Glucophage

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

exista si de 1000 mg?

Mergi la inceput

Eu am gasit pe net povestea unei fete care spunea ca a ramas insarcinata la 6 luni dupa tratament cu glucophage...nu stiu daca pot da copy paste aici la ce a scris ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pe site-ul farmaciei asa scrie 1000 mg.
pe site-ul ministerului sanatatii scrie ca e de 1000; 850 si 500.

Monica

Mergi la inceput

Moniland,tu pentru ce iei acest medicament?

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic, ca eu il iau si pe perioada inhibarii ovarului.

Monica

Mergi la inceput

Eu am avut 2 incercari de FIV. Ovarele mele au raspuns prea puternic la tratamentul normal pentru FIV si nu gaseam nicicum cauza. Se presupune ca ar fi polichistice dar toate analizele care le-am facut pana acum nu indica acest lucru. Pana si laparoscopia zice ca nu ar fi. Am facut analiza la insulina si glicemie si raportul lor e undeva la limita de normalitate. Si iau metformin ca sa-mi ajute ovarele sa nu reactioneze ca nebunele. In concluzie tot pentru polichistice.

Monica

Mergi la inceput

Moniland,tu iei toata luna pastilele astea?...eu nu mai stiu cate zile mi-a zis sa iau...am uitat

Mergi la inceput

Mie mi-a zis pana fac punctia. Si da asta inseamna cam o luna. Iau 2 pastile de 850 mg/zi. Cred ca am inteles bine .
Oricum mai mult pentru diabetici se da metforminul asa ca nu are ce strica. Mai bine face. Uite ca e bun si in cazul nostru care nu avem diabet.

Monica

Mergi la inceput

La mine pe reteta scrie glucophage 1000mg cp xc
1/c cp x 3 ori pe zi 90/ (1500 mg)...cine sa mai inteleaga doctorii astia ...eu nu-i inteleg...nici nu stiu daca sa iau toata luna...ma duc maine sa-mi iau medicamentul...

Mergi la inceput

Adrriana, asa sa faci. Si mult succes sa-ti rezolvi ovarele si ovulatia caci dupa aceea va veni si .

Monica

Mergi la inceput