Ajutorrrrrrrrrrrr

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Poate totusi ar fi indicat sa schimbi mediciul cu unul care se pricepe la infertilitate.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Patryh spune:

Buna Jovi, si eu sunt tot o aspiranta ca si tine. Nu-ti fa probleme cu cm si eu il am tot la 31-32 zile dar din cate am citit este in regula pana la 35 zile. Sotul tau neaparat sa-si faca spermograma. Sotul meu a facut-o si nu a iesit bine a primit vreo 5 feluri de vitamine si noi saptamana viitoare mergem sa repetam spermograma. Sper ca totul sa fie bine si in curand sa ne vedem .
Te pup sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bine ai venit! de cit timp incercati sa aveti un bebe?

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovi spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

bine ai venit! de cit timp incercati sa aveti un bebe?

albumele de familie

Sunt numai 7 luni dar tot ma preocup deoareca nu am ramas niciodata insarcinata si nici nu am luat anticonceptionale deloc.

Mergi la inceput

Buna iar,am fost azi la un alt medic si mi-a dat sa fac un test de sterilitate primara dar numai dupa ciclu iar sotului meu sa faca acel test (spermograma),dupa aceea sa mergem iar la el.Sa speram ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Jovi, activeaza-ti PM-ul. daca nu stii cum, trimite-mi un mail.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley

Jovi, activeaza-ti PM-ul. daca nu stii cum, trimite-mi un mail.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Spune-mi te rog cum sa-l activez.Mersi mult.Apropo frumos montaj sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii(mi-au dat lacrimile la ce frumoasa fetita ai)Dumnezeu s-o aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

jovi, 7 luni nu e mult, aici iti zic ca dupa 1 an 1 an jumate de incercari sa faci teste! dar daca tu le vei face deja, iti tin pumnii sa iasa bine! ne tii la curent!

albumele de familie

Mergi la inceput

Buna fetelor,sunt eu iar,am fost ieri la medic si a zis ca trebuie sa fac o HISTEROSALPINGOGRAFIE,aveti idee in ce consta sau daca este dureroasa.Ma trimis la o policlinica privata din cluj oare este scumpa (tot am s-o fac ca este musai)dar as vrea sa stiu cu cati bani sa merg.Va multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Te rog sa ne dai si noua adresa clinicii unde te-a trimis medicul si un nr. de tel de acolo, ca sa sun si eu sa ma interesez pt laparoscopie, lucru care ti-l recomand si tie.HSG, e dureros si se face aproape fara anestezie.In plus e o metoda barbara de verificare a trompelor si nu e de durata.Sunt medici care nici nu o recomanda sau refuza sa o faca.Te chinui degeaba, pt ca orice raceala sau infectie iti infunda din nou trompele.Mai bine fa o Laparoscopie.Macar sti o treaba si nu simti nimic pt ca dormi.Pa.

Mergi la inceput