Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
dimalexia spune:
Buna dimineata!
Sandybel: Acum am vazut ultimul mesaj al tau. Am crezut ca nu mai esti tu, si nu am mai intrat dupa aceea...
Am stat ore in sir cu ochii pe pereti... Pur si simplu nu puteam sa dorm. Asta mi se intampla de vreo 3 zile...
Dimalexia 38+
cristianamat spune:
Se pare ca lipsa somnului e un semn...Eu, chiar daca am nascut prematur, cam cu 2 sapt inainte am inceput sa fac de caraula prin casa.
Felicitari proaspetelor mamici....
Stie cineva daca laptele muls se poate pastra in biberon in frigider sau trebuie neaparat un recipient special? Cum se incalzeste lapticul? Se pune biberonul in apa deja calda sau se pune apa rece in ibric, apoi biberonul si dam drumul la foc? Trebuie sa adopt metoda colectarii laptelui pt ca dimineata sunt laptaria SRL iar seara nu curge sau daca ma ia bebe cu urlatul pe nepregatite nu am sa vad strop de lapte...
dimalexia spune:
Da Cristiana. Il pui in frigider in biberon, si cand trebuie sa-i dai fetitei pui biberonul intr-un vas cu apa calda...
Eu asa faceam, si nu au fost probleme...
In rest, sunteti bine? Ati mai luat in greutate? Bravo!
Multa sanatate micutei si tie.
Te pup!
Dimalexia 38+
cristianamat spune:
Aseara aveam 1990 pe cantarul de acasa, probabil pe cel de la spital 2090. PApa cam 35-40 ml la o masa, deci facem progrese. Am impresia ca tuseste, dar la cat de diserata sunt e posibil doar sa stranute si am ineles ca stranutul e normal la ei...
Deci nu trebuie sa fierb apa...e suficient sa bag biberonul in apa calduta cu care am sterilizat pompa? Uneori am impresia ca laptele se separa dar daca il agit revine la normal...
Do spune:
Cristianamat, stranutul e intr-adevar foarte normal. Si eu ma speriam la inceput, ca Mihai stranuta tot timpul si imi era teama sa nu ii fie frig sau sa fie racit. Pediatrul mi-a spus insa sa nu-mi fac pb pentru ca bebelusii stranuta in special ca sa-si curete caile respiratorii. In plus, si mie mi se parea ca tuseste cand stranuta, acum diferenta e clara
Sa-ti traiasca !
Dimalexia, Nastere usoara si bebe papacios !!!
Helenutza, Sandybel, odihniti-va ca mai aveti putin !
dimalexia spune:
Multumesc Do!
Ce n-am dormit aseara... dar in seara asta... cred ca n-am sa pot deloc.
Ziua de azi a trecut super repede, m-am dus pana la servici sa lamuresc ceva, si am stat pana acum, si tot nu au priceput ce si cum...
Dar, a trecut mai usor ziua decat daca stateam acasa...
Va pup pe toate!
Dimalexia 38+
dimalexia spune:
Multumesc Elena!
Pe la 12 il sun, si ma duc pe la 1-2 la spital. Ma opereaza pe la 3-4.
Nu m-a chemat de dimineata...
Dimalexia 38+
blueeyes2003 spune:
dimalexia nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Dupa amiaza te opereaza?
Mirela