteptam cu povesti!
Imi pare rau ca te-am pus ieri pe drumuri!
Mie asa mi-a zis , si mi-a zis sa nu beau nici macar apa, e drept eu ma duc foarte dimineata, la tine era chiar absurd sa nu bei apa atata timp!
Multa , multa sanatate pentru amandoi!
Suntem alaturi de tine!
Sa ti inte tot ca sa ne pregatesti si pe noi,in caz ca vei mai avea timp de povesti!
Va pup pe toate si astept vesti!
Eu numar zile si nu prea pot dormi, maine e ziua sotului eu , deci va trece repede, in week-end mai am niste treaba, si imediat vine si ziua mea cea mare!
Pana atunci sunt pe receptie!
rosioara spune:
Shine, felicitari pentru bebica! L-am vazut si eu; ai un bebel tare frumusel si ... cu mult par!!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Dimalexia, intr-adevar, azi e ziua cea mare!Dumnezeu sa-ti ajute sa fie bine si bineinteles sa va intoarceti repede, repede!
Helenutza, Sandybel (de ziua indragostitilor?? Super! Va fi un vesnic indragostit de… mamica lui )MICYKN, raluca 22: Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Do spune:
Dimalexia, pentru gat poti sa incerci gargara cu ceai de musetel caldut. Eu cred aca ar trebui sa fie ok, atata vreme cat nu inghiti ceaiul.
Oricum bafta multa, ne gandim la tine !!