Fetelor, oferiti flori barbatilor?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Cred ca am oferit flori la barbati ,nu-mi mai aduc aminte .Dar cred ca barbatiilor in general le palce sa primeasca altceva decit flori.
Asa cum sint femei care prefera un parfum in loc de cratita(asta apropo de ce a primit mama de ziua ei).
Nu cred ca sint prea multi barbati indragostiti de flori.Dar daca tu Rufus preferi flori ,e imporatnt ca partenera de viata sa stie si sa-ti ofere .
Flori virtuale pentru toti barbatii de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da, am daruit cand eram la scoala si asa se cerea sa dai la profesori flori.
Acu', ultima oara cand am daruit flori i-am dat lu' sota-miu un pumn de bulbi sa-i puna in pamant.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Uite ce zic eu, si nu vreau sa fac pe nebunu': daca nu ati facut-o, incercati. Poate ca, pentru inceput, o sa vedeti o reactie ciudata, dar va asigur ca, undeva intr-un colt de suflet, gestul isi va gasi ecou.
Avem, desigur, tendinta sa fim materialisti (femei si barbati deopotriva), insa oferitul unei flori este un gest delicat. Si avem mare nevoie de astfel de gesturi.
De cand am postat subiectul, am primit de la Tora (cred ca a tras cu ochiul pe-aici...) o vaza micuta cu o zambila cu tot cu bulb, care are radacinile in apa, la vedere. Dupa ce o sa-i treaca vremea, o s-o pun in curte, printre celelalte zambile. Dar va fi deosebita...
Acu' sa nu intelegeti ca toata ziua-bunaziua trebuie sa mergeti cu flori acasa pentru masculi. Desi reciproca poate fi valabila, nu?

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mi-ai dat o idee super!
Chiar o sa-i cumpar o floare sa vad cum reactioneaza si va spun!!!
Tineti-mi pumnii!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eram la inceputul relatiei cu sotzul, si era sf gheorghe zi de nume la el. si habar nu aveam ce sa-i iau cadou mai ales ca lasa impresia ca-i pretentios si ca are de toate... i-am lasat pe bancheta din spate a masinii un trandafir superb galben( e inebunit dupa galben). abia seara i-am spus la telefon ca e de la mine.si acum isi mai aduce aminte cu placere si-mi spune ca a fost primul cadou frumos si original primit vreodata.urmatoarele cadouri din aceeasi categorie le-a primit tot de la mine....

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Nu am oferit flori vreunui barbat si imi imaginez ca i-as oferi doar unui barbat in varsta. Acum, ca ma gandesc la asta, ca pana la subiectul asta nici nu concepeam sa o fac.

A fost insa un moment deosebit atunci cand i-am dat partenerului meu un martisor, pentru prima data, el fiind dintr-o zona unde barbatii nu primesc martisoare.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Nu am oferit si nici nu ma vad sa fac asta...prefer sa ofer barbatilor o ciocolata ...etc...floarea mi se pare un simbol al feminitatii ...poate gresesc dar asa simt.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Rufus,
Inainte de-a-l avea pe fiu-meu, in fiecare an, primul ghiocel pe care-l vedeam, amarat si fragil sub zapada sau in chita, la vanzare, il daruiam cu tot sufletul barbatului meu. Asa simtisem eu odata si de-atunci stiam ca ateapta ghiocelul ala...Acum am grija sa dau mereu doi, din toata inima mea: cate unul pentru fiecare barbat deosebit din viata mea, al meu sot si puiul nostru.
de mult le-am daruit deja ghiocei anul asta...

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Rufus ,am sa incerc sa-i dau si eu sotului o floricica,chiar sunt super curioasa ce o sa zica.Stiu ca floarea preferata e trandafirul{hmmm.. o sa ma pretuiasca asa cum vreau eu? }

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Ce dragut!

Anul asta m-am gandit sa-i ofer sotului un buchet de flori sa vad care-i este reactia. Zambeam in sinea mea si ma gandeam ca o sa faca misto de gestul meu. Am ramas surprinsa de reactia lui. A fost impresionat si s-a bucurat mai ceva ca o domnisoara indragostita.

Multi ani i-am oferit tatalui meu flori. Iubea florile.

Mergi la inceput