Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_p76 spune:
Andicu ma bucur ca sunteti bine si iti doresc sarcina usoara in continuare! pentru baietelul din burtici si pt. mamica lui!
Cornelia ce ma bucur ca ti-au iesit bine analizele! Hai ca mai avem putin si ne pregatim de drum!
Cristina bineinteles ca nu ma supar, las' ca mai asteptam. Iti doresc multa sanatate!
Noi azi facem 5 ani de casatorie, dar totodata 5 ani de incercari de a face un bebe..
Ioana
Vreau si eu un
cornelianeli spune:
ioana aniversare fericita!!!!! sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu mult mult pentru ca impreuna veti reusi
si stiu eu ca anul acesta veti avea si bebele mult dorit
cris offfffff imi pare rau ca esti bolnavioara,concediu placut
va multumesc la toate pentru ,cum zice si ioana mai avem putin si ne pregatim de drum...
mamacita chiar esti preferata noastra,nu-i asa fetelor?
ralina si tu vrei cezariana?
o zi buna tuturor
editez sa va intreb ceva :referitor la analizele din sange chlamydia trachomatis IgA pozitiv inseamna ca boala exista si Ig G pozitiv inseamna ca boala a existat si acum organismul are anticorpi ??
multumesc
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
mav spune:
Buna dimineata!
Fetelor, cate vesti bune!!!!!!!!!!
Andicu, felicitari pt baietel! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul!
Cornelia esti o scumpa!!! Am bucur mult pt analizele reusite!
Mamacita, de ce te rusinezi? Chiar nu este cazul sa fii modesta! Sper sa ajunga la tine toate gandurile nostre bune si sa-ti fie de ajutor! Multa sanatate si... realizari profesionale!
Ioana, "nunta de lemn" fericita!!!!!! ...Si la cat mai multe www.roportal.ro/discutii/ftopic3761.html" target="_blank">aniversari ale casatoriei!!!!!
Cristinuca sper sa-ti treaca cat mai repede si in niciun caz sa nu ajungi la vreo criza de astm! Tare rau imi pare pt tine.... As veni sa-ti pregatesc un ceai, dar, din pacate, am si eu un mucos mic acasa.... Si eu m-am trezit iar cu o durereeee de cap....
Am luat si eu ieri rezultatul de la urocultura -negativ. Nici nu ma gandeam sa fi fost altfel, dar am verificat totusi. Acum cateva luni, am avut o infectie urinara -inexplicabila- cu Klebsiela. Bine ca am scapat.... Celelalte rezultate (anticorpi) le voi primi peste 10 zile.
Va pup! O zi buna tuturor!
Vic & Sebi (04.02.2004)
dana p. spune:
Cornelia , felicitari pentru analize! Hai ca incet-incet le faci pe toate si incepi sa intri in linie dreapta.
Fetelor, recomandati-mi si mie un medic bun internist, ca ieri mi-a fost foarte rau din cauza unei crize de fiere, nu puteam sa mananc nimic si ma durea capul de imi venea sa plang.Trebuie sa vad ce am la fiere inainte sa ma apuc de tratamentul de fiv.
mav spune:
Si eu cred ca durerea mea de cap vine tot de la fiere..... deja am luat un Nurofen si un Colebil, dar tot mi-e asa de raaaauuuuuuu........ Ma duc sa-mi fac un ceai de sunatoare si sa iau si un No-spa, poate mi-o trece, desi de obicei, cand ma apuca, ma tine asa toata ziua....... ......Si am asa mult de lucru.....
Vic & Sebi (04.02.2004)
andicu spune:
Buna fetelor si multumesc pt urari!
Singurul medic internist pe care il stiu, si care era bun candva, acum nu pot sa va mai spun cum e, era prof. dr Voinea Florea. Are cabinetul pe Mamaia , da nu stiu sa va zic exact cum se numeste , ceva cu ..Star, MedStar sau asa ceva.
Andicu 16+
Poze noi
madlen spune:
Buna ziua! Intru si eu sa la urez minivacanta placuta fetelor care urmeaza sa plece in weekend.
cornelianeli iti urez succes in demersurile tale, sa iti reuseasca FIV-ul din prima!
De la Madlen catre Madaluta sa-ti traisca voinicutul Darius-Cristian. Am citit postarile tale de anul trecut cand erai in primele luni de sarcina si m-am bucurat mult cand ti s-a implinit visul.
andicu felictari pentru BAIETEL. Sa ai parte de o sarcina ursoara si la termen in continuare!
AngeliquedeS insanatosire grabnica!
ioana_p76 La multi, multi ani impreuna! Fie ca anul acesta sa reprezinte si alta realizare pentru voi (5 - cifra rotunda).
ralina spune:
Pentru a-mi trata durerea de fiere folosesc lizadon p,in cazul meu functioneaza in maxim 5 minute.Recomandarea medicului care m-a vazut a fost sa am grija la ce maninc,adica nu grasimi,prajit...
Cornelia da vreau cezariana si sint foarte hotarita,dupa experianta prin care am trecut nu-mi mai trebuie in veci nastere vaginala.Am suportat cu greu niste dureri infioratoare cu toata anestezia care mi s-a facut atunci,ca sa nu mai amintesc de simfonia cu care mi-am incintat auditoriul.Am citit undeva pe forum ca se poate si cezariana cu anestezie totala ,daca se poate eu pentru acest tip as opta.
Ioana felicitari pentru aniversare !
Sanatate multa la bolnavioare!
madaluta spune:
Mai fetelor, la constanta numai baieti se fac? Nu avem nicio fetita in listuta noastra? Felicitari Andicu si teano pt flacai...da eu asteptam o nora....Haideti , cine imi promite k imi face o nora? astept oferte...
Si Darius va trimitek sa se puna bine cu viitoarea soacra.....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
cornelianeli spune:
si ylilimic tot baiat are
mada ti-as promite eu o nora dar vreau baiat sa-l faca mama fotbalist
fetelor nu ma ajuta nimeni cu chlamydia????
referitor la analizele din sange chlamydia trachomatis IgA pozitiv inseamna ca boala exista si Ig G pozitiv inseamna ca boala a existat si acum organismul are anticorpi ??
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE