Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Seara buna fetelor!

Eu am semnat contract cu cei de la Cordbloodcenter si am decis sa recoltez la nastere. Azi suntem in 38 sapt. si 3 zile...asteptam cu nerabdare sa vedem cine se ascunde in burtik De abia mai avem rabdare..

Si noua dl. dr. ne-a spus acelasi lucru insa noi am luat deciza de a recolta totusi. T. o sa ne ajute in sensul acesta.

Am citit destul de mult despre celule si o consideram ca o asigurare de viata - sa dea Domnul sa nu fie nevoie niciodata! Insa..paza buna trece primejdia rea!

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

Salut toate fetele,

Am si eu o mare nedumerire vizavi de dr T.
In urma celor citite pe DC si mai ales pe "infertilitate.ro", am ramas placut impresionata de dr T si am hotarat sa devin pacienta dumealui. Asa ca intr-o sambata sun pe tel gasit pe Net sa fac programare. Mi-a raspuns dr T, si, pe un ton neutru spre rece imi spune ca ma asteapta la cabinet vineri la 12, fara sa apuc sa ii spun un nume. Cu cateva zile inainte de vinerea cu pricina, indraznesc sa sun la tel pt programari, imi spun numele si faptul ca am vb cu dr T, si sunt invitata la aceeasi data la 12:10. La ora 12 in ziua programarii ma prezint la adresa indicata, intru in sala de asteptare unde erau multe fete si inteb de asistenta sau persoana pe care sa o anunt ca am venit, ca sa stie sa ma invite in cabinet (eu asa stiu ca se procedeaza la un cabinet privat, ca nu e primul unde merg). Aflu de la fete ca se intra in ordinea sosirii in sala de asteptare, adica programarea era asa....ca sa stau linistita ca sunt programata. Evaluez situatia, cum spuneam erau multe fete, si apreciez ca am ceva de asteptat. Am asteptat mai putin decat am estimat eu pt ca, urmarit pe ceas, nimeni nu statea in cabinet mai mult de 5-10 min. Expeditiv medic, mi-am zis eu. Dupa vreo 3 sferturi de ora imi vine randul. Sunt poftita de medic in cabinet (asistenta n-am vazut sa aiva). Ma intreaba sec ce problema am, ii spun ca sunt insarcinata si incerc sa ii povestesc ca am si ceva probleme cu un san, nu chiar banale...aveam la mine dosarul cu investigatii, ecografii. In timp ce eu vb fara sa fiu ascultata, ca dl dr se concenta sa raspundea la un mail, imi explica ce cuier modern are si sa-l folosesc pt a ma dezbraca pt o eco intravaginala sa vada sarcina. Ma conformez dar insist cu povestea cu sanul pt ca multe din medicamentele recomandate in sarcina (de ex utrogestan pe care mi l-a prescris) sunt contraindicate in sit mea. De data asta am avut senzatia ca imi spune ceva (nu intelegeam insa ce pt ca eram intr-o camera mare si inalta care nu avea cea mai buna rezonanta). Ma lamuresc insa repede ca intrerupsese de scris mailul si acum vb la telefon, deci nu cu mine. Imi face eco, imi arata sarcina (sapt 6) si asta a fost tot. M-am imbracat mi-a dat o hartiuta cu ce analize sa fac. I-am zis ca am facut deja o parte din analize si am vrut sa i le arat. N-a fost interesat, a zis sa compar lista lui cu analizele mele si sa le fac si pe cele pe care nu le-am facut.
Mi-a dat o reteta pe care a trecut si utrogestan. Pt a 3a oara incerc sa aduc in discutie problema mea, moment in care imi spune ca el "vb romaneste si sa urmez tratamntul prescris". Am ramas fara replica. Am platit 100 RON, val consultatiei si am plecat (cam 7 min toata povestea)
Eu am ramas naucita, nu-mi venea sa cred ca omul la care am ajuns e cel laudat atat de mult pe NET. In nici un caz comunicativ nu este o calitate cu care sa fie asociat. M-am gandit ca acele cuvinte de multmire erau scrise la nivelul anilor 2004-2005 si poate ca intre timp omul s-a plictisit.
Asta s-a intamplat vineri. Duminica ma confrunt cu o sangerare maro. evident intru in panica, si ...il sun pe dr T (mai fac o incercare). La tel ma intampina aceeasi voce aroganta cu ..."uimeste-ma". Ii spun ca am fost vineri la dansul (incercand sa ma recomand drept pacienta de acum), nu-si aminteste nimic. Trec peste asta si ii spun care e problema. Raspuns: "ma mai suni daca sangele devine rosu" si inchide (adica avort spontan din ce stiu eu). Am rezolvat problema altfel, acum sper sa fiu bine.

