** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mariana, felicitari pentru bebelina Magda, ce frumos! Sa aiba viata frumoasa si usoara si sa va bucurati toti de ea!
Abia astept sa povestesti nasterea, cred ca a fost usoara....4 minute, mai rar asa ceva. Bravo!!!!

In rest, multi pupici pentru toate mamicile aspirante din nou

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mariana, felicitari pentru Magda!!! Eu una m-as multumi si cu 10 min.! ;) Felicitari si pentru nasterea naturala ... daca-mi mai aduc bine aminte nu era sigura! Refacere rapida si bb-lina mancacioasa si cuminte!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Mariana ! Sanatate multa, sa veniti repede acasa. Iar Magda sa aiba muuult noroc si o viata frumoasa!

Multumesc mult pentru urari. Sper sa mai stea cuminti pana marti-miercuri cand merg la consultatie... Nu dau semne ca ar vrea sa iasa... Dar nu ma bazez pe asta, ca la mandra ziceam cu vreo cateva ore inainte ca io nasc peste o sapt. Si cand m-a apucat, a fost scurt si la obiect....

Eliana & (35 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mariana, mamica draga, felicitari din tot sufletul si un brat de flori pentru tine . Cu drag te imbratisez si iti doresc din suflet sa te bucuri de toti cei 4 copilasi, simtindu-te o mama implinita!
Magda fii binevenita in lumea asta si in familia noastra! Sa-ti dea Domnul o viata frumoasa si cu multe impliniri! Sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa si sa le aduci doar motive de fericire!
Mikael tack så mycket for die nyhet !

Liana draga n-am apucat sa te felicit pentru minunea care ti s-a intamplat si mai ales pentru perseverenta cu care ai stiut sa mergi inainte! Sa ai parte de o sarcina usoara si de copilasi sanatosi!

Elyanne hai ca esti aproape...inca o saptamana si pot veni nazdravanii, nu? Sa stii ca baieteii se dau mai greu plecati de la caldurica , stii ca si Tudor al meu a asteptat invitatie ca sa-si faca curaj, altfel cred ca il nasteam la 5 kile. Stau cu pumnii stransi pentru tine. Sa ai nastere usoara si copilasi sanatosi!

Clau multumesc mult pentru urari si ganduri bune! Si eu sper sa nu mai fie nevoie de niciun fel de investigatii si sa primesti curand minunea asteptata. Totul e sa nu-ti pierzi speranta si sa mergi mai departe! Stiu ca acum pare usor de spus, dar dincolo de speranta ma tem ca nu ne ramane prea mult (bine, fireste si actiunea ).

Noi suntem un picut mai bine, dar mai avem pana sa scapam de mucisori.
Va pup si va doresc o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sim si multumesc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

fetelor,am intrat sa va multumesc de primire si sa va
nu pot sa stau mult,ca trebuie sa fug la servici,dar revin
Delia draga,cum ai descoperit acele chisturi?
va pup dulce si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mariana_1976, felicitari din tot sufletul pt micuta Magda si refacere rapida! Te asteptam repede acasa cu minunea mica sa ne spui cum a fost!

Va pup fetelor pe toate...de la prima pana la ultima dar va spun sincer ca mi-e aproape imposibil sa tin pasul cu forumul. Citesc tot ce se scrie si cand zic sa scriu si eu ceva ba se trezeste bb mic, ba nu ma lasa Alexia si uite asa tot aman momentul.
La noi e tot nebunie, Alexia e in continuare rautacioasa cu bb mic si trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ea.
Ca sa fie totul frumos, de 3 zile Alexia face febra, semn ca a luat vreo viroza si acum mi-e teama sa nu o ia si cel mic. Din seara asta o duc la parintii mei pana duminica.
Eu sunt f obosita caci nu termin bine cu un copil ca vrea celalalt ceva si asa o tin toata ziua...aproape si noaptea.
Cornelia, imi da putere curajul tau de a face bb3 si asta inseamna ca se poate...deci trebuie sa le fac fata si eu piticilor. Din toamna o s-o duc pe Alexia la gradinita si poate va fi mult mai usor.

Sim, sanatate multa puiutului mic...e tare greu sa tratezi un pui mic!

Liana, deci 2 bebei...felicitari de 2 ori caci meriti din tot sufletul!

Bun venit noilor mamici aspirante si va doresc sa treceti repede la odisee!

Carminabulina, ramasesem datoare cu un raspuns...te cunosc draga mea, te tin minte de cand ne-am intalnit. Pupici!

As mai scrie dar...e ora de papat a lui Andrei asa ca tre sa ma execut!

Aici am mai pus poze cu NOI 4 !!!

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Roandre, ma bucur ca ne-ai scris. Am vazut pozele si sunt foarte frumoase, iar tu arati tare bine, nici nu zici ca abia ai nascut. Te cred si te inteleg in privinta oboselii dar ai sa vezi ca usor-usor lucrurile vor intra intr-o rutina si tie iti va fi mai usor. Sanatate multa puiutilor si sper sa nu ia si bebe Andrei raceala.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mariana, felicitari, sa iti traiasaca minunea sa creasca mare si sanatoasa
Magda bine ai venit pe lume

noi suntem binisor, am reusit sa ajungem si la 36 de sapt, acum sper sa stea cat mai mult in burtica, dar grijile mele sau mai micsoarat un pic, caci la ultima echografie avea in jur de 2500 greutate estimata initial de dr pt nastere

va pup pe toate si va doresc sarcini si nasteri usoare dintre voi, si puiuti in burtici cat mai curand celor care inca asteptati, fruntea sus si nu uitati oricand se poate intampla
si grabiti-va fetelor ca avem multe stafete de predat

Alexa35+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumim Ioana ptr adaugarea la lista!
Sa va spun cate ceva despre noi...Locuim in Timisoara si avem un ghiocel de aproape 1 an care imi ocupa aproape tot timpul...Cristian face tot felul de prostioare si ma distrez de minune cu el! E explorator de meserie...ptr ca nu sta intr-o camera sa se joace, ci cat e ziua de mare se plimba prin toata casa si scotoceste peste tot...E din ce in ce mai greu sa gasim lucrurile pe care le ascunde...probabil o sa punem un GPS la ele!

Paxela nastere usoara iti doresc si tie si o bebelina sanatoasa!

Liana30 felicitari ptr bebelusi! ma bucur mult pentru tine! stiu ca tu te-ai ocupat de strangerea de fonduri ptr Mirela si admir mult gestul tau!

Irinel imi pare foarte rau ca ai trecut prin atatea necazuri! Te pup si sper sa va dea D-zeu un copilas sanatos care sa va aline din durere!

Pup toate mamicile si sper sa ajung sa va cunosc pe toate cat de curand!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput