Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 11
teano spune:
dragele mele,va multumesc inca o data pentru informatiile voastre pretioase,pentru sfaturi,i mi sunt de mare ajutor.cu toate ca am trecut peste starea critica in care am fost,dupa cerclaj colul uterin mi s a micsorat din nou de la 2,7 la 1,6,de aceea nu prea pot colinda magazinele usor.am sa incerc sa merg macar sa i arat sotului cam ce as dorii sa cumpar,si sa cumpar hainute ceea ce e mai usor de cumparat.daca puteti(fara sa facem vreo reclama),poate mi spuneti si cateva magazine virtuale de unde voi a ti cumparat produse.am uitat sa va spun ca asteptam un baietel(cu toate ca mi doream foarte mult o fetitza),sunt foarte fericita ca dupa atata amar de vreme am ramas insarcinata.asa ca nu va lasati batute,eu am asteptat 7 ani de zile clipa aceasta.inca o intrebare,eu am varsta de 37 de ani si sunt bineinteles la prima sarcina si am probleme cu sanatatea(calculi biliari,probleme cu ficatul),credeti ca am sa reusesc sa am o nastere normala?sau o cezariana ar fi mai indicata?stiu ca asta hotaraste doamna doctor.nu stiu din ce motiv medicul care m a supravegheat pe parcursul problemelor de sanatate cu ficatul si bila,mi a indicat o cezariana.pe 30 merg la doamna doctor lutescu sa mi vad bebicul si starea colului uterin.i mi este un pic teama,probabil ca toate treceti prin asta.mi e teama pentru bebic si pentru mine,incerc insa sa fiu mai optimista.si acum vreau sa mi fac cateva cumparaturi necesare bebicului(patut,masa de infasat,lenjerie,carucior)si alte lucruri necesare fara sa tin cont de tot felul de superstiti.va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostrii.
mav spune:
Cris, noi am plecat in nov. cu Sebi racit la munte si cum a dat cu nasul de aerul curat, si-a revenit ca prin minune! Asa ca, sper sa te bucuri de vacanta!
Teano, parerea mea (sper sa nu te superi pe mine), mai bine nu mai intreba in stanga si in dreapta despre cum sa nasti, parerile noastre sunt cu siguranta subiective. Fiecare femeie "vede"/simte/gandeste nasterea in felul ei si orice nastere este unica, precum si sarcina. Cel mai bine este sa ai incredere in d-na dr si sa-i urmezi indrumarile!
Travaliu scurt (la mine a durat cu totul 4 ore -nastere vaginala-!!!), nastere usoara, bebe sanatos, mancacios si cuminte si sa ai laptic bun iti doresc!!!!
...La magazine virtuale nu ma pricep...
O zi buna tuturor!
Vic & Sebi (04.02.2004)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by mav
Buna, fetelor!
Tin sa va spun, ca pe mamacita am simtit-o foarte aproape de mine, cand am trecut prin perioada cea neagra. S-a oferit sa-mi faca anestezie generala pr chiuretaj si chiar ar fi lasat totul si ar fi dat o fuga la dr Rusa la cabinet (care nu a fost de acord sa-si intrerupa "fluxul activitatii" de la cabinet, numai pt anestezia mea), special pt mine, desi nu avea absolut nicio obligatie! Sper sa nu se supere pe mine mamacita ca v-am povestit asta. Acest gest frumos, pe langa altele (despre care nu vreau sa vorbesc aici), imi confirma faptul ca d-na dr. se va purta foarte bine atat cu cele "inscrise pe lista de asteptare", cat si cu toti ceilalti pacienti... obisnuiti! Asadar, pt sanatatea mamacitei, si eu as fi linistita cu ea la capul meu!!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
La fel si ptr.ce a scris Angelique,careia-i doresc concediu placut!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
teano,ma obligi sa fiu offtopic pentru ca nu-ti activezi pm-ul.