Concluzia mea:
Despre Pomul laudat, sa se convinga fiecare. Eu inca nu pot sa cred ca medicul despre care s-au scris cele mai multe cuvinte de lauda, este persoana taciturna cu care am interactionat: nu m-a ascultat, deci nu mi-a raspuns la intrebari, iar cele cateva cuvinte adresate au fost destul de taioase.

Sper ca nu v-am plictisit si mai sper ca randurile mele sa le ajute pe viitoarele paciente al dr T, sa il inteleaga pe dl dr si sa il accepte asa cum este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Dony - imi pare rau ca ai ramas dezamagita.

Eu am nascut cu T. si daca nu era el, nu stiu daca as fi tinut sarcina. Si eu am sangerat si am urmat tratamentul prescris de el. La fel ca si tine, aveam pete maronii. Intr-o seara am sangerat mai mult si mai rosu..l-am sunat si m-a chemat la spital (el era de garda). M-am urcat in masina si m-am dus. Mi-a facut eco si era totul ok. Mi-a zis ca sunt femei care sangereaza toata sarcina..si ca mai mult decat puteam face (sa urmez tratamentul prescris de el) nu avem ce. Tot ce se putea face, eu facusem..mai departe cred ca depindea de voia Domnului. Am avut rabdare si totul a mers bine pana la final. Au fost momente cand l-am prins si eu mai morocanos...dar am trecut peste. Cand aveam o problema il sunam si insistam. Faptul ca sarcina mergea bine ma bucura si ma facea sa am incredere. Crede-ma ca am urmat toate sfaturile lui si a fost bine. La nastere..bebe al meu nu suporta oxitocina, iar eu aveam perfuzii cu asa ceva. El a fost singurul care a vazut ca inima lui bebe batea mai putin si a spus asistentei sa opreasca perfuzia cu oxitocina. Asta in conditiile in care asistentele roiau pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

dony si mie imi pare rau de experienta pe care ai avut-o. Se pare ca l-ai prins intr-o dispozitie proasta (stiu sigur ca era intr-o dispozitie proasta, din cu totul alte motive care nu-si au rostul a fi spuse aici), stiu..o sa spui "si eu ce vina aveam?" si ai mare dreptate. Mie personal imi pare rau ca in ultimul timp s-a aglomerat destul de mult, si nu mai poate avea aceeasi grija de gravidutze, asa cum a avut de noi astea cu state mai vechi. Probabil e si vina noastra...noi l-am recomandat, noi am facut publicitatea, acum suportam consecintele lipsei lui de timp. De refuzat pacientele nu se pune problema.... ptr ca asa cum imi spunea mie acum 1 an "nu il lasa sufletul".

Programarile asa s-au facut dintotdeauna, s-a intrat in ordinea sosirii...dar e o chestie pe care ti-o asumi atunci cand mergi la el. Nici una din noi nu cred ca a ascuns asta, ba dimpotriva.

La cate paciente are..iti dai seama ca nu e posibil sa le tina minte pe toate, cu problemele fiecareia. Si asta cred ca e de inteles. Insa fii convinsa ca, indiferent daca am fost "repezite" vreodata la telefon, nici una din noi nu se poate plange ca am fost lasate de izbeliste la nevoie. Am fost ajutate si indrumate pe masura posibilitatilor si cunostintelor lui, si slava Domnului am reusit mai greu sau mai usor sa aducem pe lumea aceste minuni care ne umplu sufletele de bucurile in fiecare zi. Iar asta zic eu, e cel mai important...FINALITATEA!

A fost alaturi de noi, sau hai sa ma refer doar la persoana mea, ca nu e frumos sa vb in numele altora, deci a fost alaturi de mine in orice moment am avut nevoie, a facut tot ce i-a stat in putere ca Miruna sa fie aici langa mine azi. Si crede-ma ca a avut ceva de furca

Ptr mine asta e cel mai important, ca am stiut ca ma pot baza oricand pe el, nu am avut nici cea mai mica indoiala in privinta asta...despre dispozitia lui de moment mai putin m-a interesat, vb aia nu stau eu cu el in casa deci....cu totii avem momente dificile, suntem nervosi, obositi..cred ca-i putem acorda si lui circumstante.

