Scoala nr.79 -stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 14
elianka spune:
Buna tuturor,
si baietelul meu e emotiv si nu mi-as dori o invatatoare dura, poate cineva sa ne ajute cu o caracterizare a invatatoarelor pt 2012, scoala 79? si sfaturi cum sa intram in scoala...
Multumesc frumos
Citat: |
citat din mesajul lui letitia maria Despre doamna invatatoare Opait Camelia ai putea sa-mi spui cate ceva ? Luca este mai emotiv , crezi ca ar fi mai potrivita d-na Opait? Despre doamna invatatoare Sandulescu cunosti ceva? Iti multumesc. Letitia cu Luca 22 iulie 2005 si Matei 17 august 2007 |
maria.amana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela e minunat ca au rezultate atat de bune la matematica, din pacate insa toti copiii lucreaza cu prof. Olteanu...de la ceilalti rar razbat (dna Niculescu mai avea parca un elev de nationala). Nu as spune ca 97 e peste 79 doar pt ca exista un profesor pasionat care si-a strans in jur copiii foarte buni. 79 are profesori renumiti ca fiind preocupati si cu rezultate la mai toate materiile (romana, fizica, engleza, chimie....). Din punctul meu de vedere scoli de top 3 sunt 79, 56 si 97 (dar cu accent pe matematica). "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Foarte adevarat ce ai spus! Este adevarat ca scoala 97 este intr-o crestere foarte mare, dar asta numai pe matematica! Cei mai multi elevi fiind ai domnului profesor Oleanu si pe alocuri, cate unul de la doamna profesoara Niculescu.
Domnul Olteanu este cu siguranta profesorul cu cele mai bune rezultate pe care l-a avut vreodata scoala. Toata stima pentru munca depusa!
Printre scolile cu rezultate foarte bune trebuie neaparat adaugat si Colegiul de informatica TUDOR VIANU, noi chiar am fost in tentati ca din clasa a V-a sa mergem acolo, mai ales pentru informatica, insa am aflat ca la ore nu se face mare lucru. Din pacate, multe din rezultatele de la olimpiade sunt sustinute de multe ore de meditatii in particular. Si desigur ICHB, locul unde se aduca copiii care deja sunt olimpici, multe scoli de stat raman fara copiii foarte buni care sunt atrasi sa mearga acolo.
nicoleta2011 spune:
Buna ziua,
Sunt mamica unei fetite de 5 ani si 7 luni si mi-as dori foarte mult sa o pot inscrie la scoala 79 in clasa 0. Cum nu apartinem de circumscriptia scolii, nu avem alta sansa decat sa primim o recomandare pentru doamna Directoare. Daca ma poate ajuta cineva in acest sens il rog sa imi scrie un mesaj privat.
Multumesc,
Nicoleta
ana_b_st spune:
Buna,
Ma puteti ajuta cu informatii despre doamna invatatoare Gabriela Ionescu? Am inteles ca va lua clasa noua in anul scolar 2012-2013...
Multumesc
ruxulic spune:
Buna,
scoala 79 nu are afterschool dar exista la gradinita Children Academy afterschool. Distanta intre scoala si afterschool este de nici 100 m. Nu stiu exact preturile la after- eu am copilul la gradinita la Children Academy si mai mult ca sigur vom continua aici cu afterschool-ul.
loreda spune:
Buna seara!
Am un baietel in varsta de 5 ani si 3 luni. As dori sa stiu pt. anul scolar 2013-2014, deci anul viitor ce invatatoare recomandati la scoala 79. Imi trebuie pt. el o persoana draguta, ambitioasa, care nu tipa la elevi cu rezultatebune, cu multa rabdare .
Va multumesc.
marylenac spune:
Buna,
Anul viitor trebuie sa imi inscriu si eu baiatul cel mare la scoala. As opta pentru scoala 79 din mai multe motive, printre care : se stie ca este o scoala care inca mai are rezultate bune, ca dascalii mai sunt inca DASCALI, eu am invatat acolo, am urmat si liceul Creanga, deci ma leaga niste lucruri...
Acum, as vrea sa aflu niste informatii mai actuale, pentru ca nu mai vreau sa merg cu sacul la pomul laudat...vorba zicalei....
Matei are 6 ani si merge inca la gradi, in ideea ca in anul scolar 2013-2014 vom intra direct in cls. I. Asa sper eu....asa am ales...
Ei, acum va intreb, mamicile care v-ati inscris copiii acolo, cum vi se pare Scoala 79, cum sunt invatatoarele? Mai este scoala care a fost odata?
Oare dna. invatatoare Popa Viorica mai este, a fost invatatoarea mea, pe vremea aceea se numea Goian....eheeee...vremuri de demult, eu am terminat gimnaziul in 1990.
Deci sa optam pentru Scoala 79?
marylenac spune:
Hei...chiar nu este nimeni pe aici care sa aiba copilul inscris la sc. 79 si care sa ne spuna o parare?
Eu tocmai am aflat ca nu mai este in scoala fosta mea invatatoare, tocmai a iesit la pensie....