Magazine virtuale ti-as fi recomandat,dar e considerata reclama,asa ca ori imi dai o adresa sa-ti trimit mail,ori dai cautare,de exemplu"magazine virtuale"sau "patut"etc.
Editez sa-ti spun ca subscriu la ce-a scris mav,desi din pdv medical la "mame batrane"[cum ne numesc obstetricienii;aceeasi varsta o aveam si eu cand am nascut]la primul copilse recomanda cezariana.
Uite aici cateva magazine,era si pe site magazinul "buburuza":
http://dir.acasa.ro/Cumparaturi/Articole_pentru_copii--274.html
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
cornelianeli spune:
fetelor,am invins in prima batalie
mi-au iesit analizele de tiroida in limite normale
si prolactina e normala !!!!!!!!!!
ma bucur asa de mult,am liber la fiv
sa va uitati pe prima pagina
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
andicu spune:
Buna seara la constantence!
Am revenit, suntem f bine, totul e ok cu sarcina, iar bebe este
BAIETEL !!! nu ca numi-ar fi placut o fetita, dar pana la urma, la aflarea vestii, tot in am fost!
Sa va dau preturile la dr lutescu : eco = 80 ron , consultatie= 80 ron, eco+consultatie = 150 ron ; monitorizare = 100 ron, eco sarcina = 100 ron , consultatie infertilitate = 100 ron, test papanicolau = 35 ron . Cam atat am retinut din preturi, sper sa va foloseasca.
Gabiu, pupici pe burtici!
Mada, la flacau !
Maria si Angelique, minivacanta placute si vreme frumoasa!
Cornelia, felicitari pt analizele bune! de-acuma, mult abafta la FIV!
Teano, sarcina usoara si stai linistita, ca o sa fie bine! fii optimista , ca asa repede trece timpul, nici n-o sa stii cand ai nascut!
tuturor!
Andicu 16+
Poze noi
cornelianeli spune:
andicu sa va traiasca baietelul
ma bucur mult ca totul este bine cu voi multi
multumim pentru preturi,le-am trecut pe prima pagina
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
mamacita spune:
andicu,sa va traiasca baietelul!
cornelia,felicitari pentru analize si ptr.caracterizare!
Alexandru,soarele nostru
ralina spune:
Cornelia felicitari pentru analize,va tin pumnii sa iasa fiv din prima. pentru ca ai fost tare harnicuta.
Andicu sa va traiasca baietelul si sarcina cit mai usoara.
Angelique sper sa ai parte de zapada la munte.
Teano mult curaj.Nu cred ca este graviduta care sa nu isi faca tot felul de ginduri,dar cu calm vei reusi sa treci usor si peste etapa asta.felicitari pentru baietel.
Mamacita sper sa iti devin pacienta anul asta,sint hotarita pentru cezariana daca va fi sa fie bb.....asta daca ma accepti ca pacienta.
pentru toate fetele
AngeliquedeS spune:
Buna seara
fetelor, imi e foarte rau, am fost la doctor si am viroza, m/a bagat pe antibiotic pt ca eu de la asa ceva intru in criza f nasoala de astm, imi e si frica. Acum mi-e frig si am frisoane si temperatura, nu mai pot. Sper sa mi se mai amelioreze pana maine.
Andicu, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de baietelul vostru.
Teano, ai grija de tine, nu te stresa cu cumparaturile. pe net poti cauta cu google si gasesti sigur site-uri cu lucrusoare de bebe.
Cornelia, felicitari pentru analize, e o veste nemaipomenita.
Azi am luat BU pastile si napraznic tot pastile, o aspiranta de la azoospermie mi-a spus ca pt a mari mobilitatea e f bun naprasnicul. Sa de Dumnezeu.
Ioana, vizita pe varianta dupa fiolele cu aloe vera ramane pe saptamana viitoare, nu te superi pe mine, da?
toate fetele, va multumesc pt urarile de drum bun si concediu placut.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...