minunea s a intimplat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

cecilia, sa fie intr un ceas bun!!!! Felicitari! Ai grija de tine si de puiul mic! Adica fii calma, optimista, linistita si vorbeste i cit mai mult! Eu chiar cred ca simt inca din burtica dragostea si calmul mamei! Si da, cred, ca si tine, ca e frumos sa scriem despre bucuria asta pentru ca fetele care au inca putin de asteptat sa stie ca nu sint deloc singurele! iti tin pumnii sa fie totul perfect! cum o cheama pe doctorita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bine ai venit si felicitari , si eu am pierdut o sarcina in vara la 12s, daca vrei poti intra la subiectul durerea unei pierderi de sarcina, sigur ai da curaj la multe fete de acolo, ca se poate!sanatate multa si sa va bucurati de baietel!

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

pepsi, asa voi face! tin minte ca pe mine tare ma incurajau povestile cu happy end atunci cind eram deprimata. am vazut, in albumul foto, ca ai catel. pe el il cheama pepsi, nu? te intreb pentru ca am si eu doua bucati cateluse si incerc sa le impac si pe ele, acum ca brusc nu mai sint pe post de copii, ci de catei. desigur, iubite ca ochii din cap, dar totusi catei... incerc sa evit cit pot micile "accidente", cum ar fi faptul ca ling copilul pe minute si apoi el isi suge degetul etc... sint amindoua super deparazitate si vaccinate, insa nu prea stiu care ar trebui sa fie limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cecilia, eu as fi tare bucuroasa sa-ti aflu povestea:)
Te pup si felicitari din toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Scrie-ti fetelor, asemenea povesti cu final fericit ne ajuta sa continuam sa speram!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ruxandraru vreau sa vb cu u intra pe id meu djlaura01 pe yahoo

poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandraru

...apoi acasa, eu si un gol pe care nimeni si nimic nu il va putea umple de tot. am sa sar peste anul care a trecut trist, trist, trist, cu tratamente peste tratamente [...]... si n am sa pomenesc nici de sperantele pe care mi le faceam aproape in fiecare luna, apoi dezamagirea... copiii prietenelor mele, o durere surda, inabusita, despre care nici nu prea ai cum sa vorbesti pentru ca e greu sa explici ca ti e un dor cumplit de cineva pe care nu l ai cunoscut, de fapt, niciodata... insa eu cred ca orice femeie devine mama nu din clipa in care naste un copil, ci din clipa in care simte ca are inlauntrul ei o inimioara. si nu pierzi o sarcina, mai degraba pierzi un copil.

Mi s-a intamplat in 2005. Si de-atunci mi-e dor...

Citat:

... dupa controale care au confirmat ca totul e in regula cu mine si cu sotul meu, dar care nu ne au explicat de ce nu raminem gravizi, am ajuns la doctorul moisa. asa am decis sa recurgem la inseminare artificiala. si am facut o.

Am facut-o si noi de 3 ori cu dr. Anca Moisa. Tot dansa m-a ajutat sa ajung la prof. dr. Marinescu pt. FIV si sunt in a 4-a zi de stimulare.

Mesajul tau imi da speranta, ma incurajeaza. Domnul sa te binecuvanteze, pe tine si pe familia ta!

Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ruxandra ma bucura f mult povestea ta ,imi da o raza de speranta ca poate ,poate minunea mi se va intimpla si mie!
Libra , multa bafta la FIV si sa vii si tu cu vesti bune; Si eu sunt in pregatirile FIV ului si ma rog la Dumnezeu sa fie bine pina la capat!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

ruxandra ma bucura f mult povestea ta ,imi da o raza de speranta ca poate ,poate minunea mi se va intimpla si mie!
Libra , multa bafta la FIV si sa vii si tu cu vesti bune; Si eu sunt in pregatirile FIV ului si ma rog la Dumnezeu sa fie bine pina la capat!

sophie

Doamne ajuta si tie si la toata lumea, vecinica!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Libra Doamne ajuta!

sophie

Mergi la inceput