Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 9
teano spune:
buna ziua,nu am mai intrat de mult aici sa scriu,dar urmaresc aproape in fiecare zi discutiile voastre.candva m ati incurajat(i mi era teama de un cerclaj)pe care trebuia sa l fac,si va multumesc inca o data.mai am putin si intru in sapte luni,deocamdata nu ma pot lauda ca ma simt chiar foarte bine,dar sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit.acum voiam sa va cer parerea intr o mica problemuta,pe care o intampin si anume mobilierul bebeului.chiar nu ma pricep si nu stiu de unde as putea cumpara din constanta ceea ce trebuie pentru bebicul meu mult asteptat.aveti cumva idee ce salteluta mai buna exista in comert(pentru patut).eu am gasit ceva din fibra de cocos dar nu stiu daca e buna,sau daca exista altceva mai bun.a cumparat cineva de la magazinele virtuale existente pe net vreun produs?(ma refer la patut,masa de infasat,carucior,lenjerie)nu stiu cata garantie ofera aceste produse comandate prin internet.poate i mi puteti recomanda un magazin din constanta cu astefel de produse.efectiv nu stiu ce ar trebui sa cumpar pentru inceput de aceea astept o parere din partea voastra.unii i mi spun ca nu e bine sa cumperi nimic inainte de nastere,dar chiar nu pot sta cu mainile legate stiind ca nu ma poate ajuta nimeni si sunt multe lucruri de care avem nevoie cand ne intoarcem acasa din spital cu un bebelus in brate.mentionez ca sotul meu nu se pricepe de nici o culoare de aceea pica pe mine tot greul.va multumesc din suflet anticipat.
AngeliquedeS spune:
Mamacitaaaaaa
Stii ca eu iti sunt fan! Daca imi da Doamne Doamne un bebe, eu pe tine te vreau la capul meu atunci cand o sa nasc. Te implor numai sa nu ma refuzi, te rog din suflet! Imi fac programare de pe acum!
Teano, pe bulevardul Tomis, vis- a -vis de Sala Sporturilor este un magazin numai cu lucrusoare pentru copii, foarte frumoase, de buna calitate si ieftine. Are acolo si hainute si mai ales patuturile mi-au placut.
Si mai este unul la fel de bun si de dragut, in fata la Tomis Mall, vis-a-vis de intrarea de pe stefan cel mare, la etaj, este acolo la etajul 1 imediat langa coafor si sala de sport. Daca nu intelegi, iti pot da mai multe amanunte. Cred ca salteluta de care spui este foarte buna ca este din fire naturale si eviti astfel acarienii care fac foarte mult rau la bebelusi.
Nasa mea a comandat si de pe net si a fost foarte multumita. ea a luat ptut de pe net. dar gasesti asa multe in Constanta ca mie mi-ar face mai mare placere sa le iau din magazine. dar asta e optiunea mea . Ai grija de tine si de bb!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
teano:Ma bucur mult k ai reusit sa treci cu bine peste perioada aceea critica si ca mai ai putin si iti vei tine bb-le in bratica.Ai aflat ce este? baietel sau fetita? Oricum important e sa fie sanatos.Eu am lasat superstitiile deoparte si am inceput sa amenajez camera lui bb tot de pe la 7 luni. Am vrut sa ma bucur si de aceasta perioada frumoasa a sarcinii cand cumperi lucrusare pt puiutul tau.Eu nu am comandat nimic de pe net, ci le-am luat din magazinele de la noi din c-ta. Nu am luat salteluta din fibra ci un patut normal(tip tarc)cu carusel, si masa de infasat si salteluta proprie, din Marvimex.Am mai luat un mini patut pe care il tinem in dormitorul nostru de la un magazin de copii de vis-a-vis de Antoniadi .Acolo gasesti tot ce vrei in matere de bebici (patut masa de infasat, saltelute ,lenjerie,cadita,hainute,cosmetice...tot) .Fetele de la odisee au facut comanda si pe net si au fost f multumite, dar eu pana nu vad..nu prea cumpar ceva.Si apoi mi s-au parut si mult mai scumpe decat in magazine.Acumdepinde si de ce buget dispui si daca te simti bine sa colinzi magazinele.Dc iti este rau mai bine comanzi pe net.Mobilier propriu-zis(pat sifonier, noptiere, birou) nu am luat deocamdatapt k vreau k bb sa aiba cat mai mult spatiu in camera lui pt perioada "de-a busilea" sau "primii pasi nesiguri" Dc mai ai intrebari imi poti trimite PM k sa nu fim off topic
andicu: asteptam maine sa vedem ce fel de carucior atasezi semnaturii tale. Ce zici?....roz?....sau albastru?
madlen:s-au inmultit madalinele pe aici...Bine ai venit! Subscriu la ce ti-a spus maria despre laparo: nu e deloc greu...si eu am doar 2 incizii micute...
cornelianeli; ai luat analizele?cum ti-au iesit? sper k nu mai ai probleme.
Am vazut discutia voastra despre spermograma si voiam sa va intreb cum e cu spermatozoizii cu forme anormale? pot produce bb cu probleme?
