** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mariana nastere usoara si asteptam pozici cu minunatii tai. Mereu te-am admirat pentru curajul avut cu atatia copilasi.
Delia21 mama, zisesem sa auzim vesti bune. Imi pare rau de ceea ce se intampla si iti doresc sanatate multa si un bb cat mai curand.
Asi, toata admiratia mea. Eu am un respect deosebit pentru familiile care adopta. Sa va traiasca micutul si sa vina si un altul alaturi de voi.
GinaM ma bucur ca mai ai timp si de noi :)))Votat Jessica dulce.
Irinel, al meu doarme la pranz, in wk daca il las doarme si vreo 2-3 ore, dar acolo probabil ca vreo ora doar. Acuma a devenit mai potolit nitel, si si eu m-am mai calmat cel putin fata de el, ca se pare ca nebunele tot am. Eu nu stiu ce e cu mine, dar de cand am inceput operatiunea asta, in loc sa fiu relaxata, sunt si mai nervoasa si nerabdatoare.
De ex, acuma in loc sa “lucram” ne certam intruna:( Asa ca daca eram otimista, acuma nu mai sunt :(((( trec zilele bune si eu ma iau la harta. Of,of. In plus ma si inteapa intr-o parte, in dreptul ovarului. Zau ca m-am sclerozat. Cred ca am nevoie de terapie ceva?
Clau lasa mama testele si exerseaza:)
Hei Elyannne le plac baieteilor la cald nu? Tinem pumnii.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Daaaa... se pare ca le place baietilor in burtik la mami. Se spune ca's mai puturosi baietii... Poate si ai mei sunt la fel si mai stau un pic.
Oricum, daca nu nasc intre timp, cred ca la urmatoarea consultatie (marti-miercuri) ma opreste dr. la spital. Ori sa-mi scoata firul de cerclaj ori sa mai ma tina putin legata, dar sub supraveghere, ca sa n-am alte surpize dupa aia...
Asa ca in seara asta am de gand sa ma duc sa termin cu bagajul pt. spital... mai am niste maruntisuri de luat si la unele nu ma bazez pe al meu sot.

Eliana & (35 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Mariana_1976 am emotii pentru tine, pumnii mei sunt stransi si ma rog pentru tine sa nasti usor si sa fii cea mai fericita mamica din lume, in momentul in care-ti vei vedea comoara! Multumesc si pentru promisiunea facuta, ar fi frumos sa o pot prinde, asa ca intind mainile sa o prind! NASTERE USOARA!!
Asi draga, nu vroiam sa ma faci sa , eram doar ingrijorata ca nu ti-a placut intalnirea noastra si ca n-o sa ma mai vizitezi! Daca spui ca a fost preferata ta, ma bucur si pot sa-ti spun ca si eu m-am simtit excelent alaturi de tine.
Sim draga, multumesc pentru urari si ma bucur ca mai poti trece pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Elyanne, iti doresc sarcina usoara inca de acum caci, nu se stie daca am sa mai apuc.Abia astept sa vad ceva poze cu puiutii tai!

Fetelor la mine z29=z1.In rest, toate sunt bune si frumoase.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Hi there!
It's Mikael from Sweden, Mariana's husband.
I'm dropping a few lines to tell you that baby Magda was born at 6.44 pm Swedish time.She weighted 3070g and measured 50 cm.
Luckily all went fine and the pushing stage lasted for just 4 minutes.
Mariana thanks a lot all of you who encouraged her and promised to send a longer message as soon as they arrive home.We are expecting them on Saturday if things go as we hope.
best wishes
Mikael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Marianafelicitari ptr bebelina Magda! 4 minute...vreau si eu asa! Super!

Elyanne nastere usoara si tie! Wow 2 baietei gemeni! Cum ai reusit?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu am mai intrat de mult pe la voi,,sper ca ma iertati..dar trebuia sa o felcit si eu pe marianaFelicitariii iubita sa'ti traiasca printzesa!!
pe voi toate va pupacesc..io olteanca care a reusit si acu are 2 bebei in burtica

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mariana, FELICITARI MAMICO! Sa va traiasca minunea si sa va bucurti de ea!!! Bebe Magda, bine ai venit pe lume!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Adrianafedorca - An-K - Deea - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana felicitari!
Magda bine ai veint si iti dorim o viata minunata si linistita!

Daiopri multumesc.

Ioana sigur ne mai intalnim cand vin prin Bucuresti.In aprilie-mai musai sa vin sa imi vad verisoara si poate putem sa ne si vedem.

Elyanne asa se zice ca baietii vin mai tarziu.E mai bine daca vei fi in spital ca macar esti sub nasul lor si nimic rau nu se poate intampla.

Fetelor cica vine iarna

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Draga Mariana,
Din adancul inimii te felicit si eu pentru micutza Magda! Ce nume frumos!
Sa va traiasca, si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Doresc ca Dumnezeu sa va binecuvanteze ca si parinti cu multa intelepciune si dragoste.Restul,va veni de la sine.

Pe voi restul fetelor doar va in seara aceasta. Astazi,nu am avut timp sa va citesc iar acum,(tarziu fiind) sunt franta de oboseala.

POZE

Mergi la inceput