Rahova sau apropiere..... (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani Cristina, sa-ti traiasca sotul!

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Valentine Day

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

DORY super pozele,ce frumoasa e printesa
CRISTINA la multi ani pt sotul tau,si pe mine ma cheama valentina dar eu sarbatoresc pe 10 februarie cand este la noi
pupici fetelor revin mai tarziu ca acum am treaba

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Mirela , multumim frumos.
Si eu am vazut pozele voastre si am observat ca Andy(daca am retinut bine numele baietelului tau ), are o gramada de preocupari, e o dulceata de copil .

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
dory ti-am vzut papushicade ziua indragostitilor...
eu azi am dormit un pic la pranz, nu m-am simtit f bine, oboseala acumulataazi dimienata am robotiti pe-aici prin casa cat a fost alex la gradi, am facut chiftelutze, si o branza framantata cu oregano...de obicei o fac cu amrat dar azi am zis sa incerc si asa si a iesit super.
ieri am fost si am sarbatorit, in cadru restrans, a fost inca o fetitza cu noi restul doar adulti si ne-am simtit super bine. "indragostitul" meu mi-a facut "cadou" o gentutza rosie dragutza foc, cred ca s-a gandit omul ca daca am luat-o pe panta asta cu "febra" gentilor sa contribuie la colectie
ruxitza este bine si din ce in ce mai mult imi spune ca vrea si ea cu alex la gradinita...ii simte lipsa tare mult cand este plecat
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

aoleu dar ce s-a intimplat mai fetelor de chiuliti asa in masa?
noi am fost pe afara am mancat cceva si acum zic hai sa vedem ce mai fac fetele cand colo nimic
pe unde sunte-ti!!!!!!!!!!

MIRE

Mergi la inceput

aaa monica deci tu erai pe aici,ia spune-ne si noua cum faci
tu aceasta branza si daca se mananca simpla sau ca garnitura la ceva,cred ca se face si super usor nu?
mersi

MIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dau prin masina de tocat(electrica...sau oricare)o bucata de telemea,(aproximativ300gr) o bucata de cascaval(300 gr) o jumatate de pachet de unt, cateva linguri de smantana,apoi ori pun marar, ori oregano, cimbru...ce va palce voua, poti pune si piper daca nu mananca bb si boia...se amesteca bine(se framanta un pic)se pune pe o folie de celofan se face "sul"si se pune un pic la frigider...apoi se taie feliute, eu de obicei il fac atat de subtire incat o felie de branza sa intre intr-o felie(rotunda si ea) de ardei gras rosu. le place si astora mici asa de mult si papa cu pofta.
reteta o am de la soacra-mea si cand mergem la fagarash gasim acolo cateva suluri de branza...numai ca ea in loc de cascaval foloseste cash(care e un picutz mai dulce si iese si mai buna)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

buna fetelor!
sunt din iasi si am o rugaminte. vin in bucuresti saptamana viitoare. stie cineva un magazin cu mobila second in militari? m-ar interesa ceva pentru o camera.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara! Am intrat de cateva ori azi pe forum dar nu am apucat sa scriu. Acum imi urla in cap TV-ul cu meciul lui TOny asa ca nici nu ma pot concentra.
Va pup si sper ca e toata lumea ok.

Mergi la inceput