Glucophage

Glucophage | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Salut...As avea nevoie de un raspuns...A facut cineva stimulare cu Glucophage sau glucozfage pentru sindromul ovarelor polichistice?...nu inteleg bine scrisul de pe reteta(ori glucophage ori glucozfage)...eu am cautat pe net si nu am gasit nici o informatie...va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Adrriana,

Glucophage presupun ca este denumirea comerciala. Care este substanta activa? Este cumva metformin?

Mergi la inceput

Am impresia ca este metmorfin...Glucophage nu am gasit la nici o farmacie si nici nu au auzit de acest medicament...Gudinde,ai ceva informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adrriana, exista glucophage.
uite aici: http://www.msf-dgf.ro/msf-dgf11/result_dencom.asp

Monica

Mergi la inceput

GLUCOPHAGE

Mergi la inceput

Eu tocmai iau metformin. Mie dr. mi-a zis sa iau metformin de 850 g si la farmacie mi-au dat siofor (denumirea comerciala).
Eu il iau pentru ca ajuta raportul insulina/glicemie. Si tot pentru ovare polichistice. Sunt in plin tratament pentru FIV. Si mi-a dat asa ceva pe perioada inhibarii si a stimularii ovarelor.

Monica

Mergi la inceput

Mie mi-a dat glucophage 1000 mg cate jumatate de pastiluta de 3 ori pe zi,dar nu stiu unde sa-l gasesc...mi l-a dat pentru sindromul ovarelor polichistice...mi-a spus ca o sa am ovulatie...

Mergi la inceput

si daca il gasesc cand sa incep sa-l iau? e bine cand mi se termina cm?

Mergi la inceput

De exemplu farmaciile help net il au. Cred ca aveti si voi la Iasi.
Pe site-ul lor apare medicamentul http://www.helpnet.ro/products.phtml.

Monica

Mergi la inceput

Nu stiu daca are legatura cu cm. Eu l-am luat din ziua 19 a cm pentru ca era in ziua in care mi-a spus dr. de el. Si l-am intrebat cand sa incep si mi-a zis ca pot chiar si de atunci.

Monica

Mergi la inceput