Am o colega de serv. a carui sot se confrunta cu asemenea pb si medicul urolog( dar nu stiu care)le-a indicat folosirea prezervativului pana la ameliorarea situatiei. Din cate vad la voi nu este adevarat dar as vrea sa fiu mai sigura k sa nu o dezinformez cumva.Are sotul navigator si dupa ce k stau doar 3 luni impreuna sa mai foloseasca si prezervativ...?
tuturor
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
ralina spune:
Mamacita ce ma bucur ca nu te-ai suparat pe noi,imi vine sa te pup
Cornelia promit ca sint cuminte de acum in colo si nu te mai pun sa schimbi listuta,sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am dat de lucru
Teano de ce nu le intrebi pe fetele de la All about Constanta,cu siguranta te pot ajuta.Eu una inca nu am facut cumparaturi de genul asta.
Mav multumesc pentru invitatie dar ramin la postura de cititor.pina o sa avem si noi bebe......sint cu ochii pe voi
Angelique....bine fie ...te las pe tine prima pe lista cu programari a mamacitei
mamacita spune:
teano,eu am cumparat la greu de pe magazinele virtuale si am fost multumita.Salteluta de fibra de cocos e excelenta,o avem de aproape 2 ani si nu s-a deformat deloc.am luat-o tot de pe magazin virtual.La fel masuta de infasat si un milion de alte articole.Comanda insa salteluta,ca dureaza ceva pana vine.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
AngeliquedeS spune:
Madaluta, gigeii cu probleme pur si simplu nu pot fecunda ovulul. Bebeii care se nasc cu probleme nu se datoreaza spermatozoizilor ci defectelor genetice, ereditare. Deci dc ai de proasta calitate, nu tu fecundare, nu tu bb.
Madaluta, nu ajungi cumva in nici una din zilele astea prin centru, ca sa scap de datoria catre tine? Pentru ca mie imi este imposibil momentan sa ajung la tine... Si nu pot sa mai traiesc cu gandul ca am sa va dau bani!
Mamacita, esti de acord sa fii doctorul meu?
Ralina, multumesc ca ma lasi pe locul I pe lista mamacitei! Ma bateam pentru asta asa cum m-am batut cu... BCR-ul si am iesit invingatoare!
Pupici
Angelique
maria08 spune:
Mamacita: Ce bine ca mai treci pe la noi! Poti sa ma ai si pe mine in vedere....daca apare bb merg pe mana ta!
Angelique: Deci eu sunt urmatoarea pe lista mamacitei.....Nu ne spui si noua cum ai rezolvat cu BCR-ul, sa te avem de model, fata descurcareata ce esti!
Madaluta: Eu zic sa-si schimbe urologul......nu am mai auzit niciodata de asa ceva!!!!! Sunt numai prostii.......dupa ce a fost fecundat ovulul intervin alte cauze care ar putea duce la eventuale neplaceri........Am mai auzit si eu opinii ale unor ”medici” care spun:” material prost= embrion de proasta calitate si de unde si urmarile.....” . Inca o data zic: sa-si schime medicul!!!
Mai fetelor, care imi recomanda si mie un salon de cosmetica bun??!
Va pup!
ralina spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ralina, multumesc ca ma lasi pe locul I pe lista mamacitei! Ma bateam pentru asta asa cum m-am batut cu... BCR-ul si am iesit invingatoare!
Angelique era o gluma.....nu cred ca trebuie sa ne batem si pentru asa ceva.oricum felicitari pentru rezolvarea cazului bcr ti-am urmarit postarile de la probleme legislative.e bine de stiut!felicitari inca o data!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by ralinaquote:
Originally posted by AngeliquedeS
Angelique era o gluma.....nu cred ca trebuie sa ne batem si pentru asa ceva.oricum felicitari pentru rezolvarea cazului bcr ti-am urmarit postarile de la probleme legislative.e bine de stiut!felicitari inca o data!
Ralina, fata mea draga, sigur ca era o gluma, nici nu se pune problema. lasa sa ajungem noi cu toatele si se descurca mamacita cu noi, nu imi fac probleme. Sa nu te superi pe mine ca nu am vrut sa te jignesc, era chiar o gluma. Uite un sa nu te superi pe mine!
Problema cu BCR o puteti citi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92504
Nu scriu aici pentru ca as fi off topic, desi e tot o informatie utila. oricum fiti atente sa nu patiti ca mine ca nu e placut deloc!
Pupici
Angelique
gabiu spune:
fetelor ma bucur de initiatita voastra in privinta mamacitei.
Si eu o vreau pe ea cand voi naste, si acum ma gandesc ca i-am trimis un PM inca de cand aveam vreo 10 saptamani cred si a acceptat sa-mi faca epidurala ( daca totul e ok pana atunci si nu ajung la cezariana)
Mamacita, am totusi o intrebare, trusa de epidurala se cumpara inainte sau cum e procedura ?( ca asa am vazut pe la mamici..). Sigur vom lua legatura si prin telefon dar inca e prea devreme pt mine
In rest numai bine tuturor si fiecareia ce-si doreste
gabi
23+