** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

CLAU eu sunt f suparata pt. ca nu pre am dormit bine azinoapte.
nu puteam respira bine, pt. ca mi se infunda nasul si dorm pe mai multe perne.
sper sa fie temperatura buna, oricum multumesc de incurajari, noi inca speram , macar pana marti cand ar trebui sa vina CM.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mihaser ce ai mai facut? Au venit uratii? Ai repetat testul?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura Ioana, ce frumos sa te vad pe aici!Ce mai faci tu scumpa?! Vine BB luna aceasta?!
Noi am hotarat sa reincercam si mai stii, poate vom fi colege de odisee din nou! Daca va fi sa fie asa sper din adancul inimii ca de aceasta data , sa fie totul bine cu noi si puiutii nostrii pana la capat.

Fetelor,la voi cum mai stau lucrurile? In ce zi de la UM sunteti? Cu temperatura cum stati?
Daiopri, tu pe unde umbli?Nu mai zici nimic?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Gina, sunt pe aici, mersi de intrebare. Doar ca ma ingrijorez de Irinel, ca nu a mai postat pe nicaieri de mult. In rest cu treaba stau cam prost, ca nu stiu de unde aveti putere voi de mers din 2 in 2, ca eu tot somnul il iubesc mai mult:( tocmai ma gandeam ca nu stiu cum ar putea sa mai iasa unul cu activitatea mea. Am zis mereu ca baiatul meu e cel mai bun AC, pana se linisteste el, noi suntem deja nauci de somn. Cred ca trebuie sa astept pana o sa pice perioada buna in wk, sau imi iau liber din 2 in 2 zile.
Nu exista si alta metoda de facut copii?:)))))) Chiar nu aduce barza?
Hai spor la treaba harnicutelor, si la cat mai multe vesti bune.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Gina Doamne ajuta sa fim si noi bine si sa fim iar colegute la mamici! Mie mi-a venit ciclul azi si m-a cam dat peste cap, dar nu-i nimic: maine sunt ca noua si de duminica cred ca ma apuc de treaba

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Laura_Ioana bine ai venit pe la noi! I-mi pare rau pentru celebra z1 si felicitari pentru optimismul de care dai dovada!!
Mariana_1976, Irinel ce mai faceti mamicilor???? Vrem vesti de la voi???
Sim felicitari pentru uriasul tau! Vai ce mare a crescut in doar o luna!!! Sa-ti traiasca si sa se faca si mai mare!!!
Baby_r7 tin pumnii sa fie cu ochisori!
Gina_M ce mai facii??
Asi

Va doresc o primavara frumoasa si plina de noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mihaser ce ai mai facut? Au venit uratii? Ai repetat testul?

Poze Laura

Laurici am facut 2 teste si clear blue si sure check si amandoua au iesit negative, insa nici rusii nu a venit...mai astept
Oricum mai am 2 clear blue noi noute in stoc

Oricum nu mai sunt asa stresata sa raman gravi acum...ca mi-am dat eu seama ca si daca o sa nasc in aprilie nu pierd indemnizatia ca imi iau concediu medical si ala se considera stagiu de cotizare...Treaba nasoala e ca eu din ianuarie pana in martie am ceva de terminat si nu pot teoretic sa nasc atunci.
Te pup si sper sa fie mai productiva luna asta! Imi pare rau ca nu ne-a iesit, dar mai incercam! Nu-i asa?

Vestea buna e ca baietelul meu merge singurel de la 11 luni fix.

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am fost ieri la doctor si raportez ca in 2 saptamani,pe 20 sau in 21 fac Et-ul!!!!Deci stau bine la capitolul chistulete!Cam astea sunt noutatile mele.Pana atunci urez bun venit printre noi LAURA IOANA si ma rog la DD sa fim colege la odisee de luna viitoare!!!

Mariana,mi-e dor de tine!!!!Spune-ne si noua ce face micuta Magda?Te pup si refacere rapida si multa energie ca sa le faci pe toate si sa ai putin timp si pentru noi!!!Pup nora!!!

Mergi la inceput

Mihaser felicitari pentru baietel! Cred ca e minunat! Iti urez sa ramai cand doresti tu!

Ioana multumesc.

Delia Doamne ajuta cu embriotransferul, curajoaso Chiar ca am putea fi colegute de luna viitoare! Ufff nu vreau sa mai visez si sa-mi fac planuri...cand va vrea Domnul va fi!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

A NASCUT ELIANA !!!!!!!!!!

Ea se simte f bine si totul s-a derulat ff repede ( la 7.30 i s-a rupt apa, pe la 10 i-au pus epidurala si la 11 nascuse). A avut anestezie epidurala pana in momentul nasterii si n-a simtit dureri. Expulzia a durat f putin, au iesit bebeii unul dupa altul. Primul a fost ANDREI de 2150 gr, apgar 9 iar al doilea MIHAI de 2550 gr si apgar 8-9.
Colul s-a rupt putin dar a cusut-o dr si acum e ok.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput