Fetelor, oferiti flori barbatilor?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micapica spune:

Buna seara,

Am mare nevoie de parerea voastra, referitor la a oferi flori unui barbat. Va retin un pic sa va explic contexul in care vreau sa fac acest gest, si va rog sa imi spuneti daca pare potrivit sau cum altfel as putea proceda.
Un coleg de serviciu m-a sustinut foarte mult intr-un moment dificil, cand mi-am pierdut tatal. Acest coleg lucreaza in alt oras, si in curand va fi ziua lui. In semn de multumire, pot sa ii trimit prin curier un buchet de flori de ziua lui? Sau ce altceva ar fi potrivit?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Anul asta de Valentine's Day, i-am luat sotului meu un trandafir mare rosu. A fost foarte emotionat de gest, desi nu e prima data cand ii dau flori (i-am mai dat un buchet de crizanteme galbene la implinirea unor ani de la casatorie, iar efectul a fost acelasi).
Recunosc ca nu o fac foarte des, insa imi place sa il iau prin surprindere oferindu-i flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mie una personal mi se pare tare aiurea sa oferi flori unui barbat; n-am facut-o pana acum si nici nu intentioez de acum incolo

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

NU! si nici nu cred ca o voi face....mai bine o stica de ceva...

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

micapica mi se pare o idee f buna

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, io am oferit un bonzai si un palmier, la ghivece. N-am auzit de la niciunul plangeri, nici de emotie, nici de nervi

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Nu, si nici nu as face-o, decat daca as sti ca persoanei respective ii plac florile, in ghiveci sau nu. Dar cum nu stiu asta, nu fac incercari, ca nu vreau sa ma trezesc cu reactii "indignate" de la vreunul care se crede macho: "da' ce, io-s femeie??!!"

Sotului nu i-am oferit flori pana acum...daca voi simti vreodata impulsul...poate...O singura data ne-am cumparat impreuna de la o expozitie flori in ghivece (na, ca nu imi aduc aminte daca reciproc, sau fiecare si-a luat pt el!).

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Le ofer flori celor pe care ii stiu ca sint mari iubitori sau chiar colectionari dar nu "flori" ci mai degraba plante in ghiveci.

Buchet de flori, mi se pare usor deplasat sa oferi unui barbat, daca esti femeie.
Iar altei femei, arareori ofer buchet de la florarie, tot in ghiveci mi se pare mai frumos.
Sotului meu nu i-am cumparat flori niciodata dar se intimpla sa ma rup cite-un trandafir din gradina socrilor mei si sa glumesc ca i-l dau pentru butoniera chiar daca e imbracat in tricou...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by micapica

Buna seara,

Am mare nevoie de parerea voastra, referitor la a oferi flori unui barbat. Va retin un pic sa va explic contexul in care vreau sa fac acest gest, si va rog sa imi spuneti daca pare potrivit sau cum altfel as putea proceda.
Un coleg de serviciu m-a sustinut foarte mult intr-un moment dificil, cand mi-am pierdut tatal. Acest coleg lucreaza in alt oras, si in curand va fi ziua lui. In semn de multumire, pot sa ii trimit prin curier un buchet de flori de ziua lui? Sau ce altceva ar fi potrivit?
Va multumesc.

Problema e cam asa: oferitul de flori unui barbat inseamna, totusi, un gest deosebit, o apropiere sufleteasca, ceva mai special decat oferitul de flori unei femei, care e obisnuit.
De aceea trebuie sa te gandesti cum vrei sa fie interpretat gestul tau: apreciere pentru gestul sau, simplu, sau si cu un continut de apreciere pentru el personal. In functie de ce vrei, compui mesajul si alegi florile.
Oricum, gestul este deosebit si te asigur ca va fi apreciat la adevarata valoare, indiferent de semnificatia pe care vrei sa o dai.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Citind titlul subiectului si cateva postari mi-am adus aminte de taurasul Ferdinand Atat de sensibil si indragostit de flori...chiar si acum zambesc gandindu-ma la el
Eu n-am oferit flori vreunui barbat pana acum.

Mergi la inceput