Hai ca m-am intins cam mult si nu asta a fost intentia....am vrut doar sa stii ca asta ni s-a intamplat tuturor, nu ca sa-l scuz, ci ca sa intelegi ca nu a avut ceva personal cu tine. Pupici si sarcina usoara in continuare!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adel_ivan spune:

Multumesc ptr raspunsuri.Credeam ca am luat-o razna dar daca a mai avut aceeasi reactie si fata de alte fete,m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

orice om are dreptul sa aiba o zi proasta, o perioada mai proasta... nu avem nici o vina ca nu e la fel de jovial mereu, dar nici eu de exemplu nu sunt draguta mereu cu oamenii din jurul meu. si eu tip, si eu raspund aiurea... dar, nu e o chestiune de sanatate, de viata si de medicina... nu depind de mine nici un om si nici o viata viitoare, eu imi permit... nu stiu ce sa zic...
oricum "he knows he`s shit"... eu am incredere deplina in dr. T. si chiar daca a fost mai fara chef uneori, mi-a raspuns intotdeauna la intrebari si nu mai zic ca l-am sunat disperata fiind sa-i zic ca-mi curge sange din nas... si mi-a zis sa tin minte ca e ginecolog, nu orl-ist...totusi mi-a zis ce sa fac, probabil si-a dat seama ca nu sunt foarte stapana pe mine pt ca imi siroia sangele si din nas si din gura...
si stiu ca m-am dus odata la o trans si pt ca a avut timp mi-a facut filmuletz si mi-a explicat tot !
nu mai zic ca mi-a salvat bebe, ca mamica lui era defecta cu ir-uri de 0.7,0.8...
ce sa mai zic... il respect enorm ca medic si ca om, aproape ca mi-a devenit drag... oricum ma duc cu drag la control !!! tati nu e mare fan Tutu(adica nu ca mine), ca e prea vesel si fericit si tati nostru trece printr-o perioada mai morocanoasa si mereu face misto de mine cand vin de la control... "azi te-a luminat Tutu???"
ce sa mai zic, la urmatorul control ma duc pe role, ca are cabinet pe prima straduta de la mine !!!
va pupam, mamici tutunarese cu bebei tutunarei !

oana19+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioaraSonia

Mergi la inceput

am voie sa zic "he knows he`s ****?" daca nu, il sterg imediat... acum m-am prins...

oana19+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioaraSonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

He, he...Kay asta cu sangele din nas mi-a zis-o si mie..eu aveam o hemoragie de toata frumusetea si el imi spune " stii ca eu sunt ginecolog, nu orl-ist, da"? Si eu plina de draci i-am zis..."stiu, dar cum sangerarea e din cauza sarcinii cred ca te priveste in mod direct". Atunci a inteles ca nu-mi arde de glume si mi-a spus ce sa fac. Io zic ca ptr a fi pacienta lui iti trebuie neaparat ceva..si anume SIMTUL UMORULUI

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

da... e foarte relaxant pt mine sa merg acolo si sa stiu ca pot sa glumesc si nu trebuie sa-mi masor fiecare cuvant... de fiecare data radem, dar si cand e treaba serioasa, e si Tutu serios si Oana(adica eu) ! e exact medicul care-mi trebuie mie... si eu fiind mica (varsta) si fara fite si cu simtul umorului si al ironiei, e mai mult ras la controalele mele, daca nu e treaba serioasa... si multumesc lui Dumnezeu si lui Tutu, nu am complicatii ! abia astept sa-i vad fatza cand intru cu patinele in mana in cabinet ! odata mi-a zis ca a mai avut mai demult o pacienta asa zapacita ca mine...
oricum cu simtul umorului ai dreptate madau ! si e relaxant si ma ajuta mult ca sa nu iau totul in tragic sau mai rau, foarte in serios... eu nici nu stiu cand a trecut jumatate de sarcina...
vroiam sa te intreb madau, ce-i place lui tutu sa primeasca, mi-ar fi drag sa-i iau ceva, da nu stiu ce, ca inteleg ca nu e tocmai facil la primit cadouri... odata am facut un chec si am vrut sa-i duc, dar la degustare am descoperit ca erau suficiente 2 cani de zahar, nu doua tone !!! asa ca am zis sa nu-i declansez diabet ... si am renuntat ! da oricum mereu fac bunatati (si asa am facut fundul mare) si poate intr-o zi trec sa-i duc ceva... ca de mancat, poate mananca omul !!!
inca o data intreb, am voie cu "he knows he`s ****!" ??? ca nu vreau sa se supere cineva ca am intrebuintat limbaj nepotrivit..

oana19+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioaraSonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pe mine tocmai felul lui de a glumi si a fi m-au determinat sa merg pana la capat cu el. Si eu l-am prins in toane nu tocmai bune, dar atunci evitam sa-l stresez, amanam pe data viitoare si totul era ok. Oricum prin faptul ca nu-l bombardam cu fel de fel de intrebari, ii demonstram cata incredere am in el.
Am urmat strict ce mi-a recomandat si acum am o minunatie de bebelina.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput