Ajutorrrrrrrrrrrr
Buna sunt Jovi o membra veche DC dar nu am indraznit sa scriu niciodata ma multumeam doar cu cea ce scria-ti voi,insa acum simt ca nu mai pot.Sa va spun povestea mea:am 31 de ani si nu reusim(eu cu sotul meu sa aducem pe lume un ingeras)suntem disperati.Am fost si la Sovata dar degeaba,am baut ceaiuri si vitamine si tot nimic.Apropo d-na doctor care ma consultat a spus ca toate sunt ok,dar nu reusesc sa descopar perioada fertila imi iau temp. bazala in fiecare zi si in fiecare luna este altfel nici cu cele 14 zile de la prima zi nu se potriveste temperatura adica nu creste asa cum ar trebui si nici menstruatia nu este la 28 de zile ci tot la 30-32 de zile.Va rog sfatuiti-ma ce sa mai fac.Ca o ultima varianta am sa merg sa consult si un alt medic.Va multumesc si astept cu nerabdare sfaturile voastre.Pupici
Raspunsuri
bibyrox spune:
Jovi in primul rand iti urez un calduros BUN VENIT! Te invit alaturi de noi la subiectul "Aspirante optimiste > 20" si vei vedea ca vei avea parte de multe sfaturi din partea fetelor.
Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi doctorul! La ce dr. mergi acum? In locul tau as renunta sa mai masor temperatura bazala pentru ca, dupa parerea mea, este foarte stresant si nici nu cred ca e asa exacta. Perioada fertila o poti descoperi si dupa mucus sau pur si simplu mergi la o transvaginala incepand cu Z14. In orice caz un doctor bun iti va spune ce trebuie sa faci.
Sotul tau e ok? adica a facut spermograma?
Nu uita! Te asteptam la Aspirante! Esti bine venita oricand!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Moniland spune:
Jovi, in primul rand trebuie sa-ti faci niste analize. Cea mai importanta in cazul tau este progesteronul. Acesta se face din sange in ziua 21 a CM si iti indica daca ovulezi sau nu.
Monica
andriushca spune:
Jovi, bine ai venit!
si eu sunt in aceeasi situatie, am 32 de ani, bebe nu vrea sa vina, ne chinuim cu analize, teste , monitorizari, am facut si o IA si degeaba. timpul trece si noi nu intinerim... dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire.
pupici!
andreea
jovi spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si cu siguranta o sa va tin la curent cu tot ce o sa intreprind de acum inainte.Totusi as mai avea o intrebare la care sper sa-mi raspunde-ti:as vrea sa merg la un medic sa mai fac ceva analize si teste oare ar fi mai bine sa merg acum ca sunt in ziua a 26 a sau sa astept sa merg dupa.
jovi spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Jovi in primul rand iti urez un calduros BUN VENIT! Te invit alaturi de noi la subiectul "Aspirante optimiste > 20" si vei vedea ca vei avea parte de multe sfaturi din partea fetelor.
Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi doctorul! La ce dr. mergi acum? In locul tau as renunta sa mai masor temperatura bazala pentru ca, dupa parerea mea, este foarte stresant si nici nu cred ca e asa exacta. Perioada fertila o poti descoperi si dupa mucus sau pur si simplu mergi la o transvaginala incepand cu Z14. In orice caz un doctor bun iti va spune ce trebuie sa faci.
Sotul tau e ok? adica a facut spermograma?
Nu uita! Te asteptam la Aspirante! Esti bine venita oricand!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Buna Biby,
merg la o clinica renumita in orasul nostru multi spun ca este cea mai buna,este clinica stanca adevarul este ca d-na doct.la care am fost nu este titular dar este si ea medic.Sotul meu nu a facut inca nici o analiza.Sper sa mi se rezolve problemasi ne mai scriem.
mcrissa spune:
buna jovi!bine ai venit si iti doresc ca visul sa ti se indeplineasca cat mai repede.
eu cred ca ar trebui sa mergi acum la dr pentru ca sunt unele analize care se fac in ziua 3 si sa nu le pierzi luna asta.
Mcrissa bebe strumph-ul meu
galuscuta spune:
Jovi - pai eu zic sa mergi acum si in ziua 3 sa-ti faci analizele hormonale (intreaba-l pe medic) iar in Z 21 sa faci progesteronul .Dar in primul rand trimite-ti si sotzul sa-si faca spermograma ca si noi am pierdut un an de zile la eco, analize ,TB si teste de ovulatie cand colo sotzul meu sufera de oligospermie.Asa ca baga-l la inaintare si pe el .Pupici sa sa ne tii la curent
galuscuta
AngeliquedeS spune:
Jovi, urgent spermograma la sit. Ca sa il citez pe primul doctor la care am mers eu, mi-a spus "stii cati au luat tzeapa cu spermograma?"
Acelasi lucru ti-l spun si eu. Foarte multi au luat tzeapa cu spermograma... printre care si eu su al meu sot...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
titelu spune:
Nu inteleg de ce te hazardezi la analize.Sotul trebuie sa faca spermograma,pe degeaba umbli la toti doctorii daca nu ai probleme,mai ales ca analizele la femei sunt mai complexe.La noi este una si buna ,daca sunt gigeii o.k. atunci suntem bine daca nu ... La noi problema a fost la mine si am rezolvat-o...
http://community.webshots.com/user/titelu100