** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce veste buna!
Eliana, FELICITARI, sa va traiasca cei 2 printisori si sa va bucurati de ei!!! REFACERE RAPIDA MAMICO SI LAPTIC MULT!
Mihaela, multumim de veste! Tu cum esti? Ce-ti fac copilasii?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ELIANA FELICITARIIIIIIII, MAMI PT. PITICI...SA-TI TRAIASCA SI SA CREASCA MARI, FRUMOSI SI SANATOSI..
FETELOR VA DULCE PE TOATE.
EU AZI SUNT IN Z11 DPO SI TB INCA E 37.2 .

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Ce veste buna!
Eliana, FELICITARI, sa va traiasca cei 2 printisori si sa va bucurati de ei!!! REFACERE RAPIDA MAMICO SI LAPTIC MULT!
Mihaela, multumim de veste! Tu cum esti? Ce-ti fac copilasii?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

La noi e tot cu cantec treaba cu 2 bebei. Alexia tot nu-l accepta si il bate. Ieri a venit la Andrei si i-a dat o palma peste fata cu toata puterea...si ce ciuda ne-a fost ca si eu si tac-su eram langa Andrei dar n-am avut timp sa reactionam.
Imi spune mereu sa-l bag inapoi in burtica...
De la 1 martie avem o noua bona si mai astept sa vad cum e (pana acum nu mi-a placut dar n-as vrea sa ma pronunt doar dupa 2 zile).
Acum am dus-o pe weekend la mama pe Alexia ca sa fie si bebita linistit. El e cumintel atata timp cat il lasa Alexia in pace.
Eu sunt ok dar extrem de obosita si cu un minus mareee la capitolul somn.
Pt mine nu mai am timp aproape deloc, netul e un lux...cam asa sta treaba!

Va pup!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felcitari eliana!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

FELICITARI ELYANNE !!! SA-TI TRAIASCA PUIUTII SI SA SE FACA MARI SI VOINICI!!1 BINE A-TI VENIT PE LUME ANDREI SI MIHAI !! SA VA FIE VIATA MEREU O SARBATOARE!!
Roandre multumim pentru vestea frumoasa!! O sa-l accepte mai tarziu, e si ea micuta si vrea toata atentia asupra ei! Mai tarziu n-o sa va mai lase pe voi sa va apropiati de ea, va avea grija de el si o sa-l iubeasca mult, o sa vedeti!!!
Laura_Ioana te pregatesti de FIV???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Elyanne - Felicitari pentru Andrei si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara fetelor,
In primul rand felicitari proaspetei mamici

Elyanne - Felicitari pentru Andrei si Mihai!!

Si in al doilea rand: Ma primiti si pe mine la voi??? Sper sa fie doar pt cateva zile.

Sunt mamica unei fetite foarte cumintica de 2 ani si 8 luni si o aspiranta de 5 luni.
Cu Bia am ramas f greu insarcinata, dupa o sarcina oprita in evolutie (obtinuta dupa 2 ani de asteptari) si apoi inca alti 2 ani de asteptari pana sa vad inca o data 2 linite pe test. Bia e comoara noastra, o cumintica si dragalasa ca toti ceilalti copii, de altfel.

Sper sa stau la voi doar cateva zile ca sunt la a 7 zi de intarziere,
iar ciclul meu e foarte regulat intre 26-28 zile. De 2 ani si 8 luni asta a fost frecventa lui. E prima oara cand imi intarzie atat, dar nu am curaj sa imi fac inca un test, ca am facut unul in ziua 28 ( cand m-am apucat de o cura de slabire ATKINS) sper ca nu am afectat bebe cu aceasta cura, atunci a fost negativ si m-am pus pe cura am tinut-o sase zile, dar acum cand vad ca nu vin musafirii, m-am hotarat sa intreup cura si sa astept inca o saptamana pana sa imi fac testul.
L-as face eu si maine dar sotul meu e plecat in Franta de o sapt si vine in 10 martie si daca e pozitiv , vreau sa ne bucuram tete-a-tete, de vestea buna.

Felicitari pt proaspetele mamici, va tin pumnii pt cele in asteptare la fel ca si mie.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

felicitari Eliana!!!

sa fiti sanatosi cu totii, si asteptam povestea nasterii - gemeni nascuti natural...wow!

Mergi la inceput