Aspirante optimiste > 20 de ani (42 )
Raspunsuri - Pagina 24
kory spune:
Am lipsit si eu un pic si uite cat ati scris, sunteti harnicute tare!
Fetelor nu stiu ce este cu secretia asta ca m-a innebunit, se pare ca toate o avem. Nu stiu ce sa mai cred, sanii parca nu ma mai dor asa ca ieri, tb ieri 37 azi 36,9.
Nu mi-am mai facut un test de sarcina de doua luni de zile, dar cred ca luna asta numai rezist si o pun de un test.
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png
Olivia26 spune:
Mcrissa
, interesant. Tu aveai probleme sau ai luat Maca pur si simplu? Ca eu o iau dupa ureche
, nu cred ca are ce sa-mi dauneze. In plus mai iau tinctura de mladite de zmeur si vitamine.
There's no certainty, only opportunity.
Vine
ancadragoman spune:
Kory de 2 luni??????? pai esti rezistenta nu gluma...eu fac test si cand stiu sigur ca nu am de ce....nebunia maica
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
adifle spune:
ceau, fetele!
si eu imi doresc bebe dar nu vrea sa vina,in
urma cu 2 luni am fost la o dr. aici la noi in oradea
sa imi fac niste analize.M-ia iesit prolactina mare,am luat
DOSTINEX,iar dr. ma incuraja zicand ca poate am si ramas insarcinata,
ca am avut ovulatie buna.Dar nu a fost sa fie pt. ca fix pe 24.12.2006 au venit uratii. problema mea este ca nu au mai trecut, si in prezent am scurgeri urite.am fost la dr. si a zis ca am un chist care initial avea 4 cm,acum are 8 si tot creste.
va rog dati-mi un sfat,ati mai avut caz ca si al meu?
multumesc
Olivia26 spune:
Anca, eu am facut un singur test, in prima luna,de atunci n-am facut nici cand mi-a intarziat 2 zile.
Abia astept luna asta sa ma joc si eu 

Vine
irina_stef spune:
fetelor am scris si eu ceva despre un test putin mai sus.imi poate spune si mie cineva daca intr-adevar e chiar asa cum scrie acolo?
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Olivia26 spune:
Irina
, daca asa scrie pe test inseamna ca asa este. Pe ale mele, pe unul scrie ca e sigur dupa 5 zile de la conceptie iar pe celalalt scrie ca dupa 7 zile de la conceptie. Eu am sa fac dupa 12 ca sa fiu mai sigura
Vine
ancadragoman spune:
Irina teoretic se face in prima zi de intarziere.
Olivia eu am avut intarziere si de 17 zile....iti dai seama cate am avut at la activ![]()
![]()
![]()
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Ancutzule, tin minte atunci, cred ca in cazul asta si eu as fi facut zilnic teste peste teste.![]()
![]()
Vine