Propunere pt. proiect foto
Raspunsuri - Pagina 4
arturicii spune:
Un Martisor (sau 2) de la noi ! Sa aveti o Primavara minunata si sa faceti muuulte poze care sa incante ochii si sufletele!
http://entertainment.webshots.com/photo/2062477680098043591XsCplG
ML multumim pentru lalea! E deosebita!
Scarmanus f frumos jocul de culori! Chiar impresionant!
Ioana
ML spune:
Doamne cat e de frumoasa poza, Scarmanus! Iar ideile grozave! Stai ca repet, nu-mi mai intra soarele in casa (lumina venea intr-un mod ciudat, indirect, lovind intai podeaua si apoi peretele) si parca mi-e teama sa incerc cu lumini si umbre cazute direct (laleaua este un exemplu). Ei, daca dau din nou peste un colt cu lumina difuza, as incerca cum spui tu cu bilutele si hartia colorata.
Ioana ce copii veseli ai! Sunt incantatori cu fetisoarele lor inocente. Cu ce i-ai pictat? Cred ca v-ati distrat pe cinste! Ha, ha! Abia astept sa-i arat si copiilor mei maine (tot ma freaca ei sa-i pictez pe fata si sa le fac masti)!
"Iarna mea verde" (poze)
ML spune:
Ia sa vedem, cine ghiceste?
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Iarna/?action=view¤t=100_2138.jpg
"Iarna mea verde" (poze)
Donia spune:
Caleidoscop? Tubul ala cu margele colorate si oglinzi?
Am si eu o idee pentru proiectul foto, de abia astept ziua de maine sa o pun in practica, vin dup aceea si o arat.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
scarmanus spune:
Am dat peste o poza facuta acum 2 ani, la Cluj, de la fereastra bucatariei. N-are nici o valoare artistica, ca si compozitie este de-a dreptul urata, dar mi-a placut foarte mult cum se vede felinarul prin zada si cum se vede ninsoarea, parca ningea cu capete de ata.
felinar
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ML spune:
Asa-i Donia. Dar fundalul din spatele margelelor il ghicesti?
Am mai multe. Le voi pune zilele astea. Din pacate aparatul meu nu-i cine stie ce si nu au iesit cum mi-as fi dorit.
Hai, abia astept sa vad ce ne arati!
Scarmanus i-ai schimbat cumva culoarea? Tare imi place!
P.S. Iar tu frumoasa esti fata draga (asta fara legatura cu proiectele).
"Iarna mea verde" (poze)
scarmanus spune:
Nu, n-am facut nimic la culoare, ca nu-s asa de priceputa cu aparatul foto, insa imi place si mie efectul sepia care a iesit, este o iarna calda, cel putin asa-mi da impresia. Mai lipseste un carliont de fum dintr-un horn si ne-am transpus la tara la bunici
off-topic: multumesc, ML, sa nu crezi ca arat asa in viata de zi cu zi, de obicei ma ascund in spatele ochelarilor
scarmanus spune:
Cred ca e off-topic, dar daca tot m-am apucat sa scormonesc in poze, uitati ce am mai gasit:
apus
Donia spune:
Am venit cu proiectul. Asadar, micuta gimnasta
scarmanus, apusul mi-a taiat respiratia...!
ML, in fundal sunt niste frunze?
Tot off topic, am si eu patru poze care imi plac foarte mult. Am un aparat nou si ma joc cu el de cate ori am ocazia. Daca doriti sa vedeti: iarna: pentru unii muma, pentru altii ciuma :)
Donia spune:
Ah, scarmanus, am vazut felinarul... trece pe locul 1!
Imi da senzatia aia de iarna tihnita, cand totul e asa cum trebuie sa fie si nimc rau nu s-a intamplat...