Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 26
MRL spune:
avalon, multumesc mult, la nevoie am sa apelez si la email-ul tau.
miki, te pe obrajori. La noi varianta Szeged iese din calcul din cauza serviciului sotului. El nu poate sa plece asa multe zile de la serviciu decat atunci cand isi ia concediul. Din cate am vazut la Szeged trebuie sa mergi la consultatie, la ecografii inainte de FIV si pe toata perioada tratamentului ar trebui sa stai acolo. Preferam Giulestiul pt ca este destul de aproape de noi si inca am incredere in medicii de aici.
Eu am incercat si faza FIV fara inhibare. La primul FIV am trecut direct la stimulare (menogon si dipherelyn) fara inhibare inainte iar rezultatul a fost dezastruos. Atunci nu am obtinut nici un ovocit viabil. La al doilea FIv am luat 2 lui AC (mi-am pus ovarele in repaos total) si am avut rezultate bune. Asa ca si cu faza cu/fara inhibare inainte de FIV cred ca depinde de fiecare organism in parte. Eu la fiecare FIv am avut scheme de tratament diferite, nu am mers sablon, am vazut ca tratamentul s-a dat in functie de pacienta si de problemele avute inainte.
Dipherelynul (inhibitorul) se da inmpreuna cu stimulentul (menogon, puregon, gonal f) pt a putea controla ovulatia. Daca gresec sa ma controleze fetele.
Cretisoara imediat dupa punctie. Acum trebuie sa gasesc o firma producatoare buna, poate imi poti da ceva recomandari?
pupici dulci
gudinde spune:
quote:
Originally posted by denisabia
Dragelor m-am decis sa fac intai niste investigatii in cluj , cu privire la dereglarea hormonala.Vroiam sa ajung in Bucuresti , dar mi-ar fi mai usor sa le fac aici si apoi pentru tratament sa merg acolo.Vreau sa-mi ziceti si voi ce dozari hormonale , analize la glande , eco m-ati sfatui sa fac.Sa fac un rezumat cu ce ma confrunt:intarzierea ciclului mai ales in perioade in care am prb , hirutism , acnee , caderea parului asociata cu matreata.Toate astea se acutizeaza cand imi intarzie , e clar ca sunt in stransa legatura.O sa fac un consult la un medic aici sa imi faca trimiterea , ca banuiesc ca altfel nu se poate , dar vreau sa fiu pregatita sa ii sugerez si eu.
Fetelor , va rog , ajutati-ma!Nu mi-e deloc bine si ca sa-mi recapat linistea trebuie sa imi rezolv problema asta.
http://community.webshots.com/user/denisabia
Analize de sange: Atentie! Cortisolul se recolteaza doar intre orele 8-9 dimineata. Si evident a jeune (pe nemancate).
TSH
17-OH Progesteron
Prolactina
DHEA-S
Testosteron
Cortisol
Insulina
Glicemie
Dar sincer Denisa .. aceste teste sunt fffffff scumpe. Cred ca e mai bine intai sa mergi la medic si sa faci ce analize iti spune medicul. Mai ales ca la varsta ta este posibil toate sa iasa bine (cum zicea si adimercedes) pt ca fiind foarte tanara organismul tinde sa reuseasca sa se echilibreze.
Acum sigur daca tu vrei ... banii tai. Ultimele preturi pe care eu le am (toamna trecuta) de la centrul de care m-ai intrebat in PM sunt:
TSH - 290000 lei
17-OH Progesteron - 300000 lei
Prolactina - 290000 lei
DHEA-S - 330000 lei
Testosteron - 365000 lei
Cortisol - 350000 lei
Insulina - 390000 lei
Glucoza serica (Glicemie) - 69000 lei
Dupa cum spuneam o groaza de bani.
Avalon spune:
Miki, asa se da in timpul stimularii si jumatate de diphereline ca sa controleze cresterea foliculior si sa nu se sparga inainte de vreme. Cand faci stimulare foliculii nu cresc in mod egal si exista riscul ca unii sa creasca mai repede si sa se sparga inainte de punctie.
Imi cer scuze ca nu am intrat pe mess, in weekend nu prea am acces la computerul asta. Dar in cursul saptamanii, sigur ne vom intalni noi intr-o seara
cicina spune:
c-o fi bine c-o fi rau, nu ma pricep ca n-am mai fost pe la dr.; mi-e clar ca ceva sanse nu mai sunt decat la un fiv cu ovocite donate
Dj-mama asta mi-a spus doctorul meu mai bine de un an de zile, dar eu ma incapatanez sa mai iau ceva picaturi, iar cand le termin, strang taraba si gata sant obligata sa-mi iau gandul definitiv.
Succes fetelor.
cicina spune:
N-am gasit in timp informatiile necesare, asta ma refer in Ro , unde si cat, si acum e tarziu. Lipsa de transparenta, m-a facut sa renunt, ca prin strainataturi costa mult. Sansele s-au redus la minim cred 1%, si nu imi permit sa mai incerc.
dj_mama spune:
aici este o neintelegere ....
noi vorbeam de ovo. donate ci nu de ale noastre cu 1% sanse
si ca nu iti mai permiti, doar poate material caci altfel, nu prea sunt restrictii pana la 55 ani, cama asa ceva
cicina spune:
Stiu, dar daca nici pana la ora actual nu stiu daca e legal, unde se face si cat costa.
galuscuta spune:
Mi-au venit rusii duminica.Maine merg sa-mi fac analizele hormonale sa vad cum stau ...sper bine.Multumesc fumos de raspunsurile pe care mi le-ati dat ,am inceput din nou Maca si o sa iau fara intrerupere pana la urmatoru FIV(sper ca in martie)
Va pupacesc pe toate fara exceptie
galuscuta
antosit spune:
Fetele cam pe 15.02 se fac 3 luni de cand iau MACA. Pe la inceputul lunii aprilie, dupa calculele mele as incepe un nou tratament de fiv. Este necesar sa fac pauza sau pot lua in continuare pana atunci, ce ma sfatuiti?
Anto