Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 8
AngeliquedeS spune:
Maria, asa este, despic firul in 14!!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Madlen: Eu am facut laparo in noiembrie 2005 si pe atunci dr. T mai putin aglomerat......
Pe data de 13 m-am internat, mi-au facut analize si pe 14, la ora 7 eram deja pe masa din sala de operatii. M-am trezit pe la 9,30 la terapie intensiva( personalul de acolo e foarte atent), am vomitat putin ( datorita gazului pe care ti-l introduce in abdomen)si pe la orele 15 eram deja in salon. Pe data de 15 am discutat cu medicul si apoi am plecat acasa. Firele mi le-a scos sotul dupa 7 zile! Nu e mare lucru.....
AngeliquedeS spune:
Maria, pentru ce problema ai facut laparo? Si cine ti-a spus ca ar trebui operatie? Dr. T?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Angelique: Dupa cateva luni de monitorizari in care s-a constatat ca ovulam natural si cum nu s-a intamplat nimic ...mi-a propus laparo.....si s-a dovetit ca a avut dreptate. Laparo e atat pentru diagnostic cat si pentru rezolvarea unor probleme....
madlen spune:
Am inteles. Multumesc, Maria. Am citit eu bine: sotul ti-a scos firele? Daca da, felicitari amandorura!
ralina spune:
Buna!
bine ati venit Kerstin siMadlen
Cornelia ai de facut modificari la listuta ....ylilimic a nascut de mai bine de o saptamina,i-am citit postarile la mamici de ianuarie februarie
cornelianeli spune:
ralina am modificat listuta
bine ai venit pe lume bb,iar pe mami o asteptam si aici sa ne povesteasca cum a fost
la toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
ralina spune:
Fetelor eu am o dilema si nu stiu cum sa o spun in asa fel sa nu supar pe nimeni....daca tot facem listute cu medicii din constanta si daca tot avem un medic printre noi de ce nu il trecem pe listuta?Cred ca tuturor ne-au prins bine sfaturile sale mai ales atunci cind nu mai stim incotro sa o apucam,si mai cred ca asta ar fi un gest de recunostinta pentru ca isi face timp sa ne raspunda la problemele noastre mai mari sau mai mici.
Propunerea mea este:Dr anestezist MAMACITA
CINE ESTE PENTRU?
CINE ESTE IMPOTRIVA?
CINE SE ABTINE?
Mamacita sper sa nu te superi pe mine si inca o data MULTUMESC
maria08 spune:
Madlen: Ai citit bine.....ne-a spus Tutu ca nu-i mare lucru si nu are rost sa mai venit pana la Bucuresti pentru asta.....si nu-i deloc greu: e vorba de cate un singur fir pentru fiecare incizie - adica 3 la nr.
Ralina: Eu sunt pentru....daca e de acord si Mamacita. Eu zic ca trebuie sa-si dea acordul mai intai.
mamacita spune:
Multumesc pentru salutari,celor ce si-au amintit de mine!
Bineinteles ca sunt de acord;vazusem cu tristete ca in lista voastra figureaza toaaaate specialitatile,mai putin Anestezia-Terapia Intensiva!Probabil nu v-ati imaginat ce importanta are un medic anestezist[e departe de a fi"medicul care te adoarme"sau "medicul care iti face injectia de amorteala"!] si cum ar fi viata fara el.Este si vina noastra,ca nu ne laudam mai mult meseria si ca,pentru a nu speria pacientele,nu le descriem nici pe departe complicatiile la care ar fi supuse daca nu ne-am cunoaste profesia!Si nu ma refer la cosmarul tuturor,durerea de cap dupa rahianestezie,care este cea mai mica dintre complicatiile unei anestezii.Si iar probabil ca multa lume nu stie ca tratamentul postoperator in primele 24 ore,ore critice,este prescris de anestezist,ginecologul preluand apoi si reducand treptat cele prescrise...
Sa nu credeti ca va cert,ca"va fac morala",dar imi iubesc meseria,o fac bine si mi-o apar!Sunt departe de statutul de"informator medical ocazional"
Asa incat puteti lua datele din profil sau vi le dau eu:
Sef Lucrari Dr.Balcan Alina,medic primar ATI
Tf:0788713101
Spit.Judetean Cta sau cabinet dr.Peteanu
Nu cred ca se considera reclama.Daca da,voi afla foarte repede